024-82 00 778 info@aabeve.nl

Boek vertalen

vanuit of naar diverse talen

boek vertalen-foto1

Boek vertalen

Wij kunnen snel en goed een boekvertaling voor u verzorgen. Wij zijn u graag van dienst zijn met het vertalen van thrillers, romans, educatieve boeken, kinderboeken, enzovoort. De meeste boeken hebben een behoorlijke inhoud en ook bij een boek van 100 bladzijden gaat het al snel om 40.000 woorden.

Het is goed om daarmee rekening te houden bij het aanvragen van een offerte. Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen en zou in bovenstaand voorbeeld dus 20 werkdagen met de vertaling bezig zijn.

k

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Offerte voor boek vertalen

Bij het vertalen van een boek komt er meer kijken, dan alleen maar het letterlijk vertalen. De vertaling moet de emotie tot uitdrukking brengen, die de auteur van het boek heeft meegegeven. Ook een vertaald boek moet tenslotte “lekker” lezen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vertalen van een boek? Maak dan gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina of mail ons de talencombinatie, het (verwachte) aantal woorden en de eventuele deadline. U ontvangt dan van ons een prijsopgave en samen met u kijken we naar de levertijd en de eventuele tussentijdse oplevering van hoofdstukken.

Boek vertalen naar het Nederlands

Wij kunnen boeken vertalen in diverse talen. Dat kan in elk geval naar het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans. Maar daarnaast zijn er ook nog diverse andere talen waarin wij u van dienst kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld Scandinavische en Oost-Europese talen.

Wij koppelen steeds de juiste vertaler aan uw opdracht om daarmee een kwalitatief hoogstaande vertaling te kunnen aanbieden. Het is natuurlijk heel wat anders om een medisch boek te vertalen dan een kinderboek, zoals bijvoorbeeld Nijntje.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

Een greep uit de reacties van klanten

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Ab

Ab

Uitstekende vertalingen. Vertalingen worden ook snel gemaakt. Aabévé is zeer aan te bevelen voor vertalingen.

Anja

Anja

Snelle service, duidelijke afspraken over prijs, goede prijs/kwaliteit verhouding. Perfect bureau om mee samen te werken.

jaren ervaring

talencombinaties

ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)