024-82 00 778 info@aabeve.nl

Diploma vertalen

  • native vertalers
  • beëdigde vertalers
  • professioneel vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Een diploma vertalen is een essentiële stap voor mensen, die hun educatieve referenties in het buitenland willen valideren. Of het nu gaat om het starten van een carrière, het voortzetten van onderwijs, of het verkrijgen van een werkvergunning, een nauwkeurige en betrouwbare vertaling van diploma’s is van cruciaal belang. 

Diploma vertalen – nauwkeurig en betrouwbaar

Of u nu uw middelbare school, bachelor, master of doctoraat hebt afgerond, uw diploma is het bewijs van uw prestaties en kwalificaties. Maar als het niet in de taal is, die door de instelling, werkgever of immigratiedienst wordt geaccepteerd, moet u het diploma vertalen. Bent u van plan om een hogere opleiding of baan in het buitenland te volgen? Zo ja, dan heeft u vrijwel zeker een beëdigde vertaling nodig van uw diploma(‘s).

Bent u van plan in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren en wilt u uw diploma vertalen? Bij Aabévé Vertaalbureau is dat gelukkig snel geregeld. Wij verzorgen een diplomavertaling in vrijwel alle talen. Het is van groot belang dat deze vertaling foutloos wordt uitgevoerd, het gaat immers om uw carrière.

Diploma en cijferlijst vertalen

Onze vertalers zorgen ervoor dat elk vak en elke afkorting door de lezer wordt begrepen. Of het nu gaat om diploma vertalen van de middelbare school, mbo, hbo of vwo of wo, bij ons zit u goed.

PoolsFransItaliaansSpaans, ChineesRoemeensDeens of Turks, uw diplomavertaling is bij ons in goede handen. Aabévé Vertaalbureau garandeert een snelle vertaling tegen een aantrekkelijke prijs. Doordat wij vertalingen zoveel mogelijk laten uitvoeren door onze native speakers weet u zeker dat uw vertaling goed wordt uitgevoerd. Daarnaast bieden wij ook kwaliteitsgarantie. Wilt u uw diploma vertalen naar een taal die u niet op onze website ziet staan? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Diploma vertalen – beëdigd

Voor een diploma vertalen is vrijwel altijd een beëdigde vertaling nodig. Een beëdigde vertaling is een document, waarbij het brondocument, de vertaling en een ondertekende en gestempelde verklaring van de beëdigd vertaler, aan elkaar worden gehecht. Deze papieren versie wordt per post aan u toegezonden. Via e-mail ontvangt u ook een digitale versie van ons. Beëdigde vertalingen zijn vrijwel altijd ook vereist voor officiële of juridische doeleinden, zoals visumaanvragen, verblijfsvergunningen, arbeidscontracten of gerechtelijke procedures. Een beëdigde vertaling heeft een hoger niveau van authenticiteit en geldigheid dan een reguliere vertaling, aangezien deze wordt erkend door de overheid en andere officiële instanties.

Bij Aabévé Vertaalbureau hebben we voldoende beëdigde vertalers beschikbaar voor de Europese talen. Daarnaast kunnen we ook beëdigde vertalingen verzorgen vanuit of naar het Arabisch, Chinees, Japans en Vietnamees. Onze vertalers beschikken over de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring om uw diploma correct en legaal te vertalen. U kunt er zeker van zijn dat uw beëdigde vertaling voldoet aan de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen.

Vakdiploma vertalen

Als het gaat om een vakgericht diploma vertalen, wilt u er zeker van zijn dat u een betrouwbaar vertaalbureau kiest. Bij Aabévé Vertaalbureau bieden we een reeks voordelen, die ons de beste keuze maken voor het vertalen van uw vakdiploma:

  • Deskundige vertalers: onze vertalers zijn zeer gekwalificeerd en ervaren in het vertalen van diploma’s voor verschillende industrieën en sectoren. Ze hebben een diepgaand begrip van de terminologie, het formaat en de stijl van deze documenten, waardoor volledige nauwkeurigheid van de vertaalde tekst wordt gegarandeerd.
  • Snelle doorlooptijd: we begrijpen dat tijd essentieel is, vooral als het om een diploma vertalen gaat. Daarom bieden wij ook spoedvertalingen aan. Onze vertalers werken efficiënt om u te voorzien van vertalingen van hoge kwaliteit binnen het door u gewenste tijdsbestek.
  • Concurrerende tarieven: wij zijn van mening dat u niet te veel hoeft te betalen voor kwaliteitsvolle diplomavertalingen. Daarom bieden wij lage tarieven aan voor onze vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. U kunt een vooraf een vrijblijvende offerte met levertijd aanvragen.
  • Vertrouwelijkheid en veiligheid: we nemen de veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegevens serieus. We gebruiken beveiligde servers en versleutelde communicatie om ervoor te zorgen, dat uw gegevens worden beschermd. Daarnaast worden alle door ons ontvangen documenten strikt vertrouwelijk behandeld.
diploma vertalen-foto

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

Diploma vertalen – natuurlijk Aabévé Vertaalbureau

Correct en professioneel diploma vertalen is essentieel voor uw professionele en persoonlijke doelen. U hebt een betrouwbaar en ervaren vertaalbureau nodig, dat het belang van nauwkeurigheid, efficiëntie en vertrouwelijkheid begrijpt. Bij Aabévé Vertaalbureau bieden we de beste vertalingen voor diploma’s in Nederland, vanuit en naar talrijke talen. U kunt rekenen op onze expertise voor beëdigde vertalingen, snelle levertijden, lage tarieven en uitstekende klantenservice. Niet voor niets zijn wij al bijna 40 jaren actief in de vertaalbranche en hebben we een 5-sterrenwaardering op Trustpilot. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met de vertaling van uw diploma’s.

Samenvatting

Een diploma vertalen  is een cruciale stap voor mensen, die hun educatieve referenties willen valideren in internationale contexten. Het inschakelen van Aabévé Vertaalbureau biedt vele voordelen, waaronder nauwkeurigheid, deskundigheid, certificering, culturele relevantie, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid. Door te kiezen voor een professionele vertaling van uw diploma’s, kunt u erop vertrouwen dat uw academische prestaties op de juiste manier worden vertegenwoordigd en erkend, wat deuren opent naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor diploma vertalen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een diploma vertalen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van onze handige aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Niet alleen diploma vertalen, maar o.a. ook: