024-82 00 778 info@aabeve.nl

Literaire vertaling

literaire vertaling-foto1

Literaire vertaling

Uw eigen verhaal laten vertalen naar een vreemde taal is heel persoonlijk. Er dient niets verloren te gaan in uw literaire vertaling. Het is de kunst om uw creatie verder te laten leven in de taal van uw keuze.

Om dit te bereiken kunt u uw vertaling met een gerust hart overlaten aan de vertaalprofessionals van Aabévé Vertaalbureau. Voor een perfecte vertaling is een subliem gevoel voor taal, groot inlevingsvermogen en goede communicatie nodig. Laten wij hier nou net in uitblinken!

Literaire vertaling in vele talen

Vaak is bij literaire vertalingen een nauwe samenwerking tussen auteur en vertaler vereist, voor ons is dit geen probleem. Aabévé Vertaalbureau heeft al vele literaire stukken, essays en boeken vertaald in allerlei talen. U kunt bij ons vertrouwen op:

  • Snelle service
  • Lage tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie

Literaire vertaling overlaten aan Aabévé

Bij Aabévé Vertaalbureau zijn we in staat altijd de beste taalexpert te koppelen aan uw literaire opdracht. Hoe? We kunnen kiezen uit meer dan 600 vertalers, die allemaal een eigen vakgebied en specialisme hebben. Een snelle vertaling is soms van essentieel belang op zakelijk gebied. Aabévé verzekert u van een snelle en correcte vertaling. Bij ons weet u zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen voor uw vertaling. Wij bieden zeer scherpe tarieven.

literaire vertaling-foto2

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bel of mail ons

Heeft u een literair stuk dat u wilt laten vertalen? Zoek niet verder en klop aan bij Aabévé Vertaalbureau. Dankzij onze ruime ervaring in de vertaalbranche zijn wij in staat elke vertaling succesvol bij onze klanten af te leveren. U kunt uw documenten aanleveren via e-mail. Wij koppelen vervolgens de meest geschikte vertaler aan uw opdracht, namelijk degene die uw vaktaal spreekt.

Wij garanderen u de beste kwaliteit en optimale service. Wilt u meer weten over wat Aabévé Vertaalbureau kan betekenen voor uw literaire vertaling? Bel ons dan gerust op 024 – 82 00 778 of mail ons. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of voeg de documenten toe) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)