Hoe ontvangt u snel een boekvertaling?

Wij kunnen u snel van dienst zijn met het vertalen van thrillers, romans, educatieve boeken, kinderboeken, enz., enz. De meeste boeken hebben een behoorlijke inhoud en ook bij een boek van 100 bladzijden gaat het al snel om 40.000 woorden.

Het is goed om daarmee rekening te houden bij het aanvragen van een offerte. Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen en zou in bovenstaand voorbeeld dus 20 werkdagen met de vertaling bezig zijn.

Bij het vertalen van een boek komt er meer kijken, dan alleen maar het letterlijk vertalen. De vertaling moet de emotie tot uitdrukking brengen, die de auteur van het boek heeft meegegeven. Ook een vertaald boek moet tenslotte "lekker" lezen.

Vertalen in diverse talen

Wij kunnen boeken vertalen in diverse talen. Dat kan in ieder geval naar het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans. Maar daarnaast zijn er ook nog diverse andere talen waarin wij u van dienst kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld het Chinees, Russisch, Scandinavische en Oost-Europese talen.

Wij koppelen steeds de juiste vertaler aan uw opdracht om daarmee een kwalitatief hoogstaande vertaling te kunnen aanbieden. Het is natuurlijk heel wat anders om een medisch boek te vertalen dan een kinderboek.


Offerte aanvragen voor boek vertalen

Wilt u een vrijblijvende en gratis offerte ontvangen voor het vertalen van een boek. Mail ons dan de talencombinatie, het (verwachte) aantal woorden en de eventuele deadline.

U ontvangt dan van ons een prijsopgave en samen met u kijken we naar de levertijd en de eventuele tussentijdse oplevering van hoofdstukken. Aabévé Vertaalbureau, niet zomaar een vertaalbureau!

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau


>