024-82 00 778 info@aabeve.nl

Engels Frans vertalen

vertaling frans engels-foto1

Engels Frans vertalen

Engelse en Franse talen behoren tot de meest gesproken talen ter wereld, hetzij als moedertalen of als de meest gesproken vreemde talen. De landen waar Engels en ook Frans worden gesproken als moedertaal behoren tot de meest ontwikkelde landen ter wereld.

Hiertoe behoren de Verenigde Staten van Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk, enzovoort. Engels Frans vertalen is een redelijk veel voorkomende talencombinatie.

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Vertaling Engels Frans

Uw documenten worden bij Aabévé door professionele vertalers vertaald tegen lage tarieven en met een snelle levertijd. Ook beëdigde vertalingen Engels Frans  of Frans Engels zijn mogelijk. Bij Engelse (en andere) vertalingen, laten wij de vertaling bij voorkeur verzorgen door “native speakers” (moedertaalsprekers), zelfs al zijn er miljoenen mensen, die het als een tweede taal spreken. Native speakers spreken niet alleen de taal, maar zijn ook goed op de hoogte van cultuur en sociale aspecten.

De Europese vertaalmarkt is zeer ontwikkeld, maar niet alle vertaalbureaus bieden wereldwijde vertaaloplossingen. Aabévé Vertaalbureau doet dat wel. Wij kunnen snel voorzien in uw vertaalbehoeften en de vertalingen leveren op de afgesproken tijd. Door internationale samenwerking met buitenlandse partners moet het al raar lopen als wij een document niet kunnen vertalen. Met onze meer dan 30 jaren ervaring kunnen wij elk vertaalprobleem voor u oplossen.

Aangezien de Verenigde Staten van Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië tot de meest geïndustrialiseerde economieën ter wereld behoren, is de handel toegenomen en daarom zijn ook de vertaalbehoeften voor de Engelse taal enorm gestegen.

Engels is een Germaanse taal, een Indo-Europese taal, gesproken door ongeveer 600 miljoen mensen als moedertaal, evenals door nog eens ongeveer 1 miljard andere mensen over de hele wereld als een vreemde taal. De vocabulaire en de grammatica zijn beïnvloed door de Germaanse talen. Kijk hier voor de Engelstalige informatie over Engels Frans vertalen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van onze speciale aanvraagmodule op deze pagina. Stuurt u de documenten liever rechtstreeks per mail, dan kan dat uiteraard ook. Als de bestanden te groot zijn, kunt u gebruik maken van WeTransfer. In alle gevallen worden de documenten beveiligd verzonden en volstrekt vertrouwelijk behandeld. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Klantenwaardering

Onze klanten hebben een hoge waardering over voor onze dienstverlening. De resultaten daarvan kunt u lezen op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot. U kunt daar zelf desgewenst ook een beoordeling plaatsen als u een vertaling door ons heeft laten verzorgen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel ons dan op 024-8200778. Mailen kan natuurlijk ook.

Engels Frans vertalen

Voor Engels Frans vertalen kunt u uitstekend terecht bij Aabévé Vertaalbureau. Wij kunnen vertalingen voor u verzorgen in vrijwel elk vakgebied, zoals:

  • Accountancy
  • Bankensector
  • Bouwsector
  • Juridisch
  • Marketing
  • Medisch
  • Technisch
  • Toerisme
  • Enzovoort

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

De Grootevliet

De Grootevliet

Goede vertalingen en super snelle service.

Marijke

Marijke

Bij Aabévé wordt goed gecommuniceerd en is er een snelle service! Ik zou hen zeker aanbevelen.

standaard

standaard

Frans

De Franse taal is een Indo-Europese taal, gesproken door ongeveer 110 miljoen mensen als moedertaal, en door nog eens ongeveer 200 miljoen mensen over de hele wereld als een vreemde taal. Als een Romaanse taal komen zowel de grammatica als het vocabulaire heel dicht bij de verschillende andere talen in dit team: Italiaans, Portugees, Roemeens en ook Spaans.

Ook bij Franse vertalingen zetten wij bij voorkeur een “native speaker” in voor het vertalen van uw documenten. Wij kunnen in vrijwel elk vakgebied een Franse vertaling verzorgen. Niet alleen van Engels naar Frans, maar uiteraard ook van Nederlands naar Frans en vanuit diverse andere talen. Ook voor beëdigde vertalingen Frans kunt u bij ons terecht. Uw documenten worden in de snelst mogelijke tijd tegen lage prijzen vertaald naar of vanuit het Frans. De vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

gemeente tilburg-logo
geven holz-logo
grootevliet-logo
haus alrberg-logo

Meer dan 30 jaren ervaring

Talencombinaties

Ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)