Bella spreekt zeven talen
Grenzen vervagen, talen niet!

Bella spreekt zeven talen

Bella Devyatkina mag met recht een wonderkind genoemd worden. Ze is 4 jaar oud en spreekt nu al 7 verschillende talen. Het was tijdens een Russische televisieshow dat ze haar talent etaleerde, waarmee ze zowel nationaal als internationaal het nieuws wist te halen.

bella spreekt zeven talen

Zes talen naast haar moedertaal Russisch

In de show op televisie liet ze zien haar moedertaal Russisch goed te beheersen. Daarnaast kon ze uitstekend uit de voeten met Engels, Duits, Spaans, Frans, Chinees en Arabisch. Met name die laatste twee zijn wonderlijk, aangezien de talen ten opzichte van de Westerse talen en zelfs het Russisch op een behoorlijk andere manier in elkaar zitten.

Bovendien wist ze daadwerkelijk gesprekken aan te gaan, liedjes te zingen en foutloos voor te lezen, waarmee duidelijk werd dat het niet ging om een ingestudeerd kunstje.

Vertalingen: jong geleerd is oud gedaan

Haar moeder heeft aangegeven dat ze al vanaf 2 jaar bezig was met de verschillende talen. Ze begon met Engels en besloot meerdere talen op te pakken, toen bleek dat het Bella enorm gemakkelijk af ging. Het geeft goed aan dat een goede vertaler daar vooral jong mee dient te beginnen.

We zijn als Aabévé Vertaalbureau  al meer dan 30 jaar actief en weten dat dus als geen ander. We kunnen uiteraard niet wachten tot Bella na haar school en studie hopelijk aan de slag zal gaan als tolk of vertaler.