024-82 00 778 info@aabeve.nl

Folder vertalen

  • native vertalers
  • professioneel vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd
  • hoge klantenwaardering

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Folder vertalen door ervaren vertalers

Wilt u de een folder vertalen naar een andere taal? Dan is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst! Wij bieden professionele vertalingen, die ongeëvenaard zijn. Met onze snelle levertijden, kwaliteitsvertalingen en concurrerende tarieven kunnen we u helpen om heel snel een wereldwijd publiek te bereiken.

De tekst van een folder dient in elke taal even krachtig en wervend over te komen. Daarnaast moeten eventuele productnamen ook kloppen. Aabévé Vertaalbureau helpt u graag bij uw foldervertaling. Wij werken uitsluitend met ervaren en professionele vertalers.

Een vertaling Duits, Frans, Spaans, Roemeens, Fins en vrijwel alle andere talen is geen enkel probleem voor ons. Wij hanteren een woordtarief in de brontaal, zodat u van tevoren precies weet wat de kosten gaan worden. Wij garanderen u een snelle vertaling en dankzij onze kwaliteitsgarantie weet u zeker dat u een vertaling ontvangt die 100% juist is.

Folder vertalen met spoed

Zit u met een strakke deadline en wilt u met spoed een folder vertalen? Geen probleem. Snel een vertaling opleveren is de kracht van Aabévé Vertaalbureau. Elke vertaling sturen we zo snel mogelijk weer terug naar de klant, zonder hierbij concessies te doen aan de kwaliteit. We rekenen daarom in de meeste gevallen ook geen spoedtarief bij een spoedvertaling. Zodra we de tekst voor uw folder ontvangen, selecteren we de beste vertaler voor uw opdracht. Een (spoed)vertaling van uw folder is bij Aabévé Vertaalbureau in goede handen.

Onze ervaren en professionele vertalers zijn gespecialiseerd in nauwkeurige, betrouwbare en precieze vertalingen. Onze vertalers zijn in de meeste gevallen moedertaalsprekers van de doeltaal en hebben vele jaren ervaring in het vertalen van folders uit verschillende vakgebieden, waaronder recht, bedrijfskunde, financiën, marketing, techniek en meer.

Onze vertalers hebben de expertise, kennis en ervaring om uw boodschap nauwkeurig en precies over te brengen op uw doelgroep. Onze experts zorgen ervoor dat uw folder duidelijk wordt vertaald en in overeenstemming is met alle juridische, culturele of marketingnuances, die allemaal van vitaal belang zijn voor elk succesvol bedrijf.

Folder vertalen met behoud van opmaak

Afhankelijk van het opmaakformaat in de brontaal, streven wij ernaar om de opmaak in uw folder te behouden in de vertaling. Vaak is dit echter alleen mogelijk als u ons bewerkbare documenten kunt aanleveren. Neem hierover bij twijfel vooraf contact met ons op. Uw folder vertalen kan in meer dan 200 talencombinaties. Uw doelgroep in het buitenland zal een uitstekend vertaalde folder te lezen krijgen, zonder door te hebben dat het om een vertaling gaat! De vertalers van Aabévé Vertaalbureau kijken namelijk niet alleen naar de bron- en doeltaal, maar ook naar de context ervan en op welke manier de tekst het best kan worden overgebracht.

folder vertalen-foto2

Folder vertalen met kwaliteitsgarantie

We begrijpen hoe belangrijk het is om consistent vertalingen van hoge kwaliteit te leveren. Ons proces omvat zoveel mogelijk het inzetten van moedertaalsprekers en het gebruik van up-to-date technologie. Daarom verlenen we kwaliteitsgarantie op alle vertalingen, die door onze vertalers worden verzorgd. Mocht er dus een keer iets niet helemaal naar wens zijn, of wilt u iets op een andere manier interpreteren, dan lossen wij dit op totdat u 100% tevreden bent.

Bovendien garanderen we vertrouwelijkheid tijdens het hele proces van uw folder vertalen. U bent er zeker van dat uw gegevens veilig zijn en niet in verkeerde handen kunnen vallen. Tenslotte kan het voorkomen, dat u uw folder in de ontwerp- en vertaalfase absoluut nog niet in de openbaarheid wilt hebben. En ook als dat wel het geval zou zijn, dan nog behandelen wij alles vertrouwelijk.

Lage tarieven voor folder vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau begrijpen we dat u uw budget moet beheersen. Daarom bieden we lage tarieven aan voor een folder vertalen, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt zonder in te leveren op kwaliteit. We bieden een prijs, die consistent en transparant is, zonder verborgen of extra kosten. U kunt erop vertrouwen dat u concurrerende tarieven krijgt, die betaalbaar en eerlijk zijn.

Folder laten vertalen bij Aabévé?

Neem contact met ons op via 024 – 82 00 778 of maak uw wensen per e-mail of via het contactformulier kenbaar. Het is onze missie om in elk vakgebied de taalbarrière te laten verdwijnen. De documenten, die wij ontvangen, laten we altijd zo veel mogelijk vertalen door onze native speakers. Zij weten precies de juiste nuances in een tekst aan te brengen.

Naast een foldervertaling bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de vertaling van een financieelmedischtechnisch of juridisch document. enzovoort. Heeft u een andere vraag over de werkwijze van Aabévé Vertaalbureau? Mail ons gerust.

Referenties3

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

Waarom AI-vertalingen uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau?

Wanneer het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT. Deze tools zijn handig en bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools: 

  • De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau worden aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
  • U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling, nog eens terug te kopiëren en te plakken. U bespaart dus veel tijd en geld.
  • De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
  • Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
  • De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag (slechts € 0,02 per woord, exclusief BTW, voor alle talen).

Offerte aanvragen voor folder vertalen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van onze handige aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Niet alleen folder vertalen, maar o.a. ook: