Informatie

Het gebruiken van deze website van Aabévé Vertaalbureau betekent dat de gebruiker de onderstaande voorwaarden begrijpt, ermee instemt en eraan gebonden is.

Aabévé Vertaalbureau besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid van deze website. De inhoud wordt zo vaak mogelijk geactualiseerd. Ondanks onze zorg en aandacht is het mogelijk, dat de inhoud niet volledig is of onjuistheden bevat. Aabévé Vertaalbureau wijst op voorhand iedere vorm van aansprakelijkheid voor onvolkomenheden of onjuistheden af.

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de informatie op de website te wijzigen zonder voorafgaande mededeling.


Tarieven

Op de website vermelde tarieven en prijzen zijn onder voorbehoud van type- of programmeerfouten. Voor dergelijke fouten kan Aabévé Vertaalbureau geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites zijn alleen bestemd voor aanvullende informatie van de gebruiker. Aabévé Vertaalbureau aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.


Schadelijke componenten bij derden

Aabévé Vertaalbureau kan niet garanderen dat informatie of software, dan wel verwijzingen of hyperlinks op andere websites, die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom met betrekking tot deze website berusten bij Aabévé Vertaalbureau.
Het gebruiken, kopiëren of verspreiden van de inhoud van deze website is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Aabévé Vertaalbureau.

Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau


>