024-82 00 778 info@aabeve.nl

Tekst vertalen

tekst vertalen-foto1

Tekst vertalen

Bent u op zoek naar een goed vertaalbureau om snel uw tekst te laten vertalen? Maak kennis met Aabévé Vertaalbureau. Wij verzorgen vertalingen van diverse soorten teksten in elke gewenste taal.

Dagelijks zijn meer dan 600 vertalers in meer dan 200 talencombinaties beschikbaar om uw teksten te vertalen. In de meeste gevallen laten we uw vertaling verzorgen door een echte native speaker. Zo weet u zeker dat uw teksten perfect worden vertaald.

Welke teksten vertalen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in vele vakgebieden. Een foutloze vertaling alleen is niet genoeg, geen enkele tekst is immers hetzelfde. Omdat er vaak sprake is van verschil in publiek, woordgebruik en stijl, is het essentieel dat uw vertaler ruime ervaring heeft binnen uw specifieke vakgebied.

Vakgebieden

Onderstaand treft u enkele voorbeelden aan van documenten uit verschillende vakgebieden:

tekst vertalen-foto2

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

De juiste vertaler

Wij koppelen elke opdracht aan een vertaler, die affiniteit heeft met het betreffende vakgebied. Mail ons uw te vertalen document vandaag nog en wij koppelen direct de juiste vertaler aan uw werk. Jaarverslagen, websites, handleidingen, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Tarieven voor onze vertalingen

Een goede vertaling hoeft niet onnodig duur te zijn. Daarom bent u bij ons verzekerd van de laagste tarieven. Vraag een offerte aan en u ontvangt een heldere en overzichtelijke prijsberekening. Wist u dat onze prijzen lager liggen dan de standaardprijzen die worden gerekend voor een vertaling? Dankzij onze scherpe planning bent u keer op keer verzekerd van een scherpe prijs. Wij brengen minimaal 150 woorden in rekening voor West-Europese talen. Voor andere talen kan dit aantal hoger liggen. Teksten vertalen is onze passie en doen wij elke keer met liefde.

Teksten vertalen Nederlands Duits

Eén van de meest populaire vertalingen van Aabévé Vertaalbureau is het vertalen van teksten van Nederlands naar Duits en van Duits naar Nederlands. U kunt met ons persoonlijk contact opnemen voor een beëdigd vertaler Nederlands Duits, een offerte op maat voor de Nederlands Duitse vertaling van uw website of voor het vertalen van een technische handleiding.

Teksten vertalen door een beëdigd vertaler

Aabévé Vertaalbureau helpt u snel aan een beëdigde vertaling van officiële documenten zoals de vertaling van een huwelijkscertificaat of de vertaling van juridische documenten. Voor de exacte berekening vragen wij u om een scan van het document naar ons te mailen, zodat wij de juiste prijs kunnen vaststellen. Let op: stuur nooit het origineel op!

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze paqgina. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Neem direct contact met ons op

Teksten laten vertalen in diverse talen door een snel en flexibel vertaalbureau? Neem contact op met Aabévé Vertaalbureau via 024 – 82 00 778. Of maak uw wensen per e-mail of via het contactformulier kenbaar.

Aabévé:

daar kunt u op vertrouwen!

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)