024-82 00 778 info@aabeve.nl

Chinees vertaalbureau

  • native Chinese vertalers
  • beëdigde vertaling Chinees
  • professioneel vertaalbureau Chinees
  • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Professioneel Chinees vertaalbureau

Voor Chinees vertalen kent een goede vertaler de dialecten. Daarnaast weet de vertaler in welke regio welke taal leidend is. China is een groot land met een belangrijke economie. Alleen in de grote steden wordt ook Engels gesproken. Als u zaken wilt doen in China is het daarom raadzaam om altijd een tolk beschikbaar te hebben. Voor een Chinese vertaling van uw (commerciële) teksten helpen wij u als professioneel Chinees vertaalbureau graag verder.

In China heersen hele andere zakelijke gewoonten. Het is belangrijk om hier in uw teksten rekening mee te houden. Tijdens onderhandelingen kan het bijvoorbeeld zinvol zijn om op te stappen. Doe dit wel zonder boos te worden of heftig te gaan discussiëren. De kans is groot dat uw aanbod dan wordt geaccepteerd. Het is wel belangrijk om van tevoren voor uzelf vast te stellen hoever u wilt gaan.

Goed om te weten is verder dat men in China wordt aangesproken met de familienaam. Dus niet met de voornaam. Wilt u een attentie meenemen voor uw Chinese relatie? Denk dan bij voorkeur aan typische Nederlandse souvenirs.

Tijdens het eten of tijdens entertainment wordt er niet over zaken gesproken. Er wordt van iedereen verwacht dat ze alcohol drinken. Tenzij men een goede (bijv. medische) reden heeft, om dit niet te doen. Bent u op zoek naar informatie over handel drijven met China? Of wilt u cijfers bekijken? Dan kunt u terecht op de websites van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Heeft u een vertaling Chinees Nederlands nodig? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Chinees vertaalbureau Aabévé. 

Chinees vertaalbureau voor Chinees vertalen

Talen

Taalkundig gezien zijn er in China verschillende talen. Het Standaardmandarijn wordt gezien als de standaardtaal in China en Taiwan.

Maar kijken we bijvoorbeeld in en om Hongkong, dan is de voertaal veelal Standaardkantonees.

Vertalers

Onze Chinese vertalers kennen deze verschillende talen en weten welke taal of dialect waar in China gesproken wordt.

Ook een beëdigde vertaling van het Nederlands naar Chinees of omgekeerd behoort uiteraard tot de mogelijkheden.​

Chinese markt

Het veroveren van de Chinese markt is een moeizaam en langdurig proces. Desondanks heeft de Chinese markt met zijn ruim 1,3 miljard inwoners wel veel potentie.

Nanotechnologie, voeding en dranken en gezondheid zijn producten, die in China zeer kansrijk zijn.

Zakelijke relatie

Pas na een langdurige zakelijke relatie kunt u in China zaken doen op basis van vertrouwen. Voordat het zover is, doet u er goed aan om alle afspraken schriftelijk vast te leggen en goed “dicht te timmeren”.

Chinezen waarderen Nederlandse cadeautjes.

Chinees vertalen met de hoogste kwaliteit

Als het gaat om het Chinees vertalen van documenten, is het belangrijk om te kiezen voor professionele vertalers. Bij Aabévé Vertaalbureau hebben we meer dan 600 ervaren vertalers (waaronder diverse Chinese vertalers) beschikbaar voor Chinees vertalen naar Nederlands en Chinees vertalen naar Engels en omgekeerd.

Chinees vertalen naar diverse talen

Bij Aabévé Vertaalbureau staan we bekend om onze kwaliteitsvertalingen in meer dan 200 talencombinaties, waaronder Chinees. Onze vertalers werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen, dat de vertaalde tekst voldoet aan hun specifieke vereisten en dat de boodschap helder en duidelijk overkomt.

Als u op zoek bent naar professionele vertalingen vanuit en naar het Chinees, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Vertalen Chinees Nederlands en vertalen Nederlands Chinees

Onze vertalers hebben jarenlange ervaring met vertalen Chinees Nederlands en vertalen Nederlands Chinees van diverse soorten teksten, waaronder juridische documenten, technische handleidingen, marketingmateriaal, medische rapporten en nog veel meer. Ze hebben een uitgebreide kennis van de taal en cultuur van het betreffende land en zorgen ervoor dat de vertaalde tekst nauwkeurig en natuurlijk klinkt.

Gecertificeerd vertaalbureau Chinees

Bij Chinees vertaalbureau Aabévé kunt u vertrouwen op bijna 40 jaren ervaring en optimale service. Daarnaast hanteren we lage tarieven en bieden we een snelle levering. Tevens ontvangt u op alle vertalingen kwaliteitsgarantie. Aabévé Vertaalbureau is ISO-gecertificeerd. Onze klanten hebben een hoge waardering voor onze dienstverlening. Ze maken die kenbaar via de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Het verzenden van uw documenten via onze website gebeurt via een beveiligde verbinding. Zijn uw documenten te groot om via de website te verzenden of te mailen? Maak dan gebruik van WeTransfer. Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen. Wacht dus niet tot het laatste moment met het indienen van een aanvraag. Alle aanvragen, die bij Chinees vertaalbureau Aabévé binnenkomen, worden volstrekt vertrouwelijk behandeld. Ook kan een aanvullende geheimhoudingsverklaring worden afgegeven.

chinees vertalen-verkeersknooppunt

Ervaren Chinees vertaalbureau

Bij Chinees vertaalbureau Aabévé kunnen wij u van dienst zijn met Chinees vertalen in vrijwel elk vakgebied. Niet alleen van Nederlands naar Chinees en van Chinees naar Nederlands. Ook voor Chinees vertalen naar Engels of Engels vertalen naar Chinees zijn wij u graag van dienst. Het moet wel heel raar lopen als wij iets niet kunnen vertalen. Chinese karakters vertalen is voor onze professionele Chinese vertalers binnen geen enkel vakgebied een probleem.

U kunt bij Chinees vertaalbureau Aabévé terecht voor het vertalen van teksten uit o.a. commerciële, financiële, juridische, medische vakgebieden. Alsmede technische en toeristische vakgebieden en websitevertalingen in het algemeen. Ook andere vakgebieden zijn mogelijk. Binnen welk vakgebied mogen we voor u vertalen naar Chinees?

 

Chinees vertaalbureau voor beëdigd vertalen

Ook voor een beëdigde vertaling Chinees, vanuit of naar het Nederlands of Engels kunt u gebruikmaken van Chinees vertaalbureau Aabévé. Wij helpen wij u graag. De tarieven voor een beëdigde vertaling zijn wel hoger dan die voor een normale vertaling. Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. U kunt ook gebruikmaken van onze aanvraagmodule. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 024-8200778.

Chinees vertaalbureau – Handel met China

China is een belangrijke handelspartneer voor Nederland. Wij importeren echter veel meer uit China, dan dat de Chinezen van ons kopen. De export bedraagt zo’n 12 miljard euro en de import maar liefst zo’n 40 miljard euro. We exporteren voornamelijk gespecialiseerde machines, ruwe aardolie, voedingsmiddelen en elektrische apparaten.

De Chinezen sturen op hun beurt voornamelijk mobiele telefoons, gegevensverwerkende apparaten, elektrische apparaten en diverse fabricaten naar Nederland. China heeft één van de grootste economieën ter wereld. Het is ook nog eens één van de grootste landen wereldwijd met maar liefst 1,4 miljard inwoners. China is dus aantrekkelijk voor buitenlandse investeerders. Wilt u handel gaan drijven met China? Laat de professionele vertalers van Chinees vertaalbureau Aabévé dan uw teksten vertalen in het Chinees. Goede Chinese teksten hebben namelijk een positieve uitwerking op de band met uw zakenrelaties.

Chinees Vertaalbureau voor professionele vertalingen

Chinees is een taal die niet veel Nederlanders machtig zijn in woord en/of geschrift. Toch zijn goede Chinese vertalingen van essentieel belang als u met Chinezen handel wilt drijven. Een goede communicatie is in de zakenwereld altijd belangrijk. Maar zeker in de Chinese cultuur wordt er veel waarde gehecht aan een goede communicatie.

Chinese tekens vertalen is voor een leek onbegonnen werk. Maar niet voor onze professionele Chinese vertalers. De vertalers van Chinees vertaalbureau Aabévé kunnen alle Chinese vertalingen verzorgen. Van vertalen Engels Chinees tot vertalen Nederlands Chinees Mandarijn. Onze vertalers kunnen het allemaal!

Kwalitatief hoogstaand Chinees vertaalbureau

Of het nu om zakelijke teksten of om persoonlijke documenten gaat: het maakt niets uit. De kwaliteit van de vertalingen moet te allen tijde hoogstaand zijn. U wilt immers voorkomen dat een onjuiste woordkeuze vervelende gevolgen heeft. Gelukkig kunt u op de vakkundige vertalers van Chinees vertaalbureau Aabévé vertrouwen als het gaat om Chinese letters vertalen.

Chinees vertalen is voor iemand die de Chinese taal niet als moedertaal heeft, haast onmogelijk. Onze professionele vertalers kunnen daarentegen Chinees als geen ander vertalen. De kwaliteit van de vertalingen is hoogstaand. Dit is iets dat we middels onze kwaliteitsgarantie ook garanderen. En dit alles bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Benieuwd wat Chinees vertalen naar Nederlands of omgekeerd kost? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan!

Chinees vertaalbureau voor zakendoen met Chinezen

Zakendoen met China vergt een lange adem en veel aandacht. Even een deal sluiten lukt niet van vandaag op morgen. Er is sprake van zeer grote culturele en sociale verschillen tussen China en Nederland. Chinezen vinden een getekende overeenkomst niet belangrijk. Ze doen zaken op basis van vertrouwen. In Nederland daarentegen willen we toch graag kunnen bewijzen wat we hebben afgesproken.

De contacten die u heeft, vindt een Chinees veel belangrijker dan uw bedrijf. Ze doen geen zaken tijdens het eten of bij de karaoke. Vermaak is erg belangrijk binnen de Chinese zakencultuur, maar op die momenten kunt u beter niet over zaken spreken.

Er zijn maar weinig Chinezen die goed Engels spreken. Alleen in de grote steden wordt door de jongeren wel Engels gesproken. Het is dus uiterst belangrijk om altijd een tolk mee te nemen. Wilt u een presentatie geven, laat die dan van tevoren al vertalen door Chinees vertaalbureau Aabévé. De grote belangstelling voor de Chinese markt werkt ook oplichterspraktijken in de hand. Neem daarom veel zorgvuldigheid in acht voordat u geld uitgeeft of verplichtingen aangaat.
 

Chinees vertalen: effectieve communicatie

Het belang van effectieve communicatie in de geglobaliseerde wereld van vandaag kan niet genoeg benadrukt worden. Als het gaat om het vertalen van teksten, documenten en andere communicatiemiddelen tussen verschillende talen, is het essentieel om een betrouwbare en professionele vertaler te vinden. In het geval van het vertalen tussen Nederlands en Chinees is het werken met een gespecialiseerd Chinees vertaalbureau de beste keuze.

Het Nederlands en het Chinees behoren tot twee totaal verschillende taalfamilies, namelijk de Germaanse en de Sino-Tibetaanse taalfamilies. Het vertalen tussen deze talen vereist niet alleen kennis van de woordenschat en grammatica, maar ook begrip van de culturele context en nuances die inherent zijn aan elke taal. Het belang van het vertalen tussen Nederlands en Chinees kan worden gezien in verschillende sectoren, zoals zakelijke communicatie, juridische documenten, medische rapporten, technische handleidingen en nog veel meer. Cinees vertalen kunt u dus maar beter overlaten aan de professionals van Aabévé Vertaalbureau.

Chinees vertaalbureau Aabévé werkt met hoogopgeleide en ervaren vertalers, die gespecialiseerd zijn in het vertalen tussen Nederlands en Chinees. Deze vertalers hebben niet alleen een grondige kennis van beide talen, maar ook van de culturele aspecten, die van invloed zijn op de vertaling.

Vertalen Nederlands Chinees en vertalen Chinees Nederlands

Bij Chinees vertaalbureau Aabévé kunt u zowel terecht voor vertalen Nederlands Chinees als voor vertalen Chinees Nederlands. Of het nu gaat om het vertalen van zakelijke correspondentie, marketingmateriaal, juridische documenten of technische handleidingen, wij kunnen een zeer breed scala aan teksten en documenten aan.

Met China als een belangrijke economische speler op mondiaal niveau, groeit de behoefte aan het vertalen Nederlands Chinees en vertalen Chinees Nederlands gestaag. Aabévé kan u helpen bij het overbruggen van de taalkloof en het vergemakkelijken van effectieve communicatie tussen bedrijven, instellingen en individuen.

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

Waarom zou u AI-vertalingen uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau?

Wanneer het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT. Deze tools zijn handig en bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools:

-De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau worden aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
-U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling terug te kopiëren. U bespaart dus veel tijd en geld.
-De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
-Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
-De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag.

Vrijblijvende offerte Chinees vertalen

Een vrijblijvende offerte voor Chinees vertalen kunt u bij Aabévé Vertaalbureau aanvragen door op onderstaande button te klikken en dan gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.