024-82 00 778 info@aabeve.nl

Engels vertaalbureau

 • native Engelse vertalers
 • beëdigde vertaling Engels
 • kwaliteitsgarantie
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Engels vertaalbureau met native speakers

Engels vertalen naar of vanuit het Nederlands is minder eenvoudig dan de meeste mensen denken. Om zeker te zijn van een goede vertaling is het verstandig om een professioneel vertaalbureau in te huren. Bij Engels vertaalbureau Aabévé hebben wij uitstekende en ervaren Engelse vertalers, die zorgen voor hoge kwaliteitsvertalingen.

Als u Engels moet vertalen (vanuit of naar een andere taal) heeft u hulp nodig van een professioneel vertaalbureau. De vertalers van Aabévé Vertaalbureau verbinden u met de Engelstalige wereld. Wij zetten zoveel mogelijk native speakers in om ervoor te zorgen dat uw vertalingen altijd nauwkeurig zijn.

Engels vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Met onze snelle, transparante en veilige werkwijze, staan onze vertalingen garant voor de allerhoogste kwaliteit. Heeft u een vertaling vanuit of naar het Engels nodig naar een andere taal dan Nederlands? Ook dan kunt u bij ons terecht, want Engels vertaalbureau Aabévé biedt u altijd de beste vertalingen met kwaliteitsgarantie.

Wij bieden vertalingen vanuit of naar het Engels in combinatie met vrijwel elke andere taal. Bij vertaalbureau Engels kunt u terecht voor meer dan 200 talencombinaties.

Onze Engelse native speakers kunnen van een Nederlandse tekst een vloeiende Engelse vertaling maken. Wij zorgen voor een heldere communicatie en snelheid in de verwerking van uw documenten. Zelfs als u op zeer korte termijn een vertaling nodig heeft, kunnen wij u vrijwel altijd helpen.

Engels vertalen door Engels vertaalbureau

Bent u op zoek naar een Engels vertaalbureau dat ervaren, betrouwbaar, nauwkeurig en kosteneffectief is? U heeft het gevonden! De professionele vertalers van Aabévé Vertaalbureau zijn gespecialiseerd in het snel en efficiënt leveren van hoogwaardige Engelse vertalingen. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid en zullen ervoor zorgen, dat uw vertaling met precisie en zorg wordt uitgevoerd.

Bij Aabévé zijn we toegewijd aan het leveren van vertalingen, die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit. Onze ervaren (native) vertalers verzorgen snelle en kosteneffectieve vertalingen, die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Met onze professionele Engelse vertalingen kunt u er zeker van zijn, dat uw project binnen de afgesproken tijd en prijs wordt afgerond.

Laat taalbarrières uw succes niet in de weg staan. Laat Aabévé Vertaalbureau u helpen aan de professionele Engelse vertalingen, die u nodig hebt, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Vertrouw op Aabévé voor al uw Engelse vertaalbehoeften!

Engels vertalen door professionals

Als ondernemer begrijpt u hoe belangrijk het is om uw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Daarom kunnen wij voor u al documenten naar het Engels vertalen. Wij zetten daar uitsluitend zeer ervaren en professionele vertalers voor in.

Met onze service van hoog niveau kunt u erop vertrouwen dat uw documenten, marketingmateriaal en andere belangrijke communicatie nauwkeurig en welsprekend in het Engels worden vertaald, zodat u contact kunt leggen met een breder publiek en uw zakelijke doelen kunt bereiken.

Engels vertalen met de hoogste kwaliteit

Het vertalen van documenten naar het Engels door professionele vertalers is essentieel voor iedereen, die moet communiceren met een wereldwijd publiek. Of u nu een ondernemer bent die uw markt wil uitbreiden, een student die zich aanmeldt voor een internationale studie of een particulier, die in contact wil komen met mensen uit verschillende culturen, professionele vertalingen zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat uw boodschap nauwkeurig wordt overgebracht.

Referenties3

Betrouwbaar Engels vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van, dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Vakgebieden

Aabévé Vertaalbureau beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van vertalers met het Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten: onze vertalers voeren uw opdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Offerte

Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal. Zoekt u een vertaalbureau voor uw Engelse vertaling? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig en verloopt snel.

engels vertalen-foto3

Beëdigde vertaling bij Engels vertaalbureau

Ook voor beëdigde vertalingen is Engels vertaalbureau Aabévé u graag van dienst. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig.

Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële documenten, zoals:

 • geboorteakte
 • paspoort/id-kaart
 • diploma
 • V.O.G.
 • IND-aanvraag
 • proces-verbaal
 • rijbewijs
 • huwelijksakte
 • hypotheekakte
 • scheidingsakte
 • overlijdensakte
 • testament

Engels vertaalbureau voor alle talen

Bij Engels vertaalbureau Aabévé kunt u terecht voor vrijwel alle talen in combinatie met Engels, bijvoorbeeld naar of vanuit het Nederlands. Onze Engelse native speakers kunnen van een Nederlandse tekst een vloeiende Engelse vertaling maken. Wij zorgen voor een heldere communicatie en snelheid in de verwerking van uw documenten. Zelfs als u op zeer korte termijn een vertaling nodig heeft, kunnen wij u vrijwel altijd helpen.

Ook onze ervaring met talrijke klantgroepen is uniek. Of u nu een formele zakelijke Engels Nederlandse vertaling nodig heeft voor een financiële presentatie of een informele toon voor een personeelsdocument, wij garanderen altijd een perfecte vertaling. Niet voor niets hebben wij al bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche.

Vertalen Engels Frans met kwaliteitsgarantie

Bij Aabévé Vertaalbureau is vertalen Engels Frans een veel gevraagde talencombinatie. Met tientallen jaren ervaring in de branche hebben we een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige vertalingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze toewijding aan kwaliteit wordt weerspiegeld in onze kwaliteitsgarantie, die ervoor zorgt dat alle vertalingen nauwkeurig en vrij van fouten zijn.

Deskundig vertalen Engels Frans

Vertalen Engels Frans kan een complex proces zijn, dat dat zowel taalkundige als culturele expertise vereist. Daarom werken we alleen met ervaren vertalers die native speakers zijn van de doeltaal. Onze vertalers zijn zeer bekwame professionals die een grondige training hebben gevolgd om ervoor te zorgen dat ze de beste in de branche zijn. Ze hebben een diep begrip van de nuances van de cultuur en de nuances van de beide talen, waardoor ze vertalingen kunnen leveren die niet alleen accuraat zijn, maar ook cultureel geschikt. 

Vertaling Engels Spaans met snelle levering

Als het om vertalen Engels naar Spaans gaat, bent u bij Aabévé Vertaalbureau aan het juiste adres. Eén van de unieke kenmerken van ons vertaalbureau is onze toewijding aan snelle levering. Wij begrijpen dat tijd cruciaal is en daarom bieden wij snelle en efficiënte vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We beseffen dat onze klanten deadlines hebben en we werken er hard aan om ervoor te zorgen, dat we hun vertalingen consequent op tijd afleveren.

engels vertaalbureau-foto1

Vertaling Engels Spaans tegen lage tarieven

Een ander voordeel van de keuze voor Aabévé Vertaalbureau zijn onze scherpe tarieven. Wij zijn van mening dat professionele vertalingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht hun budget. Daarom bieden wij betaalbare en transparante tarieven. Of u nu een vertaling Engels Spaans of een vertaling Spaans Engels nodig heeft, bij ons kunt u rekenen op de laagste tarieven. Onze klanten weten dat ze de beste waar voor hun geld krijgen als ze voor hun vertalingen voor ons kiezen.

Voorbeelden vakgebieden Engels vertaalbureau:

 • Automotive
 • Chemisch
 • Juridisch
 • Medisch
 • Overheid
 • Technisch
 • Wetenschap

 

 • Architectuur
 • Bouw
 • Dienstverlening
 • Energie
 • Financiën
 • ICT
 • Grafisch
 • Accountancy
 • Horeca
 • Marketing
 • Toerisme
 • Transport
 • Verzekeringen
 • Webdesign

Engels vertaalbureau voor hoogwaardige vertalingen

Onze Engelse native speakers (moedertaalsprekers) zijn meertalig en hebben een perfecte kennis van de taal en cultuur van de verschillende landen. En ze hebben ervaring met het vertalen van teksten in veel verschillende vakgebieden. Bij Engels vertaalbureau Aabévé zorgen wij er altijd voor, dat u hoogwaardige vertalingen ontvangt.

Het is onze missie om onze klanten kwalitatief hoogstaande vertalingen te leveren, die voldoen aan uw behoeften en specificaties De vertalingen worden bovendien geleverd tegen een zo laag mogelijk tarief. Wij garanderen daarnaast ook betrouwbare en accurate vertalingen. 

Deskundige vertalers bij Engels vertaalbureau

Bij een vertaling vanuit het Engels naar een andere taal, is het belangrijk om de toon en stijl van de tekst consistent te houden. In sommige gevallen kan de betekenis van een zin afhankelijk zijn van de gebruikte toon en stijl. Bijvoorbeeld, een zin die in een formele stijl is geschreven, kan een andere betekenis hebben dan een zin die in een informele stijl is geschreven. 

Ook is het belangrijk om de tekst na te lezen nadat deze is vertaald. Zelfs wanneer u gebruik maakt van een professionele vertaler, is het mogelijk dat er fouten worden gemaakt. Ook een vertaler is een mens. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de vertaling nauwkeurig is en dat eventuele fouten worden gecorrigeerd, voordat de tekst wordt gepubliceerd of verspreid. Bij Engels vertaalbureau Aabévé zetten wij uitsluitend deskundige en professionele vertalers in en bieden wij de mogelijkheid om een vertaling te laten controleren en corrigeren door een tweede vertaler.

Klantenreacties2

Nederlands Engels vertalen bij Engels vertaalbureau

Hoewel veel Nederlanders een aardig woordje Engels spreken (en schrijven) is het verschil met een native speaker toch nog erg groot. Een film in het Engels begrijpen is niet hetzelfde als een foutloze tekst in het Engels opstellen met inachtneming van de spelling en grammatica.

Ook gebruiken Nederlanders vaak Amerikaans-Engelse woorden en niet de Britse woorden (bijvoorbeeld labor vs labour). De vertalers van Engels Vertaalbureau Aabévé kunnen Nederlands Engels vertalen met grote nauwkeurigheid of u helpen met Engels Nederlands vertalen.

Het Engels telt 335 miljoen moedertaalsprekers en een enorme hoeveelheid mensen, die het als tweede taal kunnen spreken. Voor Nederlands Engels vertalen zetten we bij Aabévé Vertaalbureau zoveel mogelijk een native speakers in, die de valkuilen van de taal kennen en met gevoel voor de doelgroep vertalen. Zij houden rekening met cultuur- en stijlverschillen, want ook die bepalen of de strekking van een tekst op de juiste manier wordt overgebracht.

Engelse vertaling bij Engels vertaalbureau 

Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel Engels vertaalbureau. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald.

Bent u op zoek naar een Engels vertaalbureau voor uw Engelse vertaling? Dan heeft u die nu gevonden! U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte  aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig, verloopt snel en u kunt dit op verschillende manieren doen:
• via onze aanvraagmodule
• via e-mail
• telefonisch contact opnemen via 024-8200778.

En zoals voor alle vertalingen van Aabévé Vertaalbureau geldt: u ontvangt binnen maximaal 30 minuten na aanvraag van ons een reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de vrijblijvende offerte met de levertijd. Na opdracht worden de vertalingen zo snel mogelijk geleverd en vallen alle vertalingen onder onze kwaliteitsgarantie.

Gecertificeerd Engels vertaalbureau

​Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands vertalen, Nederlands naar Engels vertalen of een andere taal van of naar het Engels moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt. En als het vanuit het Engels naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen en Engels naar Nederlands vertalen zijn bij Aabévé Vertaalbureau de meest gevraagde talencombinaties. Engels Vertaalbureau Aabévé is ISO-gecertificeerd.

Engelse vertalers bij Engels vertaalbureau

De Engels vertalers van Engels vertaalbureau Aabévé hebben taalgevoel en schrijven foutloos Engels en/of Nederlands. Ze kennen de grammaticale regels, herkennen fouten, houden rekening met cultuur- en stijlverschillen en snappen het verschil tussen Brits en Amerikaans Engels.

De vertalers schrijven goed gestructureerde en goed leesbare teksten. Veel vertalers zijn vanuit een persoonlijke interesse of achtergrond gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zoals toerisme of ICT.

Vertrouwelijkheid bij Engels vertaalbureau

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staat Engels vertaalbureau Aabévé garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring

engels vertalen-4 foto's

Veel voorkomende talen bij Engels vertaalbureau

Engels vertaalbureau Aabévé biedt een breed scala aan vertaaldiensten om aan al uw taalbehoeften te voldoen. Of u nu een vertaler Engels voor persoonlijke of zakelijke doeleinden nodig hebt, wij kunnen u helpen. We bieden vertalingen Engels voor een verscheidenheid aan talen, waaronder Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en meer. We verzorgen vertalingen voor een breed scala aan documenten, zoals juridische documenten, financiële rapporten, medische dossiers, website-inhoud en meer. Ons team van ervaren vertalers heeft Engels als moedertaal, dus u kunt erop vertrouwen dat uw vertaling nauwkeurig zal zijn. Bekijk hieronder alle opties en neem vandaag nog contact met ons op om aan uw Engelse vertaalproject te beginnen!

Engels vertaalbureau voor vrijwel alle talen

Engels vertaalbureau Aabévé biedent een breed scala aan Engelse vertalingen om aan uw behoeften te voldoen, waaronder:

Nederlands Engels vertalen: als u documenten in het Nederlands heeft, die naar het Engels vertaald moeten worden, kunnen wij u helpen. Onze professionele vertalers Engels vertalen uw Nederlandse documenten naar authentiek, cultureel passend Engels.

Engels Nederlands vertalen: als u Engelse documenten naar het Nederlands moet vertalen, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze ervaren Engelse vertalers vertalen uw Engelse documenten naar nauwkeurig en leesbaar Nederlands.

Juridische vertaling: we verzorgen juridische vertalingen voor een verscheidenheid aan juridische documenten, waaronder contracten, overeenkomsten en gerechtelijke documenten. Onze beëdigde juridische vertalingen zijn erkend door rechtbanken en andere instellingen.

Technische vertaling: we bieden technische vertalingen voor allerlei sectoren, waaronder engineering, productie en IT. Onze technische vertalingen zijn nauwkeurig en duidelijk.

Marketingvertaling: marketingmateriaal vereist een speciale aanpak en Engels vertaalbureau Aabévé levert marketingvertalingen voor brochures, websites en ander promotiemateriaal. Onze marketingvertalingen zijn cultureel passend en effectief in het bereiken van uw doelgroep.

Website vertalen: aangezien internet een wereldwijde marktplaats is, kan het vertalen van uw website in het Engels nieuwe kansen voor uw bedrijf opleveren. We verzorgen vertalingen  voor websites, die zowel taalkundig als cultureel geschikt zijn, zodat uw website toegankelijk is voor mensen die Engels spreken.

Het is verstandig om Engels vertaalbureau Aabévé in te schakelen als u uw documenten wilt vertalen van het Engels naar het Nederlands of omgekeerd. Wij hebben gespecialiseerde vertalers met de juiste kennis en ervaring beschikbaar om de kwaliteit van de documenten te garanderen. Door de juiste taal, cultuur en context te begrijpen, kunnen professionele vertalers het document op een correcte manier vertalen vanuit of naar het Engels. De kosten van het vertalen van uw documenten vallen in het niet bij de voordelen, die u met goede vertalingen kunt behalen.

Engels-Albanees
Engels-Arabisch
Engels-Azerbeidjaans
Engels-Bosnisch
Engels-Bulgaars
Engels-Chinees
Engels-Deens
Engels-Duits
Engels-Ests
Engels-Fins
Engels-Frans

Engels-Georgisch
Engels-Grieks
Engels-Hebreeuws
Engels-Hindi
Engels-Hongaars
Engels-Iers
Engels-IJslands
Engels-Italiaans
Engels-Japans
Engels-Kazaks
Engels-Kirgisisch

Engels-Kroatisch
Engels-Lets
Engels-Litouws
Engels-Macedonisch
Engels-Nederlands
Engels-Noors
Engels Oekraïens
Engels-Oezbeeks
Engels-Pools
Engels-Portugees
Engels-Roemeens

Engels-Kroatisch
Engels-Lets
Engels-Litouws
Engels-Macedonisch
Engels-Nederlands
Engels-Noors
Engels Oekraïens
Engels-Oezbeeks
Engels-Pools
Engels-Portugees
Engels-Roemeens

Waarom kiezen voor vertaalbureau Engels?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau Engels nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Aabévé Vertaalbureau Engels zijn we trots op het leveren van uitstekende Engelse vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Engelse vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Aabévé Vertaalbureau Engels is gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van het Engels en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Engelse vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben, en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Engelse vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

Bij Aabévé vertaalbureau Engels helpen wij u graag

Wij bieden professionele Engelse vertalingen aan, voor zowel Brits-Engels als Amerikaans-Engels. Of u nu een beëdigde vertaling nodig hebt, of een gespecialiseerde technische documentvertaling, u kunt erop vertrouwen, dat u een kwalitatief goede Engelse vertaling ontvangt. Als u behoefte heeft aan een ervaren Engels vertaalbureau, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Vertaalbureau Engels – Veelgestelde vragen

1. Welke Nederlandse woorden zijn lastig te vertalen in het Engels?

 • Gezellig: een woord dat verwijst naar een gevoel van warmte, gezelligheid en saamhorigheid. Het is moeilijk te vertalen, omdat het zo’n specifiek gevoel beschrijft, dat niet gemakkelijk in één woord kan worden uitgedrukt in het Engels.
 • Polderen: een woord dat verwijst naar het proces van overleggen en compromissen sluiten om tot een beslissing te komen. Het is een typisch Nederlands concept, dat niet altijd een directe Engelse vertaling heeft.
 • Uitwaaien: een woord dat verwijst naar het idee van je hoofd leegmaken door een wandeling in de frisse lucht. Het is ook een typisch Nederlands concept, dat niet altijd gemakkelijk te vertalen is in het Engels.
 • Sfeer: een woord dat verwijst naar de sfeer of ambiance van een bepaalde plaats of situatie. Het is een woord dat moeilijk in één woord in het Engels is te vertalen.

2. Waarom spreken Nederlanders zo goed Engels?

Er zijn verschillende redenen waarom Nederlanders over het algemeen goed Engels spreken. Hier zijn een aantal mogelijke verklaringen:

 • Onderwijs: Engels is al lang een verplicht vak op Nederlandse scholen en kinderen beginnen vaak al op jonge leeftijd met het leren van Engels. Dit betekent dat Nederlanders vaak al jarenlang Engelse lessen hebben gevolgd, voordat ze hun studie afronden.
 • Blootstelling: Nederlanders worden vaak blootgesteld aan Engelse taal en cultuur door televisie, films, muziek en internet. Veel Nederlanders kijken naar Engelstalige televisieprogramma’s en luisteren naar Engelstalige muziek, waardoor ze zichzelf kunnen onderdompelen in de taal.
 • Internationalisering: Nederland is een klein land met een open economie en veel internationale bedrijven, dus het is vaak nodig om met mensen uit andere landen te communiceren. Engels is de meest gebruikte taal voor internationale communicatie, wat betekent dat Nederlanders vaak Engels spreken met collega’s en klanten uit andere landen.
 • Praktijkervaring: veel Nederlanders hebben de kans om Engels te spreken tijdens reizen naar het buitenland of tijdens het werken of studeren in het buitenland. Daardoor krijgen ze de gelegenheid om hun Engelse vaardigheden in de praktijk te brengen en te verbeteren.

Al deze factoren samen dragen bij aan de goede beheersing van de Engelse taal door Nederlanders.

3. Zal de Nederlandse taal op termijn helemaal worden vervangen door Engels?

Hoewel het Engels een belangrijke rol speelt in de wereldwijde communicatie en er steeds meer Engelse woorden worden gebruikt in het dagelijkse taalgebruik van Nederlanders, is het onwaarschijnlijk dat het Nederlands op termijn volledig zal worden vervangen door het Engels. Het Nederlands heeft een rijke geschiedenis en cultuur, en het is een belangrijk onderdeel van de Nederlandse identiteit. Bovendien is het Nederlands nog steeds de officiële taal van Nederland en wordt het gebruikt in alle aspecten van het dagelijks leven, zoals onderwijs, rechtspraak en politiek. Hoewel het Engels een belangrijke taal is in de wereld, zal het Nederlands een belangrijke rol blijven spelen in de Nederlandse samenleving en cultuur.

Engels vertaalbureau-foto Bournemouth

AI-vertalingen

U kunt bij Aabévé Vertaalbureau ook terecht voor AI-vertalingen. Wanneer het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT. Deze tools zijn handig en bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools:

 • De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau worden aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
 • U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling, nog eens terug te kopiëren en te plakken. U bespaart dus veel tijd en geld.
 • De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
 • Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
 • De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag.

Vrijblijvende offerte vertaalbureau Engels

Een vrijblijvende offerte bij vertaalbureau Engels kunt u aanvragen door op onderstaande button te klikken en dan gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

 

Niet alleen Engels vertaalbureau, maar o.a. ook: