Arabisch vertalen
Grenzen vervagen, talen niet!

Arabisch vertalen

Voor een vertaling Arabisch Nederlands of een vertaling Nederlands Arabisch kunnen wij u prima van dienst zijn. Maar ook voor Arabisch vertalen vanuit een andere taal zijn wij u graag behulpzaam. Door de stroom asielzoekers uit met name Syrië is de vraag naar Arabische vertalingen flink toegenomen. Zo is er behoefte aan vertalingen van o.a. geboortebewijzen, huwelijksakten en diploma’s. Wij hebben voor al deze zaken altijd een geschikte Arabische vertaler voor u beschikbaar.

arabisch vertalenArabisch vertalen

Het Arabisch wordt gezien als de moedertaal van de islamitische wereld en wordt door maar liefst 280 miljoen mensen gesproken. Voor Westerlingen is het Arabisch erg moeilijk, omdat het van rechts naar links wordt geschreven en gelezen. Het Arabische alfabet telt 28 letters.

Strikt vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring? Dan kan dat door die aan ons te  mailen. U ontvangt deze daarna ondertekend retour. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie.

Offerte aanvragen

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw Arabische vertaling? Dat kan op verschillende manieren:

  • u kunt gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina
  • of rechtstreeks een mail sturen met opgave van de talencombinatie en het aantal woorden of de documenten meezenden
  • en u kunt ons uiteraard altijd bellen via 0900-3330303. Daarbij moet wel worden opgemerkt, dat wij telefonisch vrijwel nooit een prijsopgave kunnen verstrekken. Hiervoor hebben we namelijk het aantal woorden of het document nodig.

Aanvraag verzenden

Uw documenten worden aan ons verzonden via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van ons WeTransfer kanaal. Ook dat is een beveiligde verbinding. Nadat u uw documenten via WeTransfer aan ons heeft verzonden, ontvangt u van WeTransfer een mail, zodra wij de bestanden hebben gedownload.