Engels vertalen

Engels vertalen

 • Snelle reactie
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren en professionele vertalers
 • check
  Kwaliteitsgarantie

Waar moet u zijn voor uw Engelse vertaling?

U hebt de oplossing al gevonden door naar deze website te surfen. Engels is een wereldtaal en Aabévé Vertaalbureau is  uiteraard specialist in Engels vertalen. Onze professionele vertalers vertalen met gevoel van en naar het Engels. Voor zakelijke Engelse vertalingen is een kwalitatief hoogwaardige vertaling noodzakelijk. Daarom is het verstandig om Aabévé Vertaalbureau in te schakelen. Voor deze, maar ook voor vrijwel alle andere talencombinaties.

Wij helpen u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands, Nederlands naar Engels of een andere taal moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt. En ook vanuit het Engels naar een andere taal hebben we uiteraard de juiste vertaler voor u beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen is bij Aabévé Vertaalbureau één van de meest gevraagde talencombinaties.

 • Vertalingen Nederlands Engels
 • Vertalingen Engels Nederlands
 • Vertalingen vanuit of naar vrijwel andere talen in combinatie met Engels
 • Ervaren en professionele vertalers
 • Voor elk specialisme de juiste vertaler
 • Meer dan 30 jaar vertaalervaring

Nederlands Engels

Engels wordt gebruikt als tweede taal of officiële taal in de Gemenebestlanden en is de voertaal van vele internationale organisaties. Het is één van de zes officiële talen van de Verenigde Naties. Een goede kennis van het Engels is een vereiste in een aantal werkgebieden en beroepen, zoals geneeskunde en informatica. Ten gevolge daarvan beheersen ten minste één miljard mensen op zijn minst de beginselen van het Engels.

Sinds de 20e eeuw is Engels de invloedrijkste taal ter wereld. Dit is deels het gevolg van de Britse expansie in de 19e eeuw. Het komt echter vooral door de cultureel en wetenschappelijk dominerende Verenigde Staten. Door de Brexit is het onduidelijk of de Engelse taal zijn invloedrijke positie in de toekomst kan blijven behouden.

Ook voor beëdigde vertalingen van West-Europese talen naar of vanuit het Engels zit u goed bij Aabévé Vertaalbureau. Een beëdigde vertaling is meestal nodig als het gaat om officiële documenten, zoals:

 • Notariële akte
 • IND-aanvraag
 • Verklaring omtrent gedrag
 • external-link
  Rijbewijs
 • Diploma
 • Salarisspecificatie
 • Bankafschrift
 • external-link
  Persoonsdocument

Twijfelt u of een beëdigde vertaling noodzakelijk is, informeer dan eerst bij de instantie, waarvoor de vertaling is bestemd. Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die hiervoor is beëdigd door een rechtbank. De brontekst, de beëdigde vertaling en de ondertekende verklaring van de beëdigde vertaler worden aan elkaar gehecht en per post aan u toegezonden.


Vertalen Engels Nederlands en vertalen Nederlands Engels

Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is native speaker en kan op een hoog niveau teksten vertalen naar het Engels. Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald.  Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Aabévé Vertaalbureau, niet zomaar een vertaalbureau!

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.


Strikt vertrouwelijke behandeling

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Hoe werkt het vertaalproces?

1

Offerte aanvragen


U kunt een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen via onze speciale aanvraagmodule (alle benodigde gegevens ontvangen wij dan). Het kan ook rechtstreeks via e-mail. Op deze pagina kunt u lezen welke gegevens wij nodig hebben.

2

Vrijblijvende prijsopgave


Binnen 30 minuten na ontvangst van uw aanvraag mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte. Gaat u daarmee akkoord, dan starten wij het vertaalproces. (Particulieren dienen vooraf te betalen en ontvangen hiervoor een betaalverzoek).

3

Vertaling gereed 


De vertaling wordt binnen de opgegeven levertijd per mail aan u toegezonden. Als er sprake is van een beëdigde vertaling, ontvangt u die per post.

​“

Reacties van klanten

reviews

Melanie

De Ambassade van Canada in Den Haag maakt al enkele jaren gebruik van de vertaalservice van Aabévé Vertaalbureau. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de snelheid en de prijs van Aabévé - in zowel de Franse als de Engelse taal. Zo hebben wij Aabévé al enkele keren warm aanbevolen aan bedrijven die een betrouwbaar vertaalbureau zochten.

man

Hans

Snelle responstijd en idem levering van de vertaling

reviews

Patrick

Uitstekende vertaling gemaakt. Deze keer vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook onze ervaringen met Frans, Duits en Spaans zijn erg goed. Aanrader voor een vertaalbureau met goede kennis van zaken.


Onze klanten zijn erg divers en bestaan uit particulieren, kleine tot grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en zelfs multinationals. Uiteraard worden uw documenten door ons altijd volledig vertrouwelijk behandeld. De specialismen van ons vertaalbureau Duits zijn erg gevarieerd.

U kunt bij ons terecht met financiële, ​juridische en technische teksten, maar ook voor sociaal maatschappelijke en medische teksten staan wij voor u klaar. Bovendien vertalen wij voor u officiële documenten, die veelal beëdigd moeten worden.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers, met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Profiteer nu tijdelijk van 15% korting op vertalingen Nederlands Engels. Deze actie eindigt over:

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Grenzen vervagen, talen niet!


Contactinformatie Nederland
Aabévé Vertaalbureau

Arubaweg 14
5451 GM Mill

Centraal telefoonnummer

0900 – 333 03 03 (lokaal tarief)
of 0485 - 455 279
Contact via
 e-mail

Geopend op werkdagen van
08.30-17.00 uur.
Op zaterdag en zondag en alle
erkende feestdagen gesloten.

Contactinformatie België

www.aabeve.be
Telefoonnummer: 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Documenten en ​​​​vakgebieden

Juridische vertaling
Medische vertaling
Technische vertaling
Website vertaling
Zakelijke vertaling

Met onze meer dan 30-jarige ervaring is er vrijwel geen document denkbaar, dat wij nog nooit hebben vertaald. Een overzicht van de meest voorkomende vertalingen vindt u hier.

Nieuws en informatie

Wekelijks publiceren wij nieuws en informatie over taal en vertalen. U kunt kiezen uit actuele en oudere berichten.
Een gespecificeerd overzicht van alle oudere blogberichten, alsmede alle pagina’s vindt u in de 
inhoudsopgave.

Copyright Aabévé Vertaalbureau