Engels Frans vertalen

Engelse en Franse talen behoren tot de meest gesproken talen ter wereld, hetzij als moedertalen of als de meest gesproken vreemde talen. De landen waar Engels en ook Frans worden gesproken als moedertaal behoren tot de meest ontwikkelde landen ter wereld.

Hiertoe behoren de Verenigde Staten van Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk, enzovoort. Engels Frans vertalen is een redelijk veel voorkomende talencombinatie.

Engels is een Germaanse taal, een Indo-Europese taal, gesproken door ongeveer 600 miljoen mensen als moedertaal, evenals door nog eens ongeveer 1 miljard andere mensen over de hele wereld als een vreemde taal. De vocabulaire en de grammatica zijn beïnvloed door de Germaanse talen.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  video English to French translation

  Engels Frans vertalen

  Voor Engels Frans vertalen kunt u uitstekend terecht bij Aabévé Vertaalbureau. Wij kunnen vertalingen voor u verzorgen in vrijwel elk vakgebied, zoals:

  • Accountancy
  • Bankensector
  • Bouwsector
  • Juridisch
  • Marketing
  • Medisch
  • Technisch
  • Toerisme
  • Enzovoort

  Engels Frans vertaalbureau

  Uw documenten worden bij ons door professionele vertalers vertaald tegen lage tarieven en met een snelle levertijd. Ook beëdigde vertalingen Engels Frans zijn mogelijk.

  Als het gaat om Engelse vertalingen, laten wij de vertaling bij voorkeur verzorgen door “native speakers” (moedertaalsprekers), zelfs al zijn er miljoenen mensen, die het als een tweede taal spreken. Native speakers spreken niet alleen de taal, maar zijn ook goed op de hoogte van cultuur- en sociale aspecten.

  De Europese vertaalmarkt is zeer ontwikkeld, maar slechts enkele vertaalbureaus bieden wereldwijde vertaaloplossingen. Daar hoort ook Aabévé Vertaalbureau bij. Wij kunnen snel voorzien in uw vertaalbehoeften en de vertalingen leveren op de afgesproken tijd. Door internationale samenwerking met buitenlandse vertaalbureaus moet het al gek gaan als wij een document niet kunnen vertalen. Met onze meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij elk vertaalprobleem voor u oplossen.

  Aangezien de Verenigde Staten van Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië tot de meest geïndustrialiseerde economieën ter wereld behoren, is de handel toegenomen en daarom zijn ook de vertaalbehoeften voor de Engelse taal enorm gestegen.

  Frans

  De Franse taal is een Indo-Europese taal, gesproken door ongeveer 110 miljoen mensen als moedertaal, en door nog eens ongeveer 200 miljoen mensen over de hele wereld als een vreemde taal. Als een Romaanse taal komen zowel de grammatica als het vocabulaire heel dicht bij de verschillende andere talen in dit team: Italiaans, Portugees, Roemeens en ook Spaans.

  Frankrijk is lid van de Europese Unie en de NAVO en heeft een van de meest geïndustrialiseerde economieën in Europa. De vraag naar Franse vertalingen is mede daardoor ook toegenomen in de afgelopen jaren. Daartegenover staat dat de belangstelling van Nederlanders voor de Franse taal terugloopt.

  Ook bij Franse vertalingen zetten wij bij voorkeur een “native speaker” in voor het vertalen van uw documenten. Wij kunnen in vrijwel elk vakgebied een Franse vertaling verzorgen. Niet alleen van Engels naar Frans, maar uiteraard ook van Nederlands naar Frans en vanuit diverse andere talen. Ook voor beëdigde vertalingen Frans kunt u bij ons terecht. Uw documenten worden in de snelst mogelijke tijd tegen lage prijzen vertaald naar of vanuit het Frans. De vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers.

  Wilt u een offerte aanvragen

  Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van onze speciale aanvraagmodule op deze pagina. Stuurt u de documenten liever rechtstreeks per mail, dan kan dat uiteraard ook. Als de bestanden te groot zijn, kunt u gebruik maken van ons WeTransfer-kanaal. In alle gevallen worden de documenten beveiligd verzonden en volstrekt vertrouwelijk behandeld. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

  Klantenwaardering

  Onze klanten hebben een hoge waardering over voor onze dienstverlening. De resultaten daarvan kunt u lezen op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot. U kunt daar zelf desgewenst ook een beoordeling plaatsen als u een vertaling door ons heeft laten verzorgen.

  Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel ons dan op 024-8200778. Mailen kan natuurlijk ook.

  engels frans vertalen-paleis

  Ook interessant:

  Grammaticaregels Nederlandse taal aangepast
  Welke meertalige landen zijn er?
  meest gesproken talen in 2021