024-82 00 778 info@aabeve.nl

Huwelijksakte vertalen

  • native vertalers
  • beëdigde vertalers
  • professioneel vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Huwelijksakte vertalen door professionals

Een huwelijksakte is het schriftelijke bewijs dat twee mensen met elkaar getrouwd zijn. Deze akte is opgesteld door de burgerlijke stand in de gemeente waar het huwelijk is voltrokken. Alle informatie over het huwelijk is in dit document vastgelegd. Gaat u naar het buitenland? Aabévé Vertaalbureau kan uw huwelijksakte vertalen!

Moet het vertaald worden naar het Pools, RoemeensEngels, DuitsFrans? Of naar één van de vele andere talen op de wereld? Neem dan contact op met Aabévé Vertaalbureau voor een snelle vertaling.

Huwelijksakte vertalen – beëdigd

Een huwelijksakte vertalen zal in vrijwel alle gevallen moeten gebeuren door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler heeft voor een bepaalde talencombinatie voor de rechtbank aangetoond te beschikken over voldoende kennis en is daarna door de rechtbank beëdigd. Dit type vertaling is wettelijk bindend en wordt officieel erkend door overheidsinstanties, rechtbanken en organisaties over de hele wereld.

Soms is voor een beëdigde vertaling ook nog een apostille vereist. Of dit zo is en voor welke landen dit geldt, kunt u lezen op de pagina apostille. Een apostille kan worden afgehaald bij de Griffie van elke Arrondissementsrechtbank in Nederland en is het bewijs, dat de beëdigde vertaler ook daadwerkelijk staat ingeschreven bij de rechtbank. 

Huwelijksakte vertalen in vele talen

Wij kunnen voor u een huwelijksakte vertalen in meer dan 200 talencombinaties en dat betekent, dat we u altijd van dienst kunnen zijn. Aabévé Vertaalbureau hanteert voor het vertalen van een huwelijksakte, net als voor alle andere documenten, een woordprijs. Het aantal woorden in de akte is dus bepalend voor de prijs. Wilt u uw huwelijksakte laten vertalen door onze deskundige vertalers? Aarzel niet en mail ons een scan van uw huwelijksakte. Aan de hand van het document stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Indien u akkoord geeft, gaan we direct voor u aan de slag.

Bij Aabévé Vertaalbureau werken we alleen met de meest gekwalificeerde professionals, die over de nodige vaardigheden en ervaring beschikken om een huwelijksakte te vertalen en u zo een nauwkeurige en hoogwaardige vertaling te kunnen bieden. Onze vertalers zijn meestal moedertaalsprekers (native speakers). Ze zijn als geen ander op de hoogte van de gebruiken, sociale aspecten en cultuur in hun moederland. Daardoor leest de vertaling vloeiend en natuurlijk in de doeltaal, terwijl de betekenis en essentie van het originele document blijft behouden.

huwelijksakte-vertalen-foto-bruidspaar
huwelijksakte vertalen-foto2

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen


Huwelijksakte vertalen – lage tarieven

Wij zijn een professioneel vertaalbureau dat er alles aan doet om onze klanten kwalitatief hoogwaardige vertalingen aan te bieden tegen lage tarieven. We begrijpen dat een huwelijksakte vertalen of het vertalen van andere juridische documenten voor u vaak onvoorziene kosten zijn. Daarom streven we ernaar om betaalbare vertalingen aan te bieden, zonder in te leveren op kwaliteit. Kiest u voor Aabévé Vertaalbureau, dan weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit vertaling krijgt tegen een scherpe prijs.

Huwelijksakte vertalen – dringend

Dringend een huwelijksakte vertalen is iets wat regelmatig voorkomt. Maar ook bij spoedvertalingen hanteren wij in de meeste gevallen onze normale tarieven, zonder spoedtoeslag. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd, want als u zoveel haast heeft, dat onze vertalers hiervoor ‘s avonds of in het weekend moeten doorwerken, moeten we helaas wel een toeslag berekenen. We geven dit echter altijd van tevoren aan. Meestal kunnen wij uw vertaalde document snel leveren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bij Aabévé Vertaalbureau doen we er alles aan om onze klanten snelle en efficiënte kwaliteitsvertalingen met korte doorlooptijden te bieden.

Huwelijksakte vertalen en meer

Naast een huwelijksakte vertalen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor commerciële, technische, medische, financiële, boek-  en websitevertalingen. Elke vertaling is uniek en wij besteden dan ook evenveel aandacht aan elke opdracht. Aabévé Vertaalbureau laat elke taalbarrière verdwijnen.

Heeft u een opdracht waarvan u de taal niet zo snel ziet staan op onze website? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u een andere vraag over een vertaling of wilt u meer weten over de werkwijze van ons vertaalbureau?
Bel ons op 024 – 82 00 778 of mail ons, we helpen u graag verder.

Offerte aanvragen voor huwelijksakte vertalen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van onze handige aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Binnen 30 minuten, nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, vindt u onze reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de offerte met levertijd.

Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

 

Niet alleen huwelijksakte vertalen, maar o.a. ook: