024-82 00 778 info@aabeve.nl

Zinnen vertalen

 • native vertalers
 • optimale service
 • professioneel vertaalbureau
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Zinnen vertalen door ervaren vertalers

Het zal u ongetwijfeld wel eens zijn overkomen: u moet snel enkele zinnen vertalen van het Nederlands naar het Duits. Of van het Engels naar het Nederlands, of van het Spaans naar het Engels. De meeste mensen kiezen voor de makkelijkste manier en gaan naar Google Translate.

De uitkomsten daarvan zijn soms redelijk tot goed, maar vaker schieten de tranen in de ogen bij het lezen van een vertaling. Want wat Google Translate niet in de database heeft zitten, kan het ook niet vertalen. Dus in dat geval blijft de brontaal staan, of krijgt u een vertaling die nergens op slaat.

Zinnen vertalen door professionals

Een online vertaaltool is een prima optie als u even een woordje moet opzoeken of als u in het buitenland met vakantie bent en even niet precies weet hoe u iets moet uitleggen of wat er op een verkeersbord of een menukaart staat.

Tenslotte dient u er wel rekening mee te houden, dat ook zinnen vertalen bij een vertaalbureau kosten met zich meebrengt. Die kosten zijn verhoudingsgewijs veel hoger dan bij het vertalen van een document met 2.000 woorden.

Is het vertalen van één of enkele zinnen bedoeld voor privégebruik, dan kunt u altijd een beroep doen op een vertaaltool. Heeft de inhoud van de zinnen echter een zakelijk belang, dan kunt u beter geen risico nemen en de vertaling overlaten aan Aabévé Vertaalbureau. Het is dan beter om de kosten voor lief te nemen, dan later op de blaren te moeten zitten.

Zinnen vertalen in Italiaans

Italiaans is een prachtige taal, maar het kan een uitdaging zijn om te vertalen. Of u nu gaat om zinnen vertalen voor persoonlijk of professioneel gebruik, onze Italiaanse vertalers kunnen u helpen. We garanderen dat uw zinnen nauwkeurig worden vertaald en op een natuurlijke manier in het Italiaans overgaan.

Wij zijn u altijd graag van dienst. Bij ons kunt u terecht met grote documenten, maar ook met enkele zinnen vertalen. Wij vertalen alles met evenveel plezier. En in de meeste gevallen zult u enkele zinnen al dezelfde dag terug kunnen ontvangen. U zult zich kunnen voorstellen, dat de orderverwerking, de facturering en levering zowel voor een document van 40.000 woorden, als voor een document van 40 woorden vrijwel evenveel tijd in beslag neemt.

Daarom zijn wij genoodzaakt om voor het vertalen van enkele woorden of zinnen een tarief van minimaal 150 woorden in rekening te brengen. Dit minimumtarief bedraagt dus 150 x de woordprijs. Heeft u een klein aantal woorden te vertalen en u verwacht er binnen korte termijn nog wat meer, verzamel ze dan.

Zinnen vertalen-foto vrouw

Zinnen vertalen in Portugees

Portugees wordt wereldwijd door miljoenen mensen gesproken en voor zinnen vertalen in Portugees kunt u erop vertrouwen dat Aabévé Vertaalbureau dit snel en nauwkeurig doet. Onze professionele vertalers spreken het Portugees in de meeste gevallen als moedertaal, waardoor de vertaling niet alleen accuraat is, maar ook de nuances van de taal en cultuur weerspiegelt.

Bij Aabévé Vertaalbureau begrijpen we dat het correct vertalen van zinnen geen taak is voor amateurvertalers. Daarom zetten we alleen professionele vertalers in die ruime ervaring hebben in hun talencombinatie. We garanderen dat onze vertalingen nauwkeurig en duidelijk zijn en de intentie en context van uw oorspronkelijke zin weergeven.

Zinnen vertalen in Spaans

Spaans is een wereldtaal, die door ongeveer 440 miljoen mensen over de hele wereld wordt gesproken. Voor zinnen vertalen naar het Spaans, kunnen wij u bij Aabévé Vertaalbureau uitstekend van dienst zijn. Onze Spaanse vertalers zorgen ervoor, dat de lezer van de vertaling niet kan zien, dat het om een vertaling gaat. Wij geloven in het leveren van betaalbare vertalingen van hoge kwaliteit aan onze klanten. Onze prijzen zijn concurrerend en behoren tot de laagste van Nederland.

Zinnen vertalen – betaling

Voor zinnen vertalen, maar ook voor alle andere documenten voor particulieren, vragen wij betaling vooraf. Zodra uw betaling door ons is ontvangen, wordt de opdracht in behandeling genomen. Als u de vertaling zeer snel wilt hebben, is het aan te bevelen om gebruik te maken van het toegezonden betaalverzoek of ons een betaalbewijs te mailen, zodat er geen vertraging ontstaat. Neem geen onnodig risico met een vertaling en laat het verzorgen door de professionals van Aabévé Vertaalbureau. Wij zorgen altijd voor een perfecte vertaling.

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, ontvangt u van ons bij de prijsopgave ook een betaalverzoek in de vorm van een link. Als u daarop klikt, komt u op een scherm waarop alle Nederlandse banken (ABN Amro, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers) staan vermeld.

U klikt op het logo van uw eigen bank en kunt daarna het bedrag betalen. Zodra dit is gebeurd, ontvangen wij daarvan direct een bevestiging. Dit gaat dus veel sneller, dan dat een bedrag op de normale manier wordt overgemaakt. Als er dan sprake is van een andere bank, kan het soms wel een dag duren, voordat wij uw betaling kunnen zien. Zeker als u haast heeft met de vertaling is het betaalverzoek dus een veel snellere oplossing, omdat wij het vertaalproces direct na ontvangst van uw betaling kunnen starten.

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

Waarom zou u AI-vertalingen uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau?

Wanneer het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT. Deze tools zijn handig en bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools: 

 • De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau worden aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
 • U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling, nog eens terug te kopiëren en te plakken. U bespaart dus veel tijd en geld.
 • De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
 • Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
 • De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag.

Offerte voor zinnen vertalen

Wilt u zinnen vertalen en hiervoor een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Dat kan op verschillende manieren:

 • Gebruik maken van onze handige aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken
 • Rechtstreeks mailen met een opgave van de talencombinatie en aantal woorden (of document toevoegen)
 • Als u de woorden niet weet: een verzoek bij ons indienen om de woorden te tellen
 • Telefonisch contact opnemen via 024-8200778 .

Als u voor uw aanvraag gebruik maakt van de aanvraagmodule of het offerteformulier worden uw documenten aan ons verzonden via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van WeTransfer. Ook dat is een beveiligde verbinding.

Niet alleen zinnen vertalen, maar o.a. ook: