024-82 00 778 info@aabeve.nl

Zakelijke vertaling

zakelijke vertaling-foto1

Zakelijke vertaling

Zoekt u een vertaalbureau dat snel en perfect uw zakelijke vertaling voor u kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al bijna 40 jaren hebben wij ervaring in het vertaalvak. Vertrouw gerust op onze expertise.

Wij zorgen ervoor dat uw zakelijke vertaling volledig naar wens bij u terug komt. Wilt u uw zakenrelatie op de juiste manier aanspreken? Laat het over aan Aabévé Vertaalbureau. Of het nu gaat om een jaarverslag of bedrijfsnotulen, wij regelen het graag voor u. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Zakelijke vertaling in vele vakgebieden

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u terecht voor letterlijke vertalingen van en naar vele talen en ook een zakelijke vertaling. Ook voor het vertalen én redigeren van teksten zijn wij uw aangewezen partner. Onze taalprofessionals spreken de vaktaal van uw doelgroep. Vele tevreden klanten gingen u voor. Wilt u uw zakelijke vertaling aan onze vertalers overlaten?

Bel ons via 024-8200778 of mail ons gerust om de opdracht door te nemen. U kunt er ook voor kiezen om een offerte aan te vragen. Stuur hiervoor uw opdracht en wij zenden u een persoonlijk voorstel op maat binnen 30 minuten. Als u voor uw aanvraag gebruik maakt van de aanvraagmodule op deze pagina worden uw documenten aan ons verzonden via een beveiligde verbinding.

Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van WeTransfer. Ook dat is een beveiligde verbinding. U ontvangt van WeTransfer een mail, zodra wij de bestanden hebben gedownload.

Zakelijke vertaling documenten

Een officiële brief kan perfect vertaald zijn, maar zonder de juiste vorm mist het zijn doel. Onze vertalers weten precies welke “tone of voice” ze het beste kunnen gebruiken. Ze weten feilloos hoe ze uw doelgroep op de juiste manier moeten aanspreken. Wij behandelen uiteraard al uw teksten vertrouwelijk.

Onze vertalers hebben ieder een eigen vakgebied waarin ze gespecialiseerd zijn. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste vertaler aan uw opdracht koppelen. Een zakelijk vertaling nodig naar Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Chinees of welke taal dan ook? Wij zijn u graag van dienst. U kunt rekenen op snelle service en lage tarieven.

Enkele voorbeelden van vakgebieden waarin wij u met zakelijke vertalingen van dienst kunnen zijn:

 • Accountancy
 • Bouw
 • Dienstverlening
 • Financieel
 • ICT
 • Juridisch
 • Marketing
 • Medisch
 • Technisch
 • Toeristisch
 • Websites

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

Meer over zakelijke vertalingen

Een zakelijk voorstel is een aanbieding die een verkoper aan een mogelijke koper (Engels: prospect) doet. Zakelijke voorstellen kunnen in omvang variëren van een korte aanbiedingsbrief (offerte en zakelijk voorstel vallen samen), tot een pakket van een paar honderd pagina’s vol met gedetailleerde specificaties, dat samen met de offerte wordt aangeboden.

In het verkoopproces is het zakelijke voorstel een vehikel om de voorwaarden van een eventuele overeenkomst tussen koper en verkoper in een onderhandelingsproces te verduidelijken. En het eindproduct vormt de basis voor een hieruit volgend contract.

Vaak zal het onderhandelingsproces uit meerdere stappen bestaan, waarbij bij elke stap een nieuwe versie van offerte en/of het zakelijk voorstel kan worden besproken. Wanneer een zakelijk voorstel door de koper eenmaal wordt geaccepteerd, schept dit een voor beide partijen juridisch bindend document.

In een zakelijk voorstel worden de producten en diensten van de verkoper in relatie tot de wensen en eisen van de koper in een gunstig daglicht gesteld. Tevens leert de koper uit een zakelijk voorstel welke mogelijkheden het aangeboden product of dienst heeft om aan zijn behoeften te voldoen. Een succesvol zakelijk voorstel resulteert in een verkoop, waarbij beide partijen krijgen wat ze willen. In dat geval spreekt men van een win-win-situatie.

Zakelijke dienstverlening

Het begrip “zakelijke dienstverlening” is een aanduiding voor een bepaalde groep dienstverlenende bedrijven. In de theorie en in de praktijk wordt dit begrip op twee verschillende manieren ingevuld. Allereerst: alle commerciële dienstverleners, die hoofdzakelijk hun diensten verlenen aan bedrijven. Deze dienstverleners leveren dus niet of slechts heel beperkt aan de consument. De aldus gedefinieerde zakelijke dienstverleners komen voor in alle branches en bedrijfstakken. Deze invulling van het begrip zakelijke dienstverlening is gebaseerd op een indeling naar soort afnemer.

Ten tweede: alle commerciële dienstverleners, die een specifiek soort zogenoemde overige zakelijke diensten leveren. Bij de indeling van dienstverlenende bedrijven naar bedrijfstak of branche wordt gekeken naar het soort dienst dat ze leveren. Hierbij worden bijvoorbeeld groothandels ingedeeld bij “Handel”, transportbedrijven bij “Vervoer”, hotels bij “Horeca” en banken bij “Financiële dienstverlening”.

Een restgroep van commerciële dienstverleners past niet bij die nader omschreven bedrijfstakken. Deze groep bestaat uit diverse deelgroepen, die te klein zijn voor een eigen bedrijfstak of branche. (bron: Wikipedia)​

Professionele zakelijke vertaler

Heeft u als ondernemer de ambitie om de buitenlandse markt te veroveren? Wilt u bijvoorbeeld producten en/of diensten in Frankrijk gaan aanbieden? Dan is het van belang dat u in het Frans met uw zakenrelatie kunt corresponderen. En voor een vlekkeloze communicatie is het belangrijk dat u de juiste woorden gebruikt. Echter, een juiste woordkeuze is lastig als u de taal niet machtig bent.

Miscommunicaties liggen op de loer als twee partijen niet dezelfde taal spreken. Een professionele vertaling van goede kwaliteit is dan ook, zeker in de zakenwereld, belangrijk. Iets waar wij u als professioneel zakelijk vertaalbureau bij kunnen helpen. Onze professionele vertalers zijn experts op het gebied van zakelijk vertalen. Dus wilt u het maximale uit de onderhandelingen met de wederpartij halen? Laat ons de zakelijke documentatie dan vertalen.

Groot aantal vertaalmogelijkheden

Zoekt u het, als het om zakenrelaties gaat, wat verder van huis? Wilt u bijvoorbeeld graag in zee gaan met een Chinese partij? Dan wordt communiceren lastig. Chinees is immers geen eenvoudige taal. Gelukkig kan onze professionele zakelijke vertaler voor u Chinese zakelijke documenten vertalen.

Of het nu gaat om een Chinese vertaling of om een andere zakelijke vertaling, maakt niet uit. Wij hebben voor elke zakelijke vertaling een geschikte vertaler. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan.

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)