024-82 00 778 info@aabeve.nl

Met onze bijna 40 jaren ervaring zijn we gewend om de juiste vertaler te vinden voor elke vertaalopdracht. Daarvoor hebben wij meer dan 600 vertalers in meer dan 200 talencombinaties beschikbaar. We werken ook samen met diverse andere vertaalbureaus over de hele wereld als we een aanvraag ontvangen, waarvoor wij zelf geen vertaler beschikbaar hebben.

De juiste vertaler selecteren

De vertalers van Aabévé Vertaalbureau voldoen altijd aan onze fundamentele eisen.

  • Gedegen opleiding
  • Vertaaltraining, evenals ten minste 5 jaar vertaalervaring, of
  • Een minimum van 5 jaar geregistreerde vertaalervaring.

De juiste vertaler voor elke opdracht

In de overgrote meerderheid van de gevallen zetten we vertalers in, die de doeltaal als moedertaal hebben. Meestal wonen zij ook in het land waar de vertaling zal worden gebruikt. De vertalers waarmee we te maken hebben, moeten bovendien over technologische competentie beschikken. De eisen die we stellen, verschillen naargelang de stijl van de brongegevens.

Een ander essentieel onderdeel bij het toewijzen van een opdracht is of de vertaler eerder heeft gewerkt voor de klant. We proberen altijd dezelfde vertaler te koppelen aan een klant om ervoor te zorgen dat routinematige eisen al bij voorbaat bekend zijn bij de vertaler.

de juiste vertaler selecteren-compilatie

Vakbekwaam

De vertaler moet bovendien over de vakbekwaamheid beschikken die nodig is voor de opdracht. Het profiel van elke vertaler bevat informatie over zijn of haar professionele kennis en vakgebieden waarin de vertaler deskundig is. Veel van onze vertalers hebben bijvoorbeeld juridische of medische kennis en een aantal van hen heeft uitgebreide taalonderzoeksstudies gevolgd. Studeren voor vertaler of tolk kan o.a. aan de ITV Hogeschool voor tolken en vertalen of de Vertaalacademie Zuyd.

Vertalen bij Aabévé Vertaalbureau

Als u ons een document ter vertaling mailt, kunt u erop vertrouwen dat wij altijd een geschikte vertaler voor u beschikbaar hebben. Uw document zal met de grootste zorg en prima kennis van het betrokken vakgebied worden vertaald.

Uiteraard kunt u van tevoren een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen via de aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u de offerte binnen 30 minuten. Heeft u aanvullende vragen? Bel ons dan op 024-8200778 of stuur ons een mail.

Meest recente berichten

WordPress website vertalen

Een WordPress-website vertalen kan bij Aabévé Vertaalbureau snel en goed. Een WordPress-website kan heel snel worden gebouwd.

Meertaligheid in Oekraïne

Er is sprake van een grote meertaligheid in Oekraïne. Het land staat bekend om zijn rijke cultuur en diverse bevolking.

Welke talen worden gesproken in Noorwegen?

Noorwegen is een land met een rijke taalgeschiedenis. Iedereen kent Noorwegen van de indrukwekkende landschappen met de prachtige fjorden en het noorderlicht, maar weet u ook welke talen in Noorwegen worden gesproken?