024-82 00 778 info@aabeve.nl

Rijbewijs vertalen

Rijbewijsvertaling

Rijbewijs vertalen

Wilt u uw rijbewijs vertalen uitbesteden aan een ervaren en voordelig vertaalbureau? Maak kennis met Aabévé Vertaalbureau. Onze vakkundige vertalers zijn beschikbaar om uw rijbewijs te vertalen. Wij werken uitsluitend met ervaren en beëdigde vertalers.

Wat is een beëdigde vertaler? Deze vertalers mogen rechtsgeldige en officiële documenten vertalen. Hier dient een speciale opleiding voor gevolgd te worden. Vervolgens wordt er een eed voor de rechtbank afgelegd.

Rijbewijs vertalen door Aabévé Vertaalbureau

Uw rijbewijs is een officieel document, dat onze beëdigde vertalers mogen en kunnen vertalen naar vrijwel elke gewenste taal. Elke opdracht behandelen wij vertrouwelijk en kan ook met spoed worden vertaald.

Naast een rijbewijsvertaling kunt u uiteraard ook andere documenten door ons laten vertalen. Om fouten uit te sluiten, lezen we elke vertaling nog een keer na. U betaalt bij ons een scherpe prijs voor perfectie. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u verzekerd van:

  • Snelle service
  • De juiste vertaling
  • Lage tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie
rijbewijsvertaling-foto2

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Rijbewijs vertalen met spoed

Verblijft u binnenkort langere tijd in het buitenland en gaat u daar de weg op? Dan is het handig om een rijbewijsvertaling op zak te hebben. Wij snappen dat dit iets is waar u wellicht pas op het laatste moment aan denkt. Gelukkig kunt u de vertaling van uw rijbewijs ook met spoed door Aabévé Vertaalbureau laten uitvoeren.

Het beste nieuws? In de meeste gevallen berekenen we hiervoor een normaal tarief. Een vertaling snel opleveren is immers waar we goed in zijn. Mochten we er echt niet aan ontkomen om een spoedtarief te berekenen, dan laten we dit u van tevoren weten. Ons spoedtarief is het normale tarief plus 15%.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Aabévé:

daar kunt u op vertrouwen!

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)