024-82 00 778 info@aabeve.nl

Professionele vertaling

 • native vertalers
 • beëdigde vertalers
 • ervaren vertaalbureau
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Professionele vertaling door vertaalexperts

In de online wereld van vandaag kunnen taalbarrières de groei en ontwikkeling van bedrijven aanzienlijk belemmeren. Het onvermogen om effectief te communiceren in verschillende talen kan leiden tot gemiste kansen, misverstanden en zelfs juridische geschillen. Daarom is een professionele vertaling essentieel voor elk bedrijf, dat zijn bereik wil vergroten en nieuwe markten wil veroveren. Bij Aabévé Vertaalbureau zijn onze ervaren vertaalexperts gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige vertalingen, die uw boodschap nauwkeurig overbrengen aan uw doelgroep in hun moedertaal.

Heeft u ook een professionele vertaling nodig? Wilt u op korte termijn een document professioneel laten vertalen? Maak kennis met Aabévé Vertaalbureau. Onze taalprofessionals regelen het graag voor u.

Professionele vertaling in vele talen

Van Engels tot Turks en van Chinees tot Spaans, wij kunnen elke vertaling aan. Wij hebben meer dan 600 vertalers in 200 talencombinaties voor u beschikbaar. Zij zorgen er voor dat elke taalbarrière, of dit nou op zakelijk of persoonlijk vlak is, verdwijnt. Dus wilt u zakelijke- of persoonlijke documenten (beëdigd) laten vertalen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

Wij zorgen ervoor dat uw opdracht altijd aan een gespecialiseerde vertaler wordt gekoppeld. Met een professionele vertaling van Aabévé Vertaalbureau kiest u voor zekerheid. Professionele vertalingen vragen om specialistische kennis. Voor ons is dat dan ook geen enkel probleem, wij beschikken over de allerbeste vertalers. Naast de bron- en doeltaal, kijken onze vertalers ook naar de context van de vertaling en de terminologie.

Ook als u een beëdigde vertaling nodig heeft, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Een beëdigde vertaling is meestal noodzakelijk als die is bedoeld voor een officiële instantie. Kiest u voor Aabévé Vertaalbureau, dan kiest u voor kwaliteit en voor een snelle levering van uw professionele vertaling. Onze vertalers beschikken over de juiste vakkennis om de vertaling binnen uw branche of vakgebied perfect uit te voeren.

Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. Mochten er in de tussentijd aanpassingen zijn, die u wilt doorgeven dan is dit gewoon mogelijk. Wij zijn uw partner in elke taal en we zijn ook nog eens ISO-gecertificeerd. Ziet u de taal waar u een vertaling voor wenst niet in ons talenoverzicht staan? Stuur ons dan een mail of bel ons via 024 – 82 00 778.

Professionele vertaling door ervaren vertalers

Wij kunnen u van dienst zijn in vrijwel elke talencombinatie en binnen vrijwel elk vakgebied. Wij hebben bijna 40 jaren ervaring in het verzorgen van een professionele vertaling. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag aan de perfecte vertaling. We zetten hieronder een aantal van onze vakgebieden voor u op een rijtje:

 • Informatietechnologie
 • Juridisch
 • Medisch
 • Technisch
 • Wetenschappelijk
 • Financieel
 • Accountancy
 • Websites
 • Business development

Bij Aabévé Vertaalbureau zetten we ervaren vertalers in, die expertise hebben in verschillende branches zoals juridische, medische, financiële en technische gebieden. We begrijpen dat elke branche zijn eigen jargon en terminologie heeft en daarom wijzen we alleen projecten toe aan vertalers, die relevante ervaring hebben op die gebieden. We hebben ook een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen, dat elke vertaling voldoet aan onze hoge normen van nauwkeurigheid en professionaliteit. Op alle vertalingen, die door onze vertalers worden verzorgd, verlenen wij kwaliteitsgarantie.

Belang van een professioneel vertalen in zakelijke communicatie

In de hedendaagse wereldwijde markt is effectieve communicatie van cruciaal belang voor het opbouwen van sterke zakelijke relaties. Professioneel vertalen speelt een essentiële rol bij het overbruggen van taalbarrières en het waarborgen van nauwkeurige en begrijpelijke communicatie met internationale klanten en partners. Door te investeren in professionele vertalingen, kunt u uw zakelijke boodschap effectief overbrengen en uw professionele imago versterken.

Bij het kiezen van een vertaalbureau is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Ten eerste is ervaring en expertise van groot belang. Aabévé Vertaalbureau is al tientallen jaren actief in de vertaalindustrie en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. U weet dus, dat u bij ons aan het juiste adres bent.

professionele vertaling-foto

Professionele vertaling tegen lage tarieven

Bij Aabévé Vertaalbureau geloven we dat een professionele vertaling toegankelijk moet zijn voor bedrijven van elke omvang. Daarom bieden wij scherpe prijzen, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze tarieven zijn transparant en u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten. We weten dat prijsstelling een essentiële factor is bij het kiezen van een professioneel vertaalbureau. Daarom hanteren wij lage, maar eerlijke tarieven.

Professioneel vertalen onder ISO-norm

Bent u een ondernemer, die graag zaken wil doen met een buitenlandse partij? Dan kan een taalbarrière een belemmering vormen. Gelukkig staan de professionele vertalers van Aabévé Vertaalbureau voor u klaar om uw zakelijke documenten te vertalen. Aabévé is een ISO 17100:2015 gecertificeerd vertaalbureau. Dit betekent, dat u (desgewenst) een vertaling kunt laten controleren door een tweede, ervaren vertaler. Deze vertalingen vallen dan onder de ISO-norm.

Een goede communicatie is van groot belang als u zaken wilt doen. Het is belangrijk dat u de juiste woorden kiest. En daarnaast is het van belang om op de hoogte te zijn van culturele gebruiken. Dit zijn allemaal dingen waar onze taalprofessionals zich mee bezighouden. Professioneel vertalen is meer dan het enkel letterlijk vertalen van woorden. Wij maken als professioneel vertaalbureau vertalingen, die op elk vlak bijdragen aan een soepelere communicatie.

Professionele vertaling voor particulieren

Ook particulieren kunnen bij ons dus terecht voor een professionele vertaling. Of het nu gaat om professioneel vertalen Engels of om vertalingen in andere talen, het maakt niets uit. Wij hebben voor vrijwel elke taal een professionele vertaler, die u verder kan helpen.

Vertalingen van persoonlijke documenten moeten doorgaans worden uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Dit heeft te maken met de eis, die wordt gesteld omtrent de rechtsgeldigheid van documenten. Bij Aabévé Vertaalbureau zijn we ook thuis in dit soort vertalingen. Dus wilt u persoonlijke documenten beëdigd laten vertalen? Of heeft u vragen over een andere professionele vertaling? Neem dan contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte voor professioneel vertalen

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw professionele vertaling? Dat kan op verschillende manieren:

 • Gebruik maken van onze handige aanvraagmodule door te klikken op onderstaande button
 • Rechtstreeks mailen met een opgave van de talencombinatie en aantal woorden (of document toevoegen)
 • Telefonisch contact opnemen via 024-8200778.

Als u voor uw aanvraag gebruik maakt van onze aanvraagmodule, worden uw documenten naar ons verzonden via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van WeTransfer. Ook dat is een beveiligde verbinding. U ontvangt van WeTransfer een mail, zodra wij de bestanden hebben gedownload.

Na ontvangst van uw aanvraag, vindt u binnen 30 minuten onze reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de offerte met levertijd. In 90% van de aanvragen reageren wij zelfs ruimschoots binnen de 30 minuten. Uiteraard worden alle documenten door ons altijd strikt vertrouwelijk behandeld. U hoeft zich geen zorgen te maken, dat uw documenten op een verkeerde plaats terecht komen.

AI-vertalingen

Niet alleen voor een professionele vertaling kunt u bij ons terecht. Wij bieden ook AI-vertalingen aan in alle talen. De kosten voor een AI-vertaling bedragen slechts € 0,02 per woord, exclusief BTW en daarvoor ontvangt u Word-, Pdf- en PowerPoint-documenten vertaald terug in de lay-out van de aangeleverde brontekst. Dit bespaart u dus heel veel kopieer- en plakwerk. Een AI-vertaling kan razendsnel worden geleverd.

Daarnaast kunt u er optioneel voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler. Dit geeft u uiteraard meer zekerheid over de juistheid van de vertaling. Deze controle vergt uiteraard wel een langere levertijd.

Niet alleen professionele vertaling, maar o.a. ook: