Beëdigd vertalen
Grenzen vervagen, talen niet!

Beëdigd vertalen

Voor het beëdigd vertalen van uw documenten van West-Europese talen naar of vanuit het Nederlands zijn wij u graag van dienst. Ook voor diverse andere talen kunnen wij u behulpzaam zijn. Hiertoe behoren de meeste Oost-Europese, Scandinavische en Aziatische talen, alsmede Indonesisch en Arabisch.

beëdigd vertalenBeëdigd

Lang niet iedere vertaler is bevoegd om een beëdigde vertaling te verzorgen. Een vertaler moet daarvoor door een rechtbank zijn beëdigd voor een specifieke talencombinatie. De beëdigde vertaling wordt voorzien van een handtekening, stempel en verklaring van de beëdigd vertaler. In deze verklaring staat dat het document correct en waarheidsgetrouw is vertaald. Het brondocument, de vertaling en de verklaring van de vertaler worden dan aan elkaar gehecht.

Strikt vertrouwelijke behandeling

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen. U ontvangt deze ondertekend retour. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Wij gaan met de uiterste zorg om met uw documenten. Ze zijn bij ons voor 100% veilig.

Aanvraagformulier

Als u gebruik maakt van het aanvraagformulier aan de rechterzijde van elke pagina, worden uw bestanden beveiligd verzonden. Als de bestanden hiervoor te groot zijn, kunt u gebruik maken van de beveiligde verbinding van ons WeTransfer kanaal.

Apostille

Heeft u voor uw beëdigde vertaling een apostille nodig? Dan kunt u die afhalen bij één van de arrondissementsrechtbanken in Nederland. U hoeft een apostille niet zelf af te halen. Dit mag ook door iemand anders gebeuren en er is geen machtiging nodig. Een apostillestempel kan alleen worden verstrekt als het land waar u het wilt gebruiken is aangesloten bij het internationale apostilleverdrag. Een apostillestempel versnelt de legalisatie van uw document. Elke afgegeven apostille wordt vastgelegd in een register. De kosten van een apostille bedragen € 20,00.