024-82 00 778 info@aabeve.nl

Financiële vertaling

financiële vertaling-foto-euro

Financiële vertaling

Financiële vertalingen vragen de inzet van vertalers, die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van financiën en economie.

Financiële documenten bevatten vaak specifieke concepten en taalgebruik, waardoor het zeker niet voor iedere vertaler is weggelegd om hiervoor een financiële vertaling te verzorgen. Doordat bedrijven vaker internationaal gaan opereren, worden financiële vertalingen steeds belangrijker en komen ze ook vaker voor. 

Financiële vertaling contracten

Als er wordt samengewerkt met buitenlandse partners, zullen er overeenkomsten worden gesloten, waarin ook allerlei financiële aspecten zijn opgenomen. Elke betrokken partij zal in de eigen taal moeten kunnen lezen wat de voorwaarden en consequenties zijn.

Dit kan het geval zijn bij koopovereenkomsten, huurcontracten, financieringen, enzovoort. Het zijn slechts een paar voorbeelden van documenten, waarvoor gespecialiseerde financiële vertalers worden ingezet.

Elk bedrijf met geschikte producten en een website, kan de grens over. Zeker binnen de Europese Unie is dit zeer aantrekkelijk en eenvoudig.

Regulering

Alhoewel er in de Europese Unie sprake is van een behoorlijke regulering voor financiële rapporten, geldt dit vaak alleen voor grote bedrijven. Buiten Europa en ook voor de kleinere bedrijven gelden in de meeste landen verschillende regels. Een vertaler dient daarvan dus goed op de hoogte te zijn. Voor het vertalen van financiële documenten is ervaring en veel kennis nodig.

Financiële termen kunnen in verschillende landen een andere betekenis hebben en dan is het absoluut noodzakelijk, dat de vertaler daarmee kan omgaan. Doordat reguleringen ook constant wijzigingen ondergaan, is het ook een vereiste, dat de betrokken vertaler daarvan op de hoogte blijft.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Prosuco

Prosuco

Betrouwbare partij. Snelle verwerking, komen afspraken na, prima vertalingen.

Erwin

Erwin

Zeer tevreden. Goede vertalingen (Engels, Frans, Tsjechisch) en altijd zeer snelle reactietijden.

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

financiele vertalingen-foto2

Financiële vertaling naar diverse talen

Wij kunnen financiële vertalingen verzorgen naar diverse talen, waaronder alle Europese talen. Net zoals bij alle andere aanvragen voor een vertaling, ontvangt u ook bij een financiële vertaling binnen 30 minuten van ons een reactie en in de meeste gevallen ook al een prijsopgave.

Alle aanvragen worden altijd volstrekt vertrouwelijk behandeld, maar desgewenst kan ook een aanvullende geheimhoudingsverklaring worden afgegeven. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

mitrex-logo
develp-logo
mei architects-logo
dorr-logo

Offerte voor financiële vertaling

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw financiële vertaling? Dat kan op verschillende manieren:

  • Gebruik maken van de aanvraagmodule op deze pagina
  • Rechtstreeks mailen met een opgave van de talencombinatie en aantal woorden (of document toevoegen)
  • Telefonisch contact opnemen via 024-8200778.

Als u gebruik maakt van de aanvraagmodule worden uw documenten aan ons verzonden via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van WeTransfer. Ook dat is een beveiligde verbinding. U ontvangt van WeTransfer een mail, zodra wij de bestanden hebben gedownload.

Vertrouwelijkheid

Financiële documenten bevatten vaak gevoelige informatie en moeten dan ook met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid worden behandeld. Ook daarvoor bent u bij Aabévé Vertaalbureau op de juiste plaats. Het vertrouwelijk omgaan met documenten beperkt zich niet alleen tot financiële documenten. Alle documenten, die aan ons worden toevertrouwd, worden volstrekt vertrouwelijk behandeld.

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)