024-82 00 778 info@aabeve.nl

Diploma vertalen

diplomavertaling-foto2

Diploma vertalen

Bent u van plan in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren en heeft u een diplomavertaling nodig? Bij Aabévé Vertaalbureau is dat gelukkig snel geregeld.

Wij verzorgen een diplomavertaling in vrijwel alle talen. Het is van groot belang dat deze vertaling foutloos wordt uitgevoerd, het gaat immers om uw carrière.

k

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Diploma vertalen in vele talen

Onze vertalers zorgen dat elk vak en elke afkorting door de lezer wordt begrepen. Of het nu gaat om diploma’s van de middelbare school, mbo, hbo of vwo of wo, onze beëdigde native speakers vertalen het graag voor u.

PoolsFransItaliaansSpaansChineesRoemeensDeens of Turks, uw diplomavertaling is bij ons in goede handen. Aabévé Vertaalbureau garandeert een snelle vertaling tegen een aantrekkelijke prijs. Doordat wij vertalingen zoveel mogelijk laten uitvoeren door onze native speakers weet u zeker dat uw vertaling goed wordt uitgevoerd. Daarnaast bieden wij ook kwaliteitsgarantie. Wilt u uw diploma vertalen naar een taal die u niet op onze website ziet staan? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen voor diploma vertalen

Een diploma moet vrijwel altijd beëdigd worden vertaald. Naast een diplomavertaling kunt u ook bij ons terecht voor allerlei andere beëdigde vertalingen. Deze vertalingen worden verzorgd, door een vertaler, die in een bepaalde talencombinatie is beëdigd door de rechtbank. Een beëdigde vertaling komt vaak voor bij juridische documenten.

Heeft u met spoed een diplomavertaling nodig? Neem direct contact met ons op en wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag. U kunt ons bereiken via 024 – 82 00 778 of een mail sturen.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze paqgina. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

jaren ervaring

talencombinaties

ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)