Beëdigd vertaler
Grenzen vervagen, talen niet!

Beëdigd vertaler

Hoe goed een vertaling ook is verzorgd, in veel gevallen is een “normale” vertaling niet voldoende. Dit is meestal het geval als u een vertaling moet verstrekken aan een officiële instantie. Zij eisen dan de zekerheid, dat een vertaler voldoet aan alle gestelde eisen. Deze vertalers worden beëdigd vertaler genoemd, omdat zij door een rechtbank zijn beëdigd. Zij hebben een vertaalopleiding gevolgd, die minstens het bachelorniveau heeft.

Daarnaast moeten ze via een examen hebben aangetoond zowel de brontaal als de doeltaal goed te beheersen. Bovendien is ook nog eens 5 jaar ervaring vereist. Een beëdigd vertaler zal dus doorgaans documenten vertalen, die een officiële status hebben. Voorbeelden hiervan: geboortebewijs, huwelijksakte, diploma, verklaring van goed gedrag, notariële akte, etc.

beëdigd vertaler

Een beëdigd vertaler is beëdigd door een rechtbank

Wilt u een beëdigde vertaling van een diploma naar het Frans, of een beëdigde vertaling Engels van een huwelijksakte? Zoekt u een beëdigd vertaler Portugees voor een geboorteakte of welk ander document dan ook. Wij zijn u graag van dienst.

Inhoudelijk gelijk aan origineel

U dient er rekening mee te houden, dat een beëdigde vertaling een letterlijke vertaling van het originele document is. Met andere woorden: in de vertaling kan niets worden toegevoegd, weggelaten of gewijzigd. Voor de beëdigde vertaling is in de meeste gevallen geen origineel document nodig. U kunt gewoon een kopie van het origineel aan ons mailen in de vorm van een scan of foto.

Kosten en levertijd

De kosten voor een beëdigde vertaling liggen circa 20% hoger dan voor een normale vertaling. Omdat een beëdigde vertaling altijd per post moet worden toegezonden, dient u er rekening mee te houden, dat de levertijd enkele dagen langer kan zijn, dan bij een normale vertaling die digitaal kan worden verzonden.

Aabévé Vertaalbureau beschikt over een groot aantal beëdigde vertalers, zodat wij u voor de meeste talencombinaties altijd van dienst kunnen zijn. Mail of bel 0900-3330303 voor aanvullende informatie.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=FaWjS8TYO7c[/embedyt]

Offerte aanvragen?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vertaling? Stuur ons dan een mail met het aantal woorden in uw document. Kunt u de woorden niet tellen, dan kunt u het document aan ons mailen en tellen wij de woorden voor u. U kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule aan de rechterzijde van deze pagina. Documenten worden uiteraard altijd strikt vertrouwelijk behandeld.

Meer over Aabévé Vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau is al meer dan 30 jaar actief in de vertaalbranche. Het moet dus al gek gaan als u een document wilt laten vertalen, dat we nog nooit eerder hebben gedaan of een talencombinatie vraagt, waarmee wij u niet kunnen helpen.
Ruim 30 jaar ervaring komt ten goede aan onze cliënten, want zij profiteren daarvan. We weten hoe we onze vertalers moeten selecteren. We weten wat de wensen van onze klanten zijn en we hebben een hele snelle reactietijd.

Vrijwel elke talencombinatie

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u alles laten vertalen in vrijwel elke talencombinatie. Een handleiding van het Frans naar het Nederlands, een productomschrijving van het Engels naar het Chinees, een diploma van het Nederlands naar het Spaans of een arbeidscontract van het Nederlands naar het Pools, het kan allemaal.
Aan de rechterzijde van deze pagina kunt u in de aanvraagmodule de door u gewenste talencombinatie selecteren.


Klantboordeling
Robert Goedegebuure5 sterren
De service van Aabeve Vertaalbureau is TOP. Indien nodig wordt er met spoed geleverd.
Kijk voor meer beoordelingen op Trustpilot.