Aanvraag
Grenzen vervagen, talen niet!

Aanvraag

Wilt u een tekst laten vertalen? Met onderstaand formulier kunt u hierover informatie aanvragen. Als u de originele tekst meestuurt, zijn wij in staat direct een offerte voor u te maken!

aanvraag vertalingAanvraag vertaling

  • Vul in de aanvraagmodule aan de rechterzijde van de pagina de gevraagde gegevens in
  • Selecteer het gewenste bestand in een map op uw computer
  • Kies de gewenste talencombinatie (van …. naar)
  • Klik op verzenden
  • U ontvangt binnen 30 minuten een offerte of een reactie van ons.

U kunt in het aanvraagformulier aangeven of het gaat om een normalen of een beëdigde vertaling. Een beëdigde vertaling hebt u vrijwel altijd nodig als de vertaling is bestemd voor een officiële instantie. Denk daarbij aan de gemeente, een ambassade of de IND. Voorbeelden van documenten, die beëdigd vertaald moeten worden, zijn o.a. geboorte-, huwelijks-, overlijdensaktes, paspoorten, rijbewijzen, verklaring omtrent gedrag en verder ook vaak notariële aktes. Twijfelt u of een beëdigde vertaling wel echt nodig is, neem dan contact op met de instantie waarvoor de vertaling is bestemd. U voorkomt daarmee onnodige kosten en onnodig tijdsverlies.  

In onderstaande video wordt nog eens duidelijk uitgelegd hoe het aanvragen van een (beëdigde) vertaling in zijn werk gaat. Is er desondanks nog iets onduidelijk of hebt u nog andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ICajMJsm4_8[/embedyt]