024-82 00 778 info@aabeve.nl

Engels vertalen

engels vertalen-foto1a compilatie

Engels vertalen naar of vanuit het Nederlands is minder eenvoudig dan de meeste mensen denken. Om zeker te zijn van een goede vertaling is het verstandig om een professioneel vertaalbureau in te huren.

Bij Aabévé Vertaalbureau hebben wij uitstekende en ervaren Engelse vertalers, die zorgen voor hoge kwaliteit vertalingen.

Engels vertalen

Als u Engels moet vertalen (vanuit of naar een andere taal) heeft u hulp nodig van een professioneel vertaalbureau. De zeer ervaren vertalers van Aabévé Vertaalbureau verbinden u met de Engelstalige wereld. Wij zetten zoveel mogelijk native speakers in om ervoor te zorgen dat uw vertalingen altijd nauwkeurig zijn.

Met onze snelle, transparante en veilige werkwijze, staan onze vertalingen garant voor de allerhoogste kwaliteit. Heeft u een vertaling vanuit of naar het Engels nodig naar een andere taal dan Nederlands? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden vertalingen vanuit of naar het Engels in combinatie met vrijwel elke andere taal. U kunt bij ons terecht voor meer dan 200 talencombinaties.

Onze Engelse native speakers kunnen van een Nederlandse tekst een vloeiende Engelse vertaling maken. Onze vertalers hebben ook gespecialiseerde taalkennis van de verschillende dialecten. Wij zorgen voor een heldere communicatie en snelheid in de verwerking van uw documenten. Zelfs als u op zeer korte termijn een vertaling nodig heeft, kunnen wij u vrijwel altijd helpen.

Vertaalbureau Engels

Kwaliteit

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van, dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Vakgebieden

Aabévé Vertaalbureau beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van vertalers met het Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten: onze vertalers voeren uw opdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Offerte

Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal. Zoekt u een vertaalbureau voor uw Engelse vertaling? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte  aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig en verloopt snel.

Beëdigde vertaling Engels

Ook voor beëdigde vertalingen zijn wij u graag van dienst. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten daarvoor bedragen € 22,00.

De ervaring van onze klanten met onze vertaalbureau is altijd dat zij een Engelse vertaalspecialist in hun vakgebied krijgen. Bij ons krijgt u betrouwbare kwaliteit die de taal en de inhoud exact weergeeft, terwijl de stijl van de tekst volledig behouden blijft. Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële documenten, zoals:

 • geboorteakte
 • paspoort/id-kaart
 • diploma
 • V.O.G.
 • IND-aanvraag
 • proces-verbaal
 • rijbewijs
 • huwelijksakte
 • hypotheekakte
 • scheidingsakte
 • overlijdensakte
 • testament

 Engels vertaalbureau voor alle vakgebieden

Offerte aanvragen

bijv. NL-EN en NL-DE
Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
Als u hier kiest voor "ja", kunt u hieronder "Kies uw vertaling" overslaan.
Opties 1 en 2 vallen onder de kwaliteitsgarantie
=

Reacties van klanten

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en hebben daar een hoog waarderingscijfer voor. Onderstaand treft u enkele reacties aan. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming beperken wij ons tot het vermelden van een voornaam of een bedrijfsnaam, alsmede het plaatsen van anonieme afbeeldingen. Meer klantenreacties kunt u vinden op Trustpilot.

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Jill

Jill

We worden altijd snel en vriendelijk geholpen.

Anke

Anke

Snelle en goede vertaling. Betrouwbaar bedrijf.

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

engels vertalen-foto3

Vertaling Engels-Nederlands en Nederlands-Engels

Onze Engelse native speakers kunnen van een Nederlandse tekst een vloeiende Engelse vertaling maken. Onze vertalers hebben ook gespecialiseerde taalkennis van de verschillende dialecten. Wij zorgen voor een heldere communicatie en snelheid in de verwerking van uw documenten. Zelfs als u op zeer korte termijn een vertaling nodig heeft, kunnen wij u vrijwel altijd helpen.

Ook onze ervaring met talrijke klantgroepen is uniek. Of u nu een formele zakelijke Engels-Nederlandse vertaling nodig heeft voor een financiële presentatie of een informele toon voor een personeelsdocument, wij garanderen altijd een perfecte vertaling. Niet voor niets zijn wij al bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche.

 

 

 

Vertaalbureau Engels met native speakers

Onze Engelse vertalers zijn meertalig en hebben een perfecte kennis van de taal en cultuur van de verschillende landen. En ze hebben ervaring met het vertalen van teksten in veel verschillende vakgebieden. Daarnaast bieden wij een snelle en transparante werkwijze.

Het is onze missie om onze klanten kwalitatief hoogstaande vertalingen te leveren, die voldoen aan hun behoeften en exacte specificaties De vertalingen worden bovendien geleverd tegen een zo laag mogelijk tarief. Onze Engelse vertalers garanderen daarnaast ook betrouwbare en accurate vertalingen. Zij kennen de unieke en gebruikelijke uitdrukkingen van deze regio’s, waardoor ze in staat zijn om snel en eenvoudig in de gewenste doeltaal te vertalen.

Kwaliteitsvertalingen door ervaren Engelse vertalers

Bij een vertaling vanuit het Engels naar een andere taal, is het belangrijk om de toon en stijl van de tekst consistent te houden. In sommige gevallen kan de betekenis van een zin afhankelijk zijn van de gebruikte toon en stijl. Bijvoorbeeld, een zin die in een formele stijl is geschreven, kan een andere betekenis hebben dan een zin die in een informele stijl is geschreven. Het is ook belangrijk om de tekst consistent te houden, omdat een tekst die in formeel is geschreven, een andere betekenis kan hebben dan een tekst die meer informeel is geschreven.

Bij het vertalen van een tekst van het Engels naar een andere taal, is het belangrijk om rekening te houden met de context van de tekst. Verschillende talen kunnen verschillende uitdrukkingen of woorden hebben, die gebruikt kunnen worden om hetzelfde te beschrijven. Het is belangrijk om rekening te houden met de context van de tekst om ervoor te zorgen dat de vertaling nauwkeurig is.

Ook is het belangrijk om de tekst na te lezen nadat deze is vertaald. Zelfs wanneer u gebruik maakt van een professionele vertaler, is het mogelijk dat er fouten worden gemaakt. Ook een vertaler is een mens. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de vertaling nauwkeurig is en dat eventuele fouten worden gecorrigeerd voordat de tekst wordt gepubliceerd of verspreid. Bij Aabévé Vertaalbureau bieden wij de mogelijkheid om een vertaling te laten controleren en zonodig corrigeren door een tweede vertaler.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

koksijde-logo
kouwenberg infra-logo
koopvilla costa blanca-logo
medcos-logo

Vertaling uit het Engels naar vele andere talen

De Engels vertalers van Aabévé Vertaalbureau hebben taalgevoel en schrijven foutloos Engels en/of Nederlands. Ze kennen de grammaticale regels, herkennen valse vrienden, houden rekening met cultuur- en stijlverschillen en snappen het verschil tussen Brits en Amerikaans Engels.

Onze vertalers schrijven goed gestructureerde en goed leesbare teksten. De meeste vertalers zijn vanuit een persoonlijke interesse of achtergrond gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zoals toerisme of ICT.

Snelle daling talenstudies in VK

Het leren van vreemde talen op de middelbare scholen in het Verenigd Koninkrijk is sinds het begin van het millennium overigens nog nooit zo laag geweest. Duits en Frans zijn daarbij de grootste dalers.

Uit een BBC-analyse blijkt dat er dalingen zijn tussen de 30% en 50% sinds 2013 in de aantallen leerlingen, die taalcursussen volgen. Verder blijkt dat een derde van de leerlingen minimaal één taal heeft laten vallen.

 

engels vertalen-4 foto's

Vertalen Nederlands Engels

Hoewel veel Nederlanders een aardig woordje Engels spreken (en schrijven) is het verschil met een native speaker toch nog erg groot. Een film in het Engels begrijpen is niet hetzelfde als een foutloze tekst in het Engels opstellen met inachtneming van de spelling en grammatica.

Ook gebruiken Nederlanders vaak Amerikaans-Engelse woorden en niet de Britse woorden (bijvoorbeeld labor vs labour). De vertalers van Aabévé Vertaalbureau vertalen moeiteloos Nederlands naar Engels of helpen u met een vertaling van het Engels naar Nederlands.

Het Engels telt 335 miljoen moedertaalsprekers en een enorme hoeveelheid mensen, die het als tweede taal kunnen spreken. Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is een native speaker, die de valkuilen van de taal kent en met gevoel voor de doelgroep schrijft. Zij houden rekening met cultuur- en stijlverschillen, want ook die bepalen of de strekking van een tekst op de juiste manier wordt overgebracht.

Engels vertaalbureau met veel ervaring

U zoekt een Engels vertaalbureau? Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel Engels vertaalbureau. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Bent u op zoek naar een Engels vertaalbureau voor uw Engelse vertaling? Dan heeft u die nu gevonden! U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte  aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig, verloopt snel en u kunt dit op verschillende manieren doen:
• via de aanvraagmodule op deze pagina
• via e-mail
• telefonisch contact opnemen via 024-8200778.

En zoals voor alle vertalingen van Aabévé Vertaalbureau geldt: u ontvangt binnen maximaal 30 minuten na aanvraag van ons een reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de vrijblijvende offerte met de levertijd. Na opdracht worden de vertalingen zo snel mogelijk geleverd en vallen alle vertalingen onder onze kwaliteitsgarantie.

Gecertificeerd Engels vertaalbureau

​Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands vertalen, Nederlands naar Engels vertalen of een andere taal van of naar het Engels moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt. En als het vanuit het Engels naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen en Engels naar Nederlands vertalen zijn bij Aabévé Vertaalbureau de meest gevraagde talencombinaties. Aabévé Vertaalbureau is ISO-gecertificeerd.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Voorbeelden van vakgebieden:

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

Engels vertalen-vakgebieden foto1

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

Engels vertalen-vakgebieden foto2

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

Engels vertalen-vakgebieden foto3

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

ICT

Grafisch

Veel voorkomende talencombinaties Engels

Vertalen is een waardevolle vaardigheid, die steeds belangrijker wordt in de wereld van vandaag. Door de tijd te nemen om de basis van vertaling te leren, is het mogelijk om ervoor te zorgen dat de vertaling van een tekst nauwkeurig is en dat het bericht van de tekst duidelijk en nauwkeurig wordt overgebracht.

Aabévé Vertaalbureau biedt een breed scala aan vertaaldiensten om aan al uw taalbehoeften te voldoen. Of u nu een vertaler Engels voor persoonlijke of zakelijke doeleinden nodig hebt, wij kunnen u helpen. We bieden vertalingen Engels voor een verscheidenheid aan talen, waaronder Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en meer. We bieden ook vertalingen Engels naar Nederlands voor een breed scala aan documenten, met inbegrip van juridische documenten, financiële rapporten, medische dossiers, website-inhoud en meer. Ons team van ervaren vertalers heeft Engels als moedertaal, dus u kunt erop vertrouwen dat uw vertaling nauwkeurig zal zijn. Bekijk hieronder alle opties en neem vandaag nog contact met ons op om aan uw Engelse vertaalproject te beginnen!

Engels-Albanees
Engels-Arabisch
Engels-Azerbeidjaans
Engels-Bosnisch
Engels-Bulgaars
Engels-Chinees
Engels-Deens
Engels-Duits
Engels-Ests
Engels-Fins
Engels-Frans

Engels-Georgisch
Engels-Grieks
Engels-Hebreeuws
Engels-Hindi
Engels-Hongaars
Engels-Iers
Engels-IJslands
Engels-Italiaans
Engels-Japans
Engels-Kazaks
Engels-Kirgisisch

Engels-Kroatisch
Engels-Lets
Engels-Litouws
Engels-Macedonisch
Engels-Nederlands
Engels-Noors
Engels Oekraïens
Engels-Oezbeeks
Engels-Pools
Engels-Portugees
Engels-Roemeens

Engels-Kroatisch
Engels-Lets
Engels-Litouws
Engels-Macedonisch
Engels-Nederlands
Engels-Noors
Engels Oekraïens
Engels-Oezbeeks
Engels-Pools
Engels-Portugees
Engels-Roemeens

Wij helpen u graag

Wij bieden professionele Engelse vertalingen aan, voor zowel Brits-Engels als Amerikaans-Engels. Of u nu een beëdigde vertaling nodig hebt, of een gespecialiseerde technische documentvertaling, u kunt erop vertrouwen dat u een kwalitatief goede Engelse vertaling ontvangt. Als u behoefte heeft aan een ervaren Engels vertaalbureau, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)