logo Aabévé Vertaalbureau

Spaans vertalen

 • Snelle reactie
 • Lage tarieven
 • Professionele vertalers
 • check
  Kwaliteitsgarantie


Hoe kunt u snel beschikken over een Spaanse vertaling?

U bent daarvoor al op de juiste website gearriveerd. Iedere Spaanse vertaler van Aabévé Vertaalbureau beschikt over een ruime ervaring. Voor uw specifieke vakgebied zetten wij ook altijd een gespecialiseerde vertaler in, we werken uitsluitend met professionals. U bent dan ook altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is. Wij voorzien u graag vooraf van een heldere prijsindicatie voor uw vertaling, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wilt u uw producten of diensten aanbieden op de Spaanse markt, dan doet u er goed aan om uw documenten, folders, handleidingen en website te vertalen naar het Spaans. Doet u dat niet, dan zal het moeilijk zijn om in Spanje voet aan de grond te krijgen. Verder is het aan te bevelen om bij een gesprek met een eventuele Spaanse partner een gesprekstolk beschikbaar te hebben.

Vertaal Nederlands Spaans

Gesprekken over een (internationale) zakendeal vinden in Spanje vaak plaats tijdens de lunch. Spanjaarden komen vaak te laat voor een afspraak en u moet er dan ook niet van opkijken als u behoorlijk lang moet wachten. Ze verdiepen zich graag in de andere partij en de gemaakte afspraken worden altijd schriftelijk vastgelegd. Zorg ervoor dat u goed bent voorbereid en alle benodigde documentatie in het Spaans bij u heeft. Wij kunnen u vrijwel overal mee van dienst zijn:

 • Vertalingen Nederlands Spaans
 • Vertalingen Spaans Nederlands
 • Vertalen vanuit of naar vrijwel alle andere talen in combinatie met Spaans
 • Ervaren en professionele vertalers, veelal native speakers
 • Meer dan 30 jaar vertaalervaring
 • Altijd de juiste vertaler voor elk vakgebied

Vertaling Spaans Nederlands

Als u een deal heeft gemaakt in Spanje is het te verwachten, dat overeenkomsten, documentatie en e-mailcorrespondentie in het Spaans aan u wordt toegezonden. Aabévé Vertaalbureau is dan voor u de aangewezen partner voor uw vertaalwerk. Dat doen wij al meer dan 30 jaar snel en goed. Onze klanten zijn uitermate tevreden over onze dienstverlening en brengen dit tot uitdrukking in een hoge waardering op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Alhoewel het voor uw Spaanse partner als vanzelfsprekend is, dat correspondentie aan u wordt toegezonden in het Spaans, van u verwacht men omgekeerd geen Nederlandstalige correspondentie. Het is dus aan te bevelen om uw brieven en e-mailcorrespondentie naar het Spaans te laten vertalen om een goede band op te bouwen en uw entree op de Spaanse markt tot een succes te maken.

Wij kunnen voor vrijwel alle talen de juiste vertalers voor het juiste specialisme inschakelen. Ook als u een beëdigde vertaling Spaans Nederlands of Nederlands Spaans nodig heeft voor een officiële instantie, zijn wij u graag van dienst.

Natuurlijk kunt u bij Aabévé Vertaalbureau terecht voor letterlijke vertalingen naar en vanuit vele talen. Vertalen Engels Spaans, vertalen Spaans Engels, vertalen van Nederlands naar Spaans, Spaans naar Frans, of welke combinatie dan ook, wij regelen het voor u. Bovendien zijn wij u graag van dienst voor het vertalen van websites. Ook staan wij voor u klaar voor het verzorgen van een beëdigde vertaling van officiële documenten. Dit zijn bijvoorbeeld documenten uit openbare registers en van de burgerlijke stand, notariële stukken, diploma’s en accountantsverklaringen. 

Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht. Weet u niet zeker of een beëdigde vertaling noodzakelijk is, informeer dan eerst bij de instantie, waarvoor de vertaling is bestemd. Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die hiervoor is beëdigd door een rechtbank. De brontekst, de beëdigde vertaling en de ondertekende verklaring van de beëdigde vertaler worden aan elkaar gehecht en per post aan u toegezonden.

Aabévé, niet zomaar een vertaalbureau!

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Vakgebieden

Wilt u uw teksten laten vertalen door onze professionele vertalers? Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor uw vertaling kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. U kunt dit zeer eenvoudig doen via de aanvraagmodule aan de rechterzijde van elke pagina. Kies de gewenste talencombinatie en selecteer uw documenten.

