024-82 00 778 info@aabeve.nl

Statuten vertalen

  • native vertalers
  • beëdigde vertalers
  • professioneel vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Statuten zijn juridische documenten die de regels en voorschriften van een organisatie of bedrijf vastleggen. Het vertalen van statuten is een complexe taak die nauwkeurigheid en expertise vereist.

Statuten beëdigd vertalen

Statuten moeten doorgaans altijd worden vertaald door een beëdigd vertaler. Bij Aabévé Vertaalbureau begrijpen we het belang van beëdigde vertalingen. Onze beëdigde vertalers zorgen ervoor dat de vertaling officieel erkend en rechtsgeldig is, zodat u vol vertrouwen kunt opereren in internationale juridische contexten.

Het vertalen van statuten is van essentieel belang, maar het mag niet buitensporig duur zijn. Daarom bieden wij scherpe tarieven voor het vertalen van statuten. Ongeacht de omvang of complexiteit van het document, kunt u vertrouwen op onze ervaren vertalers om uw statuten nauwkeurig te vertalen tegen een betaalbaar tarief.

Statuten vertalen met korte levertijd

Wanneer u statuten wilt laten vertalen, wilt u dit misschien binnen een kort tijdsbestek laten uitvoeren. Wij begrijpen het belang van een snelle levering en bieden vertalingen met korte levertijden aan. Onze efficiënte vertaalprocessen stellen ons in staat om uw statuten snel en nauwkeurig te vertalen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het werk.

Statuten vertalen door professionele vertalers

Bij Aabévé Vertaalbureau werken we uitsluitend met ervaren en professionele vertalers, die gespecialiseerd zijn in juridische vertalingen, waaronder statuten. Onze vertalers hebben een grondige kennis van de juridische terminologie en de specifieke nuances, die gepaard gaan met het vertalen van statuten.

Ze zorgen ervoor dat de vertaling nauwkeurig en betrouwbaar is, zodat uw statuten correct worden weergegeven in de doeltaal. Met hun expertise en toewijding kunt u erop vertrouwen dat uw statuten vertaald worden door professionals die resultaten van hoge kwaliteit leveren.

statuten vertalen-foto2
statuten-vertalen-foto3

Statuten vertalen in vele talencombinaties

Bij Aabévé Vertaalbureau begrijpen we dat statuten in verschillende talencombinaties nodig kunnen zijn. Daarom bieden we vertalingen aan voor statuten en allerlei andere documenten in een breed scala van talencombinaties. Of u nu uw statuten van het Nederlands naar het Italiaans, Portugees, Pools, Noors, Zweeds of een andere taal wilt laten vertalen, wij hebben de expertise en ervaring om u hiermee te helpen.

Vertrouwen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op tientallen jaren ervaring, ervaren en professionele vertalers, optimale service, snelle levering, lage tarieven, zeer hoge klantenwaardering en kwaliteitsgarantie.

Referenties3

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

Waarom AI-vertalingen uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau?

Wanneer het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT. Deze tools zijn handig en bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools: 

  • De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau worden aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
  • U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling, nog eens terug te kopiëren en te plakken. U bespaart dus veel tijd en geld.
  • De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
  • Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
  • De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag (slechts € 0,02 per woord, exclusief BTW, voor alle talen).

Vrijblijvende offerte voor statuten vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau streven we naar transparantie en klanttevredenheid. Daarom bieden we een vrijblijvende offerte voor het vertalen van uw statuten. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen of uw statuten aan ons mailen, waarna we een prijsopgave voor de vertaling zullen verstrekken. Deze offerte is geheel vrijblijvend, zodat u op basis van de aangeboden prijs kunt beslissen of u wilt doorgaan met de vertaling.

Het vertalen van statuten vereist nauwkeurigheid, expertise en betrouwbare vertalingen. Wij bieden beëdigde vertalingen van statuten tegen lage tarieven en snelle doorlooptijden. Onze professionele vertalers zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen en werken in vele talencombinaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en vertrouw op onze betrouwbare en professionele vertalingen voor uw statuten.

 

Niet alleen statuten vertalen, maar o.a. ook: