024-82 00 778 info@aabeve.nl

Boek vertalen

boek vertalen-foto boekenkast

Boek vertalen

Wij kunnen snel en goed een boekvertaling voor u verzorgen. Wij zijn u graag van dienst zijn met het vertalen van thrillers, romans, educatieve boeken, kinderboeken, enzovoort. De meeste boeken hebben een behoorlijke inhoud en ook bij een boek van maar 100 bladzijden gaat het al snel om 40.000 woorden.

Het is goed om daarmee rekening te houden bij het aanvragen van een offerte. Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen en zou in bovenstaand voorbeeld dus 20 werkdagen met de vertaling bezig zijn.

Offerte voor boek vertalen

Bij het vertalen van een boek komt er meer kijken, dan alleen maar het letterlijk vertalen. De vertaling moet de emotie tot uitdrukking brengen, die de auteur van het boek heeft meegegeven. Ook een vertaald boek moet tenslotte “lekker” lezen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vertalen van een boek? Maak dan gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina of mail ons de talencombinatie, het (verwachte) aantal woorden en de eventuele deadline. U ontvangt dan van ons een prijsopgave en samen met u kijken we naar de levertijd en de eventuele tussentijdse oplevering van hoofdstukken. ​

Vertalen van een e-book

Als u de digitale bestanden in uw bezit heeft, kunt u waarschijnlijk ook het totaal aantal woorden achterhalen. Zodra wij dit weten en u aangeeft voor welke talencombinatie u een vertaling wenst, kunnen wij een vrijblijvende offerte aan u mailen.

Boek vertalen naar het Nederlands

Wij kunnen boeken vertalen in diverse talen. Dat kan in elk geval naar het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees en  Spaans. Maar daarnaast zijn er ook nog diverse andere talen waarin wij u van dienst kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld Scandinavische en Oost-Europese talen.

Wij koppelen steeds de juiste vertaler aan uw opdracht om daarmee een kwalitatief hoogstaande vertaling te kunnen aanbieden. Het is natuurlijk heel wat anders om een medisch boek te vertalen dan een kinderboek, zoals bijvoorbeeld Nijntje.

Aabévé Vertaalbureau

Op basis van de klantenbeoordelingen heeft de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot ons het predikaat “Uitstekend” met 5 sterren toegekend. Onze klanten geven ons een uitermate hoge beoordeling van maar liefst 4,8 uit 5. En daar zijn we uiteraard best trots op.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

Een greep uit de reacties van klanten

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Ab

Ab

Uitstekende vertalingen. Vertalingen worden ook snel gemaakt. Aabévé is zeer aan te bevelen voor vertalingen.

Anja

Anja

Snelle service, duidelijke afspraken over prijs, goede prijs/kwaliteit verhouding. Perfect bureau.

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn.

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)