024-82 00 778 info@aabeve.nl

Professionele vertaling

professionele vertaling-foto1

Professionele vertaling

Professionele vertaling nodig? Wilt u op korte termijn een document professioneel laten vertalen? Maak kennis met Aabévé Vertaalbureau. Onze taalprofessionals regelen het graag voor u.

Wij beschikken over een groot aantal vertalers. Zij zorgen er voor dat elke taalbarrière, of dit nou op zakelijk of persoonlijk vlak is, verdwijnt. Dus wilt u zakelijke- of persoonlijke documenten (beëdigd) laten vertalen? Neem dan direct contact met ons op. Onze professionele vertalers staan voor u klaar.

Professioneel vertaalbureau

Van Engels tot Turks en van Chinees tot Spaans, wij kunnen elke vertaling aan. Aabévé Vertaalbureau zorgt ervoor dat uw opdracht altijd aan een gespecialiseerde vertaler wordt gekoppeld. Met een professionele vertaling van Aabévé Vertaalbureau kiest u voor zekerheid. Professionele vertalingen vragen om specialistische kennis. Voor ons is dat dan ook geen enkel probleem, wij beschikken over de allerbeste vertalers. Naast de bron- en doeltaal, kijken onze vertalers ook naar de context van de vertaling en de terminologie.

Ook als u een beëdigde vertaling nodig heeft, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Een beëdigde vertaling is meestal noodzakelijk als die is bedoeld voor een officiële instantie. Kiest u voor Aabévé Vertaalbureau, dan kiest u voor kwaliteit en voor een snelle levering van uw professionele vertaling. Onze vertalers beschikken over de juiste vakkennis om de vertaling binnen uw branche of vakgebied perfect uit te voeren.

Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag. Mochten er in de tussentijd aanpassingen zijn die u door wilt geven dan is dit gewoon mogelijk. Wij zijn uw partner in elke taal en we zijn ook nog eens ISO-gecertificeerd. Ziet u de taal waar u een vertaling in wenst niet in ons talenoverzicht staan? Stuur ons dan een mail of bel ons via 024 – 82 00 778.

Professionele vertaling in vele vakgebieden

Wij kunnen u van dienst zijn in vrijwel elke talencombinatie en binnen vrijwel elk vakgebied. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag aan de perfecte vertaling. We zetten hieronder een aantal van onze vakgebieden voor u op een rijtje:

  • Informatietechnologie
  • Juridisch
  • Medisch
  • Technisch
  • Wetenschappelijk
  • Financieel
  • Accountancy
  • Websites
  • Business development

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen via de aanvraagmodule op deze pagina of door ons te mailen. Via 024 – 82 00 778 kunt u ons eveneens bereiken als u een vraag heeft of aanvullende informatie wenst. 

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

Algemene informatie

Een beroep of vak wordt ook wel aangeduid als stiel, metier (van het Franse ‘métier’) of professie. Het is een samenhangend geheel van arbeidstaken, die voor de uitvoering een bepaalde vakkennis en -kunde vereisen. Tevens is vereist dat het losstaand van de individuele beroepsbeoefenaar kan voortbestaan en voor de maatschappij herkenbaar is. Een beroep bepaalt mede de positie van de beoefenaar in de sociale structuur.

In zijn algemeenheid is het een type bezigheid die men pleegt te doen om een inkomen te verwerven. Het maakt niet uit of deze bezigheid als werknemer, ambtenaar of als ondernemer worden uitgevoerd. Soms wordt het begrip uitgebreid tot de dagelijkse bezigheden, die al dan niet tegen betaling worden uitgevoerd.

Er bestaat een onderscheid tussen arbeid en beroep. Men kan een beroep hebben zonder arbeid te verrichten. En andersom kan men arbeiden zonder een beroep te hebben. Het onderscheid met een functie is dat deze door de betreffende organisatie wordt bepaald. Terwijl beroepen maatschappelijk worden bepaald, onder meer door opleidingen en beroepsorganisaties. Het is niet de enige reden om een beroep uit te oefenen.

De beroepsuitoefening kan ook voldoening geven, doordat het een nuttige bijdrage aan de maatschappij geeft. Doordat men zijn talenten kan ontplooien bijvoorbeeld of doordat het beroep status geeft. Zo is een derderangs profwielrenner vaak bereid een veel zwaardere inspanning te leveren dan een postbode voor dezelfde beloning. (bron: Wikipedia)

Professioneel vertalen

Bent u een ondernemer die graag zaken wil doen met een buitenlandse partij? Dan kan een taalbarrière een belemmering vormen. Gelukkig staan de professionele vertalers van Aabévé Vertaalbureau voor u klaar om uw zakelijke documenten te vertalen. Middels een professionele vertaling nemen wij graag taalbarrières voor u weg.

Een goede communicatie is van groot belang als u zaken wilt doen. Het is belangrijk dat u de juiste woorden kiest. En daarnaast is het van belang om op de hoogte te zijn van culturele gebruiken. Dit zijn allemaal dingen waar onze taalprofessionals zich mee bezighouden. Professioneel vertalen is meer dan het enkel letterlijk vertalen van woorden. Wij maken als professioneel vertaalbureau vertalingen, die op elk vlak bijdragen aan een soepelere communicatie.

Vertalingen voor particulieren

U kunt bij ons dus terecht voor zakelijke vertalingen. Maar dat betekent niet dat we enkel zakelijke documentatie vertalen, integendeel. Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor een professionele vertaling. Of het nu gaat om professioneel vertalen Engels of om vertalingen in andere talen, het maakt niets uit. Wij hebben voor vrijwel elke taal een professionele vertaler, die u verder kan helpen

Vertalingen van persoonlijke documenten moeten doorgaans worden uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Dit heeft te maken met de eis die wordt gesteld omtrent de rechtsgeldigheid van documenten. Bij Aabévé zijn we ook thuis in dit soort vertalingen. Dus wilt u persoonlijke documenten beëdigd laten vertalen? Of heeft u vragen over een andere professionele vertaling? Neem dan contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Aabévé:

daar kunt u op vertrouwen!

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)