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks naar ons mailen. Het verzenden van uw documenten via deze website gebeurt via een beveiligde verbinding. Zijn uw documenten te groot om via de website te verzenden of te mailen, maak dan gebruik van ons WeTransfer kanaal.

Vraag een GRATIS offerte aan

Wij kunnen u van dienst zijn met vertalingen in vrijwel elk vakgebied. Onderstaand treft u een kleine selectie aan van veel voorkomende vakgebieden. Staat uw vakgebied er niet bij, neem dan contact met ons op. Het moet al heel gek gaan als wij het niet kunnen vertalen. U kunt bij ons terecht voor het vertalen van teksten in diverse vakgebieden, waaronder:

 • Commerciële teksten, zoals folders, brochures, advertenties
 • Financiële documenten, zoals jaarverslagen en jaarrekeningen
 • Juridische documenten, zoals aankoop- en verkoopovereenkomsten 
 • chevron-circle-right
  Medische documenten, zoals artsenverklaringen
 • Officiële documenten, zoals paspoorten, rijbewijzen, etc.
 • Technische documenten, zoals bouwbestekken
 • Toeristische documenten, zoals magazines
 • chevron-circle-right
  Website vertalingen, alle teksten op een website

​“

Reacties van klanten

reviews

Will

Zeer tevreden. Super snelle reactie en afwerking. Zeer vriendelijk.

reviews

Vivian

Fijn bedrijf om vertaalopdrachten uit te laten voeren. Binnen ''no time'' na de aanvraag een offerte gekregen. De snelheid van het offertetraject, uitvoering van de opdracht en de communicatie is een hele prettige manier van werken. In de toekomst zou ik Aabévé Vertaalbureau weer raadplegen en aanbevelen aan mijn omgeving.

reviews

Marielle

Perfect geholpen met de vertaling van onze jaarrekening, zelfs de lay-out was hetzelfde. Binnen een paar dagen klaar.


Allerlei vertalingen

Natuurlijk kunt u bij Aabévé Vertaalbureau Spaans terecht voor letterlijke vertalingen naar en vanuit vele talen. Vertalen Engels Spaans, vertalen Spaans Engels, vertalen van Nederlands naar Spaans, Spaans naar Frans, of welke combinatie dan ook, wij regelen het voor u. Bovendien zijn wij u graag van dienst voor het vertalen van websites. Ook staan wij voor u klaar voor het verzorgen van een beëdigde vertaling van officiële documenten. Dit zijn bijvoorbeeld documenten uit openbare registers en van de burgerlijke stand, notariële stukken, diploma’s en accountantsverklaringen.

Vraag een offerte aan bij Aabévé Vertaalbureau

Wilt u uw teksten laten vertalen door onze professionele vertalers? Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor uw vertaling kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. U kunt dit zeer eenvoudig doen via de aanvraagmodule aan de rechterzijde van elke pagina. Kies de gewenste talencombinatie en selecteer uw documenten.

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks naar ons mailen. Het verzenden van uw documenten via deze website gebeurt via een beveiligde verbinding. Zijn uw documenten te groot om via de website te verzenden of te mailen, maak dan gebruik van ons WeTransfer kanaal.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,  met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Grenzen vervagen, talen niet!


Contactinformatie Nederland
Aabévé Vertaalbureau

Arubaweg 14
5451 GM Mill

Centraal telefoonnummer

0900 – 333 03 03 (lokaal tarief)
of 0485 - 455 279
Contact via
 e-mail

Geopend op werkdagen van
08.30-17.00 uur.
Op zaterdag en zondag en alle
erkende feestdagen gesloten.

Contactinformatie België

www.aabeve.be
Telefoonnummer: 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Documenten en ​​​​vakgebieden

Juridische vertaling
Medische vertaling
Technische vertaling
Website vertaling
Zakelijke vertaling

Met onze meer dan 30-jarige ervaring is er vrijwel geen document denkbaar, dat wij nog nooit hebben vertaald. Een overzicht van de meest voorkomende vertalingen vindt u hier.

Nieuws en informatie

Wekelijks publiceren wij nieuws en informatie over taal en vertalen. U kunt kiezen uit actuele en oudere berichten.
Een gespecificeerd overzicht van alle oudere blogberichten, alsmede alle pagina’s vindt u in de 
inhoudsopgave.

Copyright Aabévé Vertaalbureau