Engels naar Nederlands vertalen
Grenzen vervagen, talen niet!

Engels naar Nederlands vertalen

“Na vele, vele jaren gelukkig te zijn geweest met elkaar, hebben we besloten om als vrienden uit elkaar te gaan”. Deze tekst kunt u regelmatig tegenkomen als een getrouwd of samenwonend koppel er de brui aan geeft en uit elkaar gaat. Maar deze tekst zou ook zomaar van toepassing kunnen zijn op Groot-Brittannië en de Europese Gemeenschap. Het besluit van de regering in Londen om uit de EU te stappen is in Europa hard aangekomen.

En zoals het zo vaak ook bij getrouwde of samenwonende koppels het geval is, zwakt het woord “vrienden” steeds meer af. Het officiële verzoek van de Brexit was nog niet ingediend, of op vele fronten stonden de partijen al lijnrecht tegenover elkaar. Voor veel Britten, die in Nederland wonen en werken, is het aanleiding om een Nederlands paspoort aan te vragen. Op die manier kunnen ze toch normaal blijven functioneren binnen de EU.

Engels naar Nederlands vertalen

Engels naar Nederlands vertalen

De vraag “Engels naar Nederlands vertalen” of “Nederland naar Engels vertalen” zullen we in de komende tijd ongetwijfeld nog vaker krijgen, dan nu al het geval is. Engels naar Nederlands vertalen en Nederlands naar Engels vertalen behoren nu al tot de meest gevraagde talencombinaties. Door de Brexit zullen zowel bedrijven als particulieren actie gaan ondernemen om hun belangen veilig te stellen. Dit zal leiden tot een toename van het aantal vertalingen in deze combinaties.

En na de Brexit? Die vraag is op dit moment moeilijk te beantwoorden. Zal de EU meer gebruik gaan maken van de Franse taal of zal het Engels toch dominant blijven? De tijd zal het leren. Als de Brexit over enkele jaren definitief is, zullen ongetwijfeld veel bedrijven Engeland de rug hebben toegekeerd en hebben gekozen voor een locatie op het Europese vasteland.

Vertalingen

Voor ons als vertaalbureau maakt het geen verschil of de Britten tot de EU behoren of niet. Wij zullen zowel nu als na de definitieve uittreding blijven zorgen voor perfecte vertalingen.  Wij zorgen ervoor, dat u snel in het bezit komt van een perfecte vertaling. Dit geldt zowel voor normale vertalingen, als voor beëdigde vertalingen.

Zowel voor vertalingen van Engels naar Nederlands als van Nederlands naar Engels kunt u bij ons terecht. Maar ook vertalingen Engels Duits en Duits Engels, Engels Frans en Frans Engels, Engels Italiaans en Italiaans Engels, Engels Portugees en Portugees Engels, Engels Spaans en Spaans Engels, etc. verzorgen wij graag voor u.

En zoals voor alle vertalingen van Aabévé Vertaalbureau geldt: u ontvangt binnen 30 minuten na aanvraag van ons een reactie. Meestal is dit al direct de vrijblijvende offerte met de levertijd. Na opdracht worden de vertalingen zo snel mogelijk geleverd en vallen alle vertalingen onder onze kwaliteitsgarantie.

Dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening, kunt u zelf zien aan de hoge beoordelingen, die wij ontvangen op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Offerte

U kunt altijd geheel vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Nadat uw aanvraag bij ons is binnengekomen, ontvangt u binnen 30 minuten een reactie. In de meeste gevallen is dit al direct de offerte. Hierin staat dan ook aangegeven hoelang de levertijd van de vertaling is. U kunt een aanvraag voor een offerte rechtstreeks aan ons mailen of gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0900-333 03 03.


Klantboordeling
Mieke Backelandt4 sterren
Prima vertaalbureau, goede kwaliteit en snelle service.
Kijk voor meer beoordelingen op Trustpilot.