024-82 00 778 info@aabeve.nl

Aabévé Vertaalbureau heeft een nieuwe stap gezet in het bieden van toegankelijke content. Aabévé biedt nu gesproken tekst aan op alle  blogberichten van 2023, waardoor deze voor iedereen toegankelijk worden. Begin dit jaar introduceerde Aabévé Vertaalbureau al AI-vertalingen om klanten te voorzien van snelle en goedkope vertalingen.

Blogberichten ook in gesproken tekst beschikbaar

Nu volgt een volgende stap met gebruikmaking van de AI-technologie door de blogberichten om te zetten naar audiobestanden. Deze functie maakt het mogelijk voor blinden en slechtzienden om de content te beluisteren en te begrijpen, evenals voor iedereen die de voorkeur geeft aan luisteren boven lezen. De audiobestanden zijn te beluisteren op alle blogberichten, die vanaf 1 januari 2023 zijn geplaatst. Dit betekent dat de lezers van Aabévé Vertaalbureau kunnen genieten van de inhoud, ongeacht hun vermogen om te lezen of te zien.

Ook in Engels beschikbaar

Speciaal voor de websitebezoekers, die niet goed Nederlands verstaan of kunnen lezen, hebben we de tekst van de pagina’s ook in het Engels beschikbaar gemaakt. Daarmee is het dus niet alleen een aanvulling voor blinden en slechtzienden, maar ook voor iedereen die liever luistert dan leest en iedereen, die moeite heeft met de Nederlandse taal en beter met Engels kan omgaan.

AI-vertalingen

Zoals algemeen bekend biedt Aabévé Vertaalbureau professionele vertalingen aan, die worden verzorgd door ervaren vertalers. Deze vertalingen worden geleverd met kwaliteitsgarantie. Daarnaast is Aabévé in februari 2023 gestart met het aanbieden van AI-vertalingen en AI-transcriptie door gebruik te maken van de mogelijkheden, die de AI-technologie biedt. AI-vertalingen worden snel geleverd en zijn zeer goedkoop, maar ze vallen niet onder de kwaliteitsgarantie.

In april zijn we daarna gestart met het toevoegen van video’s aan de blogberichten. Deze informatieve video’s geven een korte samenvatting van de tekst, die op de pagina staat. De video’s, die zijn voorzien van presentatie, zijn eveneens met AI gemaakt.

De introductie van audiobestanden bij blogberichten is een volgende stap voor Aabévé Vertaalbureau om onze commitment voor toegankelijke content te versterken. Het bieden van toegankelijke content is essentieel om ervoor te zorgen, dat iedereen de inhoud tot zich kan nemen, ongeacht eventuele beperkingen.

Nieuwe functies

Aabévé Vertaalbureau is verheugd om deze nieuwe functies te kunnen aanbieden en is van plan om nog meer toegankelijke oplossingen aan te bieden in de toekomst. Door te luisteren naar de behoeften van onze klanten, blijven we ons inzetten voor het bieden van innovatieve oplossingen, die aan de behoeften van alle lezers voldoen.

Blogberichten ook in gesproken tekst beschikbaar: samengevat

Aabévé Vertaalbureau heeft een nieuwe stap gezet in het bieden van toegankelijke content door audiobestanden van de blogberichten aan te bieden. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen, dat iedereen kan genieten van de inhoud, ongeacht eventuele beperkingen. We zijn vastbesloten om nog meer toegankelijke oplossingen te bieden in de toekomst en blijven luisteren naar de behoeften van onze klanten.

Wat vindt u ervan?

We willen natuurlijk graag weten wat u vindt van deze nieuwe toepassingen en of u vindt dat we daarmee door moeten gaan. Tenslotte heeft het weinig zin om allerlei opties toe te voegen aan een website, als niemand er op zit te wachten.

Daarom stellen we het zeer op prijs als u onderstaande, zeer korte, enquête wilt invullen en verzenden. U kunt volstaan met het invullen van uw voornaam en/of achternaam en de vraag beantwoorden. Uw e-mailadres hoeft u niet in te vullen, tenzij u kans wilt maken op een lunch voor 2 personen, want dan moeten wij u kunnen bereiken.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.