024-82 00 778 info@aabeve.nl

Akte vertalen

aktevertaling-foto1

Akte vertalen

Wilt u snel, correct en betaalbaar een akte vertalen? Maak kennis met de taalprofessionals van Aabévé Vertaalbureau. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers met een juridische achtergrond zijn wij in staat elke opdracht perfect uit te voeren.

Onze vertalers hebben ieder een eigen specialisme, denk aan juridische, technische, literaire en medische vertalingen. Op deze manier selecteren we de taalexpert die uw opdracht het beste kan uitvoeren.

k

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Akte vertalen bij Aabévé Vertaalbureau

Een akte vertalen is een nauwkeurig werkje. Een vertaler dient over veel kennis te beschikken en bekend te zijn met het vakjargon. Bij Aabévé bent u altijd verzekerd van een vertaling van topkwaliteit, maar er zijn nog een aantal redenen om uw vertaling aan ons over te laten:

  • Aabévé is ISO-gecertificeerd
  • U bent zeker van een juiste vertaling van uw akte
  • Aabévé heeft scherpe tarieven voor elke vertaling
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie

Het is onze kracht om elke vertaling zo snel mogelijk te verzorgen. Voor de meeste spoedvertalingen hoeft u dan ook geen spoedtarief te betalen.

Neem direct contact op

Aabévé Vertaalbureau is uw betrouwbare partner in taal, elke taal!
Van het Chinees tot FransArabisch tot EngelsFins tot Noors, wij verzorgen elke vertaling voor u. Ook onze vakgebieden zijn zeer uitgebreid, naast een aktevertaling kunt u ook bij ons terecht voor o.a. websitevertalingenmedische vertalingencommerciële vertalingen en literaire vertalingen. Uiteraard kunnen we uw documenten in vrijwel alle talencombinaties vertalen. We hebben dagelijks meer dan 600 vertalers beschikbaar voor meer dan 200 talencombinaties.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Een vertaling gaat dan ook pas de deur uit bij 100% tevredenheid. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Benieuwd naar onze tarieven voor een aktevertaling? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

aktevertaling-foto2

jaren ervaring

talencombinaties

ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)