024-82 00 778 info@aabeve.nl

De juiste vertaler selecteren

Met onze bijna 40 jaren ervaring zijn we gewend om de juiste vertaler te vinden voor elke vertaalopdracht. Daarvoor hebben wij meer dan 600 vertalers in meer dan 200 talencombinaties beschikbaar. We werken ook samen met diverse andere vertaalbureaus over de hele wereld als we een aanvraag ontvangen, waarvoor wij zelf geen vertaler beschikbaar hebben.

De vertalers van Aabévé Vertaalbureau voldoen altijd aan onze fundamentele eisen.

  •  Gedegen opleiding
  • Vertaaltraining, evenals ten minste 5 jaar vertaalervaring, of
  • Een minimum van 5 jaar geregistreerde vertaalervaring.

De juiste vertaler voor elke opdracht

In de overgrote meerderheid van de gevallen zetten we vertalers in, die de doeltaal als moedertaal hebben. Meestal wonen zij ook in het land waar de vertaling zal worden gebruikt. De vertalers waarmee we te maken hebben, moeten bovendien over technologische competentie beschikken. De eisen die we stellen, verschillen naargelang de stijl van de brongegevens.

Een ander essentieel onderdeel bij het toewijzen van een opdracht is of de vertaler eerder heeft gewerkt voor de klant. We proberen altijd dezelfde vertaler te koppelen aan een klant om ervoor te zorgen dat routinematige eisen al bij voorbaat bekend zijn bij de vertaler.

de juiste vertaler selecteren-compilatie

Vakbekwaam

De vertaler moet bovendien over de vakbekwaamheid beschikken die nodig is voor de opdracht. Het profiel van elke vertaler bevat informatie over zijn of haar professionele kennis en vakgebieden waarin de vertaler deskundig is. Veel van onze vertalers hebben bijvoorbeeld juridische of medische kennis en een aantal van hen heeft uitgebreide taalonderzoeksstudies gevolgd. Studeren voor vertaler of tolk kan o.a. aan de ITV Hogeschool voor tolken en vertalen of de Vertaalacademie Zuyd.

Vertalen bij Aabévé Vertaalbureau

Als u ons een document ter vertaling mailt, kunt u erop vertrouwen dat wij altijd een geschikte vertaler voor u beschikbaar hebben. Uw document zal met de grootste zorg en prima kennis van het betrokken vakgebied worden vertaald.

Uiteraard kunt u van tevoren een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen via de aanvraagmodule op deze pagina. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u de offerte binnen 30 minuten. Heeft u aanvullende vragen? Bel ons dan op 024-8200778 of stuur ons een mail.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=
trustpilot

Andere bezoekers bekeken ook:

Spaanse uitdrukkingen

Spaanse uitdrukkingen Er zijn talloze grappige Spaanse uitdrukkingen. Ooit wel eens gehoord van het Spaanse ¿Que...

Afname Russisch taalgebruik in Oekraïene

Afname Russisch taalgebruik in Oekraïene Sinds het begin van de Russische invasie van Oekraïne lijkt de houding van...

Welke talen zijn lastig?

Welke talen zijn lastig? Het kan soms een uitdaging zijn om een nieuwe taal te leren. Of het leren van een taal lastig...