024-82 00 778 info@aabeve.nl

Akte vertalen

  • native vertalers
  • beëdigde vertalers
  • professioneel vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Snel een akte vertalen?

Als u een woning wilt kopen of een juridisch geschil wilt beslechten, heeft u meestal een akte nodig. Een akte is een juridisch document dat het eigendom, de rechten en verplichtingen van een eigendom of actief overdraagt. Als de akte echter in een vreemde taal is opgesteld, heeft u mogelijk een vertaling nodig om de inhoud en implicaties ervan te begrijpen.

Wilt u snel, correct en betaalbaar een akte vertalen? Maak kennis met de taalprofessionals van Aabévé Vertaalbureau. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers met een juridische achtergrond zijn wij in staat elke opdracht perfect uit te voeren.

Onze vertalers hebben ieder een eigen specialisme, denk aan juridische, technische, literaire en medische vertalingen. Op deze manier selecteren we de taalexpert die uw opdracht het beste kan uitvoeren.

Notariële akte vertalen

Een akte vertalen is een nauwkeurig werkje. Een vertaler dient over veel kennis te beschikken en bekend te zijn met het vakjargon. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u altijd verzekerd van een vertaling van topkwaliteit, maar er zijn nog een aantal redenen om uw vertaling aan ons over te laten:

  • Aabévé is ISO-gecertificeerd
  • U bent zeker van een juiste vertaling van uw akte
  • Aabévé Vertaalbureau heeft scherpe tarieven voor elke vertaling
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie
  • Hoge klantenwaardering

Het is onze kracht om elke vertaling zo snel mogelijk te verzorgen. Voor de meeste spoedvertalingen hoeft u dan ook geen spoedtarief te betalen.

Betrouwbare partner voor akte vertalen

Bij Aabeve Vertaalbureau laten wij uw akte vertalen door professionele vertalers, die nauwkeurigheid en betrouwbaarheid garanderen voor uw gemoedsrust. Ons team bestaat uit ervaren en gekwalificeerde vertalers, die een grondige kennis hebben van juridische terminologieën, zodat uw aktevertaling duidelijk, beknopt en rechtsgeldig is.

Aabévé Vertaalbureau is uw betrouwbare partner in taal, elke taal! Van Chinees tot Frans, Arabisch tot Engels, Fins tot Noors, wij verzorgen elke vertaling voor u. Ook onze vakgebieden zijn zeer uitgebreid, naast een akte vertalen kunt u ook bij ons terecht voor o.a. websitevertalingenmedische vertalingencommerciële vertalingen en literaire vertalingen. Uiteraard kunnen we uw documenten in vrijwel alle talencombinaties vertalen. We hebben dagelijks meer dan 600 vertalers beschikbaar voor meer dan 200 talencombinaties.

Beëdigd akte vertalen

Beëdigd een akte vertalen is vrijwel altijd vereist, als het document bestemd is voor een officiële instantie. Een beëdigde akte is een officieel document, dat alleen kan worden vertaald door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler wordt door de rechtbank aangesteld en moet de juistheid en volledigheid van een beëdigde akte bevestigen. Bij Aabévé Vertaalbureau hebben we door de Nederlandse rechtbanken beëdigde vertalers, die u voorzien van een rechtsgeldige vertaling.

Onze beëdigde vertalers hebben een grondige kennis van juridische terminologieën, zodat uw vertaling nauwkeurig is en de betekenis van de originele tekst goed overbrengt. Bovendien blijft de vertaling vertrouwelijk en nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of onnauwkeurigheden, waardoor uw tevredenheid en gemoedsrust worden gegarandeerd.

akte vertalen-foto2

Akte vertalen met expertise

Een akte vertalen vereist gespecialiseerde kennis en expertise, omdat het een complexe en uitdagende taak is. Bij Aabévé Vertaalbureau hebben we een team van professionals, die de fijne kneepjes van juridische documenten begrijpen en veel ervaring hebben met het vertalen van akten. Onze vertalers besteden veel aandacht aan details en zorgen ervoor dat de vertaling nauwkeurig, volledig en rechtsgeldig is.

Akte vertalen met kwaliteitsgarantie

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Een vertaling gaat dan ook pas de deur uit bij 100% tevredenheid. Daarom verstrekken wij kwaliteitsgarantie op elke vertaling, dus ook bij akte vertalen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Benieuwd naar onze tarieven voor een aktevertaling? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Akte vertalen met spoed

We begrijpen dat u soms dringend een aktevertaling nodig heeft en dat vertragingen kostbaar kunnen zijn, wat kan leiden tot gemiste kansen en juridische implicaties. Bij Aabévé Vertaalbureau bieden we spoedvertalingen aan, zodat u uw vertaling op tijd ontvangt, zonder in te leveren op kwaliteit of nauwkeurigheid.

Bij dringend een akte vertalen proberen we u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Wij streven er altijd naar om een spoedvertaling te leveren, zonder daarvoor een spoedtarief in rekening te brengen. Maar soms is het zo dringend, dat we niet anders kunnen dan een spoedtarief te berekenen, bijvoorbeeld als een vertaler ‘s avonds of in het weekend moet doorwerken om de vertaling op tijd gereed te hebben.

5-Sterren vertaalbureau voor akte vertalen

Uw akte vertalen kan bij 5-sterren vertaalbureau Aabévé. Dit  predikaat hebben wij gekregen op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot. Onze klanten hebben een extreem hoge waardering over voor onze dienstverlening. Bij Trustpilot scoren wij 4,8 uit 5 waardoor wij worden beoordeeld met het predikaat “Uitstekend”.  Uiteraard zijn wij daar bijzonder trots op en zijn we onze klanten dankbaar voor het hoge vertrouwen dat ze in ons hebben.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor akte vertalen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van onze handige aanvraagmodule. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Akte vertalen – samengevat

Een akte is een juridisch document dat nauwkeurige en betrouwbare vertaling vereist, zodat u zeker weet dat u de inhoud en implicaties van het document begrijpt. Bij Aabévé Vertaalbureau bieden we professionele vertalingen voor akten, waardoor nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en rechtsgeldigheid is gegarandeerd. We kunnen u ook helpen met dringend een akte vertalen, zodat u ondanks de spoed, toch op tijd over uw vertaling kunt beschikken, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of nauwkeurigheid. Kies Aabévé Vertaalbureau voor uw aktevertalingen en wij garanderen een uitstekende klantenservice en de hoogste kwaliteitsnormen.

Niet alleen akte vertalen, maar o.a. ook: