024-82 00 778 info@aabeve.nl

Akte vertalen

aktevertaling-foto1

Akte vertalen

Wilt u snel, correct en betaalbaar een akte vertalen? Maak kennis met de taalprofessionals van Aabévé Vertaalbureau. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers met een juridische achtergrond zijn wij in staat elke opdracht perfect uit te voeren.

Onze vertalers hebben ieder een eigen specialisme, denk aan juridische, technische, literaire en medische vertalingen. Op deze manier selecteren we de taalexpert die uw opdracht het beste kan uitvoeren.

Akte vertalen bij Aabévé Vertaalbureau

Een akte vertalen is een nauwkeurig werkje. Een vertaler dient over veel kennis te beschikken en bekend te zijn met het vakjargon. Bij Aabévé bent u altijd verzekerd van een vertaling van topkwaliteit, maar er zijn nog een aantal redenen om uw vertaling aan ons over te laten:

  • Aabévé is ISO-gecertificeerd
  • U bent zeker van een juiste vertaling van uw akte
  • Aabévé heeft scherpe tarieven voor elke vertaling
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie

Het is onze kracht om elke vertaling zo snel mogelijk te verzorgen. Voor de meeste spoedvertalingen hoeft u dan ook geen spoedtarief te betalen.

Neem direct contact op

Aabévé Vertaalbureau is uw betrouwbare partner in taal, elke taal! Van Chinees tot Frans, Arabisch tot Engels, Fins tot Noors, wij verzorgen elke vertaling voor u. Ook onze vakgebieden zijn zeer uitgebreid, naast een aktevertaling kunt u ook bij ons terecht voor o.a. websitevertalingenmedische vertalingencommerciële vertalingen en literaire vertalingen. Uiteraard kunnen we uw documenten in vrijwel alle talencombinaties vertalen. We hebben dagelijks meer dan 600 vertalers beschikbaar voor meer dan 200 talencombinaties.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Een vertaling gaat dan ook pas de deur uit bij 100% tevredenheid. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Benieuwd naar onze tarieven voor een aktevertaling? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

5  Sterren Vertaalbureau

Aabévé is een volgens de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot een 5 sterren vertaalbureau. Onze klanten hebben een extreem hoge waardering over voor onze dienstverlening. Bij Trustpilot scoren wij 4,8 uit 5 waardoor wij worden beoordeeld met het predikaat “Uitstekend”.  Uiteraard zijn wij daar bijzonder trots op en zijn we onze klanten dankbaar voor het hoge vertrouwen dat ze in ons hebben.

aktevertaling-foto2

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)