Engels vertalen

Ook voor Engels vertalen zit u goed bij Aabévé Vertaalbureau. Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is native speaker en kan op een hoog niveau teksten vertalen naar het Engels. Wie zaken doet in het Engels wil in zijn of haar communicatie goed voor de dag komen.

Of het nu gaat om betrekkingen met het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten, Australië of Canada, Belize of Nigeria. Taal- en spelfouten komen onprofessioneel over, maar zijn makkelijk gemaakt.

Bent u op de hoogte van de verschillen in spelling, grammatica en woordgebruik tussen Brits en Amerikaans Engels? Is het holiday of vacation, bill of check, labour of labor, meter of metre, licence of license, shan’t of won’t?

De informatievideo over Engels vertalen is interactief.

Video Engels vertalen

Bekijk hieronder de informatieve video over Engels vertalen. In anderhalve minuut bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken over Engels vertalen.

Offerte aanvragen

Beëdigde vertaling?
JaNee

Vertalen Nederlands Engels

Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald.  Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Vertalen Engels Nederlands

De vertalers van Aabévé Vertaalbureau hebben taalgevoel en schrijven foutloos Engels en/of Nederlands. Ze kennen de grammaticale regels, herkennen valse vrienden, houden rekening met cultuur- en stijlverschillen en snappen het verschil tussen Brits en Amerikaans Engels. Onze vertalers schrijven goed gestructureerde en goed leesbare teksten. De meeste vertalers zijn vanuit een persoonlijke interesse of achtergrond gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zoals toerisme of ICT.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u verzekerd van:

  • Optimale service

  • Binnen 30 minuten reactie

  • Lage tarieven

  • Snelle levering

  • Ervaren vertalers

  • Ook beëdigde vertalingen

  • Hoge klantenwaardering

  • ISO-gecertificeerd

Vertalen naar Engels en omgekeerd

Zowel voor vertalingen van Engels naar Nederlands als van Nederlands naar Engels kunt u bij ons terecht. Maar ook vertalingen Engels Duits en Duits Engels, Engels Frans en Frans Engels, Engels Italiaans en Italiaans Engels, Engels Portugees en Portugees Engels, Engels Spaans en Spaans Engels, etc. verzorgen wij graag voor u. Daarnaast zijn ook vrijwel alle andere talen in combinatie met Engels mogelijk.

En zoals voor alle vertalingen van Aabévé Vertaalbureau geldt: u ontvangt binnen maximaal 30 minuten na aanvraag van ons een reactie. Meestal is dit al direct de vrijblijvende offerte met de levertijd. Na opdracht worden de vertalingen zo snel mogelijk geleverd en vallen alle vertalingen onder onze kwaliteitsgarantie.

Engels vertaalbureau

Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is een native speaker en kan op een hoog niveau Nederlands naar Engels vertalen. Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Zoekt u een vertaalbureau voor uw Engelse vertaling ? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt bij ons altijd gratis en vrijblijvende een offerte  aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig en verloopt snel en u kunt dit op verschillende manieren doen:
• via het aanvraagformuier op deze pagina
• via e-mail
• telefonisch contact opnemen via 024-8200778 0f 0485-455279.

Beëdigde vertaling

Ook voor beëdigde vertalingen zijn wij u graag van dienst. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten daarvoor bedragen € 21,00. Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële documenten, zoals:

• Geboorteakte
• Paspoort/ID-kaart
• Diploma
• V.O.G.
• IND-aanvraag
• Proces-verbaal

• Rijbewijs
• Huwelijksakte
• Hypotheekakte
• Scheidingsakte
• Overlijdensakte
• Testament

Nederlands Engels vertalen

​Aabévé Vertaalbureau beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van vertalers met het Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten: Wij hebben de expertise in huis. Onze vertalers voeren al uw vertaalopdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands vertalen, Nederlands naar Engels vertalen of een andere taal van of naar het Engels moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt. En als het vanuit het Engels naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen en Engels naar Nederlands vertalen zijn bij Aabévé Vertaalbureau de meest gevraagde talencombinaties.

Wij kunnen u van dienst zijn voor o.a. de volgende vakgebieden:

Accountancy
Architectuur
Bouw
Commercie
Dienstverlening
Financieel
ICT
Juridisch

Marketing
Medisch
Technisch
Toeristisch
Transport
Verzekering
Webdesign
Zakelijk

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Reacties van klanten

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en hebben daar een hoog waarderingscijfer voor. Onderstaand treft u enkele reacties aan. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming beperken wij ons tot het vermelden van een voornaam of een bedrijfsnaam, alsmede het plaatsen van anonieme afbeeldingen. Meer klantenreacties kunt u vinden op Trustpilot.

Onderstaand treft u enkele referenties aan. Een completer overzicht is te vinden op de referenties-pagina.

engels vertalen-referenties

Ook interessant:

Medische zorg in het buitenland
Hoe vertalingen uw bedrijf helpen groeien
vertaaloplossingen voor buitenlandse markten