024-82 00 778 info@aabeve.nl

Engels vertaalbureau

 • native Engelse vertalers
 • beëdigde vertaling Engels
 • kwaliteitsgarantie
 • ISO-gecertificeerd

engels vertaalbureau-foto1

36+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

3w media-logo
alnovis-logo
volkerwessels
global switch-logo
gullwing-logo
andritz-logo

Engels vertaalbureau met native speakers

Engels vertalen naar of vanuit het Nederlands is minder eenvoudig dan de meeste mensen denken. Om zeker te zijn van een goede vertaling is het verstandig om een professioneel vertaalbureau in te huren. Bij Engels vertaalbureau Aabévé hebben wij uitstekende en ervaren Engelse vertalers, die zorgen voor hoge kwaliteitsvertalingen.

Als u Engels moet vertalen (vanuit of naar een andere taal) heeft u hulp nodig van een professioneel vertaalbureau. De vertalers van Aabévé Vertaalbureau verbinden u met de Engelstalige wereld. Wij zetten zoveel mogelijk native speakers in om ervoor te zorgen dat uw vertalingen altijd nauwkeurig zijn.

Engels vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Met onze snelle, transparante en veilige werkwijze, staan onze vertalingen garant voor de allerhoogste kwaliteit. Heeft u een vertaling vanuit of naar het Engels nodig naar een andere taal dan Nederlands? Ook dan kunt u bij ons terecht, want Engels vertaalbureau Aabévé biedt u altijd de beste vertalingen met kwaliteitsgarantie. 

Wij bieden vertalingen vanuit of naar het Engels in combinatie met vrijwel elke andere taal. Bij vertaalbureau Engels kunt u terecht voor meer dan 200 talencombinaties.

Onze Engelse native speakers kunnen van een Nederlandse tekst een vloeiende Engelse vertaling maken. Wij zorgen voor een heldere communicatie en snelheid in de verwerking van uw documenten.

Zelfs als u op zeer korte termijn een vertaling nodig heeft, kunnen wij u vrijwel altijd helpen.

Reacties van klanten:

meer reacties vindt u op deze pagina

5 sterren

Koen

Snelle en correcte service voor vertalingen van bedrijfsbrochures en presenties vanuit het Engels en Nederlands naar o.a. Duits en Hongaars.

overveld-logo

Anke

Wij laten elke maand onze nieuwsbrief vertalen. Snel, goed en betrouwbaar.

Engels vertalen door Engels vertaalbureau

Bent u op zoek naar een Engels vertaalbureau dat ervaren, betrouwbaar, nauwkeurig en kosteneffectief is? U heeft het gevonden! De professionele vertalers van Aabévé Vertaalbureau zijn gespecialiseerd in het snel en efficiënt leveren van hoogwaardige Engelse vertalingen. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid en zullen ervoor zorgen dat uw vertaling met precisie en zorg wordt uitgevoerd.

Bij Aabévé zijn we toegewijd aan het leveren van vertalingen, die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit. Onze ervaren (native) vertalers zijn toegewijd aan het leveren van snelle, kosteneffectieve vertalingen, die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Met onze professionele Engelse vertalingen kunt u er zeker van zijn, dat uw project binnen de afgesproken tijd en prijs wordt afgerond.

Laat taalbarrières uw succes niet in de weg staan. Laat Aabévé Vertaalbureau u helpen aan de professionele Engelse vertalingen die u nodig hebt, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Vertrouw op Aabévé voor al uw Engelse vertaalbehoeften!

Betrouwbaar Engels vertaalbureau

Kwaliteit

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van, dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Vakgebieden

Aabévé Vertaalbureau beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van vertalers met het Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten: onze vertalers voeren uw opdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Offerte

Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal. Zoekt u een vertaalbureau voor uw Engelse vertaling? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig en verloopt snel.

engels vertalen-foto3

Beëdigde vertaling bij Engels vertaalbureau

Ook voor beëdigde vertalingen is Engels vertaalbureau Aabévé u graag van dienst. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig.

Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële documenten, zoals:

 • geboorteakte
 • paspoort/id-kaart
 • diploma
 • V.O.G.
 • IND-aanvraag
 • proces-verbaal
 • rijbewijs
 • huwelijksakte
 • hypotheekakte
 • scheidingsakte
 • overlijdensakte
 • testament

Engels vertaalbureau voor alle talen

Bij Engels vertaalbureau Aabévé kunt u terecht voor vrijwel alle talen in combinatie met Engels, bijvoorbeeld naar of vanuit het Nederlands. Onze Engelse native speakers kunnen van een Nederlandse tekst een vloeiende Engelse vertaling maken. Wij zorgen voor een heldere communicatie en snelheid in de verwerking van uw documenten. Zelfs als u op zeer korte termijn een vertaling nodig heeft, kunnen wij u vrijwel altijd helpen.

Ook onze ervaring met talrijke klantgroepen is uniek. Of u nu een formele zakelijke Engels-Nederlandse vertaling nodig heeft voor een financiële presentatie of een informele toon voor een personeelsdocument, wij garanderen altijd een perfecte vertaling. Niet voor niets hebben wij al bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche.

Voorbeelden vakgebieden Engels vertaalbureau:

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

Engels vertalen-vakgebieden foto1

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

Engels vertalen-vakgebieden foto2

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

Engels vertalen-vakgebieden foto3

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

ICT

Grafisch

Video Engels vertaalbureau

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

Engels vertaalbureau voor hoogwaardige vertalingen

Onze Engelse native speakers (moedertaalsprekers) zijn meertalig en hebben een perfecte kennis van de taal en cultuur van de verschillende landen. En ze hebben ervaring met het vertalen van teksten in veel verschillende vakgebieden. Bij Engels vertaalbureau Aabévé zorgen wij er altijd voor, dat u hoogwaardige vertalingen ontvangt.

Het is onze missie om onze klanten kwalitatief hoogstaande vertalingen te leveren, die voldoen aan uw behoeften en specificaties De vertalingen worden bovendien geleverd tegen een zo laag mogelijk tarief. Wij garanderen daarnaast ook betrouwbare en accurate vertalingen. 

Deskundige vertalers bij Engels vertaalbureau

Bij een vertaling vanuit het Engels naar een andere taal, is het belangrijk om de toon en stijl van de tekst consistent te houden. In sommige gevallen kan de betekenis van een zin afhankelijk zijn van de gebruikte toon en stijl. Bijvoorbeeld, een zin die in een formele stijl is geschreven, kan een andere betekenis hebben dan een zin die in een informele stijl is geschreven. 

Ook is het belangrijk om de tekst na te lezen nadat deze is vertaald. Zelfs wanneer u gebruik maakt van een professionele vertaler, is het mogelijk dat er fouten worden gemaakt. Ook een vertaler is een mens. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de vertaling nauwkeurig is en dat eventuele fouten worden gecorrigeerd, voordat de tekst wordt gepubliceerd of verspreid. Bij Engels vertaalbureau Aabévé zetten wij uitsluitend deskundige en professionele vertalers in en bieden wij de mogelijkheid om een vertaling te laten controleren en corrigeren door een tweede vertaler.

Engels vertaalbureau voor vertalen Nederlands Engels

Hoewel veel Nederlanders een aardig woordje Engels spreken (en schrijven) is het verschil met een native speaker toch nog erg groot. Een film in het Engels begrijpen is niet hetzelfde als een foutloze tekst in het Engels opstellen met inachtneming van de spelling en grammatica.

Ook gebruiken Nederlanders vaak Amerikaans-Engelse woorden en niet de Britse woorden (bijvoorbeeld labor vs labour). De vertalers van Engels Vertaalbureau Aabévé vertalen moeiteloos Nederlands naar Engels of helpen u met een vertaling van het Engels naar Nederlands.

Het Engels telt 335 miljoen moedertaalsprekers en een enorme hoeveelheid mensen, die het als tweede taal kunnen spreken. Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels bij Aabévé Vertaalbureau is een native speaker, die de valkuilen van de taal kent en met gevoel voor de doelgroep schrijft. Zij houden rekening met cultuur- en stijlverschillen, want ook die bepalen of de strekking van een tekst op de juiste manier wordt overgebracht.

Engelse vertaling bij Engels vertaalbureau 

Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel Engels vertaalbureau. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald.

Bent u op zoek naar een Engels vertaalbureau voor uw Engelse vertaling? Dan heeft u die nu gevonden! U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte  aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig, verloopt snel en u kunt dit op verschillende manieren doen:
• via onze aanvraagmodule
• via e-mail
• telefonisch contact opnemen via 024-8200778.

En zoals voor alle vertalingen van Aabévé Vertaalbureau geldt: u ontvangt binnen maximaal 30 minuten na aanvraag van ons een reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de vrijblijvende offerte met de levertijd. Na opdracht worden de vertalingen zo snel mogelijk geleverd en vallen alle vertalingen onder onze kwaliteitsgarantie.

Gecertificeerd Engels vertaalbureau

​Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands vertalen, Nederlands naar Engels vertalen of een andere taal van of naar het Engels moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt. En als het vanuit het Engels naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen en Engels naar Nederlands vertalen zijn bij Aabévé Vertaalbureau de meest gevraagde talencombinaties. Engels Vertaalbureau Aabévé is ISO-gecertificeerd.

Engelse vertalers bij Engels vertaalbureau

De Engels vertalers van Engels vertaalbureau Aabévé hebben taalgevoel en schrijven foutloos Engels en/of Nederlands. Ze kennen de grammaticale regels, herkennen fouten, houden rekening met cultuur- en stijlverschillen en snappen het verschil tussen Brits en Amerikaans Engels.

De vertalers schrijven goed gestructureerde en goed leesbare teksten. Veel vertalers zijn vanuit een persoonlijke interesse of achtergrond gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zoals toerisme of ICT.

Vertrouwelijkheid bij Engels vertaalbureau

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staat Engels vertaalbureau Aabévé garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring

engels vertalen-4 foto's

Veel voorkomende talen bij Engels vertaalbureau

Engels vertaalbureau Aabévé biedt een breed scala aan vertaaldiensten om aan al uw taalbehoeften te voldoen. Of u nu een vertaler Engels voor persoonlijke of zakelijke doeleinden nodig hebt, wij kunnen u helpen. We bieden vertalingen Engels voor een verscheidenheid aan talen, waaronder Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en meer. We verzorgen vertalingen voor een breed scala aan documenten, zoals juridische documenten, financiële rapporten, medische dossiers, website-inhoud en meer. Ons team van ervaren vertalers heeft Engels als moedertaal, dus u kunt erop vertrouwen dat uw vertaling nauwkeurig zal zijn. Bekijk hieronder alle opties en neem vandaag nog contact met ons op om aan uw Engelse vertaalproject te beginnen!

Engels vertaalbureau voor vrijwel alle talen

Engels vertaalbureau Aabévé biedent een breed scala aan Engelse vertalingen om aan uw behoeften te voldoen, waaronder:

Nederlands naar Engels vertalen: als u documenten in het Nederlands heeft die naar het Engels vertaald moeten worden, kunnen wij u helpen. Onze professionele vertalers Ests vertalen uw Nederlandse documenten naar authentiek, cultureel passend Engels.

Engels naar Nederlands vertalen: als u Engelse documenten naar het Nederlands moet vertalen, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze ervaren Estse vertalers vertalen uw Engelse documenten naar nauwkeurig en leesbaar Nederlands.

Juridische vertaling: we verzorgen juridische vertalingen voor een verscheidenheid aan juridische documenten, waaronder contracten, overeenkomsten en gerechtelijke documenten. Onze beëdigde juridische vertalingen zijn erkend door rechtbanken en andere instellingen.

Technische vertaling: we bieden technische vertalingen voor allerlei sectoren, waaronder engineering, productie en IT. Onze technische vertalingen zijn nauwkeurig en duidelijk.

Marketingvertaling: marketingmateriaal vereist een speciale aanpak en Engels vertaalbureau Aabévé levert marketingvertalingen voor brochures, websites en ander promotiemateriaal. Onze marketingvertalingen zijn cultureel passend en effectief in het bereiken van uw doelgroep.

Website vertalen: aangezien internet een wereldwijde marktplaats is, kan het vertalen van uw website in het Engels nieuwe kansen voor uw bedrijf opleveren. We verzorgen vertalingen  voor websites die zowel taalkundig als cultureel geschikt zijn, zodat uw website toegankelijk is voor mensen die Engels spreken.

Het is verstandig om Engels vertaalbureau Aabévé in te schakelen als u uw documenten wilt vertalen van het Engels naar het Nederlands of omgekeerd. Wij hebben gespecialiseerde vertalers met de juiste kennis en ervaring beschikbaar om de kwaliteit van de documenten te garanderen. Door de juiste taal, cultuur en context te begrijpen, kunnen professionele vertalers het document op een correcte manier vertalen vanuit of naar het Engels. De kosten van het vertalen van uw documenten vallen in het niet bij de voordelen, die u met goede vertalingen kunt behalen.

Engels-Albanees
Engels-Arabisch
Engels-Azerbeidjaans
Engels-Bosnisch
Engels-Bulgaars
Engels-Chinees
Engels-Deens
Engels-Duits
Engels-Ests
Engels-Fins
Engels-Frans

Engels-Georgisch
Engels-Grieks
Engels-Hebreeuws
Engels-Hindi
Engels-Hongaars
Engels-Iers
Engels-IJslands
Engels-Italiaans
Engels-Japans
Engels-Kazaks
Engels-Kirgisisch

Engels-Kroatisch
Engels-Lets
Engels-Litouws
Engels-Macedonisch
Engels-Nederlands
Engels-Noors
Engels Oekraïens
Engels-Oezbeeks
Engels-Pools
Engels-Portugees
Engels-Roemeens

Engels-Kroatisch
Engels-Lets
Engels-Litouws
Engels-Macedonisch
Engels-Nederlands
Engels-Noors
Engels Oekraïens
Engels-Oezbeeks
Engels-Pools
Engels-Portugees
Engels-Roemeens

Waarom kiezen voor Engels vertaalbureau?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij  Engels vertaalbureau Aabévézijn we trots op het leveren van uitstekende Engelse vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Aabévé vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Engels vertaalbureau Aabévé is gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van het Engels en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Engelse vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben, en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Engelse vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

Bij Engels vertaalbureau Aabévé helpen wij u graag

Wij bieden professionele Engelse vertalingen aan, voor zowel Brits-Engels als Amerikaans-Engels. Of u nu een beëdigde vertaling nodig hebt, of een gespecialiseerde technische documentvertaling, u kunt erop vertrouwen dat u een kwalitatief goede Engelse vertaling ontvangt. Als u behoefte heeft aan een ervaren Engels vertaalbureau, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! 

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)