Engels | Vertaling, Vertalen, Vertaal, bij ons in werkelijk elke taal
Grenzen vervagen, talen niet!

Engels | Vertaling, Vertalen, Vertaal, bij ons in werkelijk elke taal

Engels is een wereldtaal en als Vertaalbureau Engels zijn wij uiteraard specialist in Engels vertalen. Onze professionele vertalers vertalen met gevoel van en naar het Engels. Voor zakelijke Engelse vertalingen is een kwalitatief hoogwaardige vertaling noodzakelijk. Daarom is het verstandig om een professioneel Vertaalbureau Engels in te schakelen. Voor deze, maar ook voor vrijwel alle andere talencombinaties.

engels vertalen

Vertalen Nederlands Engels

Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands, Nederlands naar Engels of een andere taal moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt.

En ook vanuit het Engels naar een andere taal hebben we uiteraard de juiste vertaler voor u beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen is bij Aabévé Vertaalbureau één van de meest gevraagde talencombinaties.

Engels vertalen

Engels wordt gebruikt als tweede taal of officiële taal in de Gemenebestlanden en is de voertaal van vele internationale organisaties. Het is één van de zes officiële talen van de Verenigde Naties. Een goede kennis van het Engels is een vereiste in een aantal werkgebieden en beroepen, zoals geneeskunde en informatica. Ten gevolge daarvan beheersen ten minste één miljard mensen op zijn minst de beginselen van het Engels.

Sinds de 20e eeuw is Engels de invloedrijkste taal ter wereld. Dit is deels het gevolg van de Britse expansie in de 19e eeuw. Het komt echter vooral door de cultureel en wetenschappelijk dominerende Verenigde Staten. Door de Brexit is het onduidelijk of de Engelse taal zijn invloedrijke positie in de toekomst kan blijven behouden.

Vertaling Engels Nederlands

Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is native speaker en kan op een hoog niveau teksten vertalen naar het Engels. Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Vertaling Nederlands Engels

Aabévé Vertaalbureau beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van vertalers met Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten. Aabévé Vertaalbureau heeft de expertise in huis. Onze vertalers voeren al uw vertaalopdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Onze Engelse vertalers houden bij het vertalen van uw tekst bovendien rekening met de bestaande cultuurverschillen tussen Nederland en Engeland. Op deze manier bent u er als klant zeker van dat de vertaalde tekst een correcte inhoud bevat.

Offerte Nederlands Engels

Zoekt u een Vertaalbureau Engels? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte is zeer eenvoudig en verloopt snel. U kunt een offerte op verschillende manieren aanvragen:

 • u kunt gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina
 • of rechtstreeks een mail sturen met opgave van de talencombinatie en het aantal woorden of de documenten meezenden
 • en u kunt ons uiteraard altijd bellen via 0900-3330303. Daarbij moet wel worden opgemerkt, dat wij telefonisch vrijwel nooit een prijsopgave kunnen verstrekken, omdat we daar het aantal woorden of het document voor nodig hebben. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte of een reactie in uw mailbox.

Vertaal Engels Nederlands en Vertaal Nederlands Engels vakgebieden

Wij kunnen u op vrijwel elk gebied van dienst zijn, zoals:

 • Advertentieteksten
 • Beëdigde vertalingen
 • Brochures
 • Folders
 • Juridische vertalingen
 • Medische vertalingen
 • Officiële documenten
 • Technische vertalingen
 • Toeristische vertalingen
 • Website teksten
 • Etc.

Strikt vertrouwelijke behandeling

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie.


Klantboordeling
Melanie ter Meulen5 sterren
De Ambassade van Canada in Den Haag maakt al enkele jaren gebruik van de vertaal-service van Aabévé Vertaalbureau. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de snelheid en de prijs van Aabévé, in zowel de Franse als de Engelse taal. Zo hebben wij Aabévé al enkele keren warm aanbevolen aan bedrijven die een betrouwbaar vertaalbureau zochten.
Kijk voor meer beoordelingen op Trustpilot.


Vertaling Nederlands Duits met 10% korting
geldig voor opdrachten t/m 30 april 2018