Engels vertalen

 • Snelle r​eactie
 • Lage tarieven
 • Ervaren en professionele vertalers
 • Kwaliteitsgarantie

Waar moet u zijn voor uw Engelse vertaling?

U hebt de oplossing al gevonden door naar deze website te surfen. Engels is een wereldtaal en Aabévé Vertaalbureau is  uiteraard specialist in Engels vertalen. Onze professionele vertalers vertalen met gevoel van en naar het Engels. Voor zakelijke Engelse vertalingen is een kwalitatief hoogwaardige vertaling noodzakelijk. Daarom is het verstandig om Aabévé Vertaalbureau in te schakelen. Voor deze, maar ook voor vrijwel alle andere talencombinaties.

Wij helpen u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands, Nederlands naar Engels of een andere taal moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt. En ook vanuit het Engels naar een andere taal hebben we uiteraard de juiste vertaler voor u beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen is bij Aabévé Vertaalbureau één van de meest gevraagde talencombinaties.


Nederlands Engels

Engels wordt gebruikt als tweede taal of officiële taal in de Gemenebestlanden en is de voertaal van vele internationale organisaties. Het is één van de zes officiële talen van de Verenigde Naties. Een goede kennis van het Engels is een vereiste in een aantal werkgebieden en beroepen, zoals geneeskunde en informatica. Ten gevolge daarvan beheersen ten minste één miljard mensen op zijn minst de beginselen van het Engels.

Sinds de 20e eeuw is Engels de invloedrijkste taal ter wereld. Dit is deels het gevolg van de Britse expansie in de 19e eeuw. Het komt echter vooral door de cultureel en wetenschappelijk dominerende Verenigde Staten. Door de Brexit is het onduidelijk of de Engelse taal zijn invloedrijke positie in de toekomst kan blijven behouden.

Ook voor beëdigde vertalingen van West-Europese talen naar of vanuit het Engels zit u goed bij Aabévé Vertaalbureau. Een beëdigde vertaling is meestal nodig als het gaat om officiële (particuliere) documenten, zoals:

 • Notariële akte
 • Verklaring omtrent gedrag
 • IND-aanvraag
 • Geboorte-akte
 • Diploma
 • Rijbewijs
 • Huwelijksakte
 • Hypotheekakte
 • Testament


Vertalen Engels Nederlands

Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is native speaker en kan op een hoog niveau teksten vertalen naar het Engels. Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald.  Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.


Aabévé Vertaalbureau, niet zomaar een vertaalbureau

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Engels Nederlands vertalen

De aanvraag Engels naar Nederlands vertalen of “Nederlands naar Engels vertalen zullen we in de komende tijd ongetwijfeld nog vaker krijgen, dan nu al het geval is. Engels naar Nederlands vertalen en Nederlands naar Engels vertalen behoren nu al tot de meest gevraagde talencombinaties. Door de Brexit zullen zowel bedrijven als particulieren actie gaan ondernemen om hun belangen veilig te stellen. Dit zal leiden tot een toename van het aantal vertalingen in deze combinaties.

En na de Brexit? Die vraag is op dit moment moeilijk te beantwoorden. Zal de EU meer gebruik gaan maken van de Franse taal of zal het Engels toch dominant blijven? De tijd zal het leren. Als de Brexit eenmaal definitief is, zullen ongetwijfeld veel bedrijven Engeland de rug hebben toegekeerd en hebben gekozen voor een locatie op het Europese vasteland.

Voor ons als vertaalbureau maakt het geen verschil of de Britten tot de EU behoren of niet. Wij zullen zowel nu als na de definitieve uittreding blijven zorgen voor perfecte vertalingen. Wij zorgen ervoor, dat u de vertaling zo snel mogelijk ontvangt. Dit geldt zowel voor normale vertalingen, als voor beëdigde vertalingen.  

Zowel voor vertalingen van Engels naar Nederlands als van Nederlands naar Engels kunt u bij ons terecht. Maar ook vertalingen Engels Duits en Duits Engels, Engels Frans en Frans Engels, Engels Italiaans en Italiaans Engels, Engels Portugees en Portugees Engels, Engels Spaans en Spaans Engels, etc. verzorgen wij graag voor u. Daarnaast zijn ook vrijwel alle andere talen in combinatie met Engels mogelijk.

Snelle reactie

En zoals voor alle vertalingen van Aabévé Vertaalbureau geldt: u ontvangt binnen 30 minuten na aanvraag van ons een reactie. Meestal is dit al direct de vrijblijvende offerte met de levertijd. Na opdracht worden de vertalingen zo snel mogelijk geleverd en vallen alle vertalingen onder onze kwaliteitsgarantie. Dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening, kunt u zelf zien aan de hoge beoordelingen, die wij ontvangen op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.Vertalen Nederlands Engels

Aabévé Vertaalbureau beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van vertalers met het Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten: Wij hebben de expertise in huis. Onze vertalers voeren al uw vertaalopdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands vertalen, Nederlands naar Engels vertalen of een andere taal van of naar het Engels moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt.

En als het vanuit het Engels naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen en Engels naar Nederlands vertalen zijn bij Aabévé Vertaalbureau de meest gevraagde talencombinaties. Wij kunnen u van dienst zijn voor o.a. de volgende vakgebieden:

 • Administratief
 • Commercieel
 • check-circle
  Financieel
 • Juridisch
 • Marketing
 • Medisch
 • Technisch
 • Toeristisch
 • Websites/ICT

Vertalen Engels

Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is een native speaker en kan op een hoog niveau Nederlands naar Engels vertalen. Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Zoekt u een vertaalbureau voor uw Engels vertaling ? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt bij ons altijd gratis en vrijblijvende een offerte  aanvragen. Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig en verloopt snel en u kunt dit op verschillende manieren doen:
• via het aanvraagformulier
• via e-mail
• telefonisch contact opnemen via 0900-333 03 03 (lokaal tarief) of 0485-45 52 79.Hoe werkt het vertaalproces?

 • U gebruikt ons aanvraagformulier of u stuurt een mail met daarin de talencombinatie, beëdigd/onbeëdigd, aantal woorden en/of het document als bijlage toevoegen
 • Binnen 30 minuten ontvangt u van ons een reactie. In de meeste gevallen is dit al direct de offerte. Hierin wordt ook de levertijd vermeld.
 • Als u akkoord gaat met onze offerte, gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

 Reactie van

 klanten

man

Hans

Snelle responstijd en idem levering van de vertaling

russische vertaling

Patrick

Uitstekende vertaling gemaakt. Deze keer vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook onze ervaringen met Frans, Duits en Spaans zijn erg goed. Aanrader voor een vertaalbureau met goede kennis van zaken.

vrouw

Melanie

De Ambassade van Canada in Den Haag maakt al enkele jaren gebruik van de vertaalservice van Aabévé Vertaalbureau. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de snelheid en de prijs van Aabévé - in zowel de Franse als de Engelse taal. Zo hebben wij Aabévé al enkele keren warm aanbevolen aan bedrijven die een betrouwbaar vertaalbureau zochten.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.


Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.aabeve.nl/engelse-vertaling">
Twitter
YouTube
LinkedIn

Contactinformatie Nