“De beam fan belofte” vertaald in Nederlands
Grenzen vervagen, talen niet!

“De beam fan belofte” vertaald in Nederlands

“De beam fan belofte” heeft een Nederlandse vertaling gekregen. Daarmee kan deze Friese historische roman alsnog een veel groter publiek bereiken. Het is de vertaling van een boek dat zeer goede recensies kreeg. Het zal bovendien ook als ebook beschikbaar komen.

"De beam fan belofte" vertaald in Nederlands

Vertaling van Friese historische roman

De Friese historische roman vertelt het verhaal van Gerrit Damsma, journalist van het Friesch Dagblad. Hij maakte een reis naar Michigan in Amerika en raakte gefascineerd door de verhalen van de eerste landverhuizers. Het werd een bijzondere historische roman over hun levensverhalen, die nu in het Nederlands vertaald is. De vertaling naar het Nederlands geeft goed aan hoeveel impact het boek heeft weten te maken, ook al werd dat al een tijd geleden uitgegeven.

Vertaling van het Fries naar het Nederlands

Als vertaalbureau richten we ons op vertalingen in vrijwel alle voorkomende talencombinaties. We richten ons niet dagelijks op het Fries en Nederlands, maar kunnen het uiteraard wel enorm waarderen wanneer er een boek van de ene naar de andere taal wordt omgezet. Het geeft goed aan hoe een vertaling het bereik van een boek of een document kan vergroten. Tegelijkertijd hebben we enorme waardering voor de vertalers, vanwege de grote hoeveelheid werk die erin gaat zitten om voor een goede vertaling met de juiste boodschap te zorgen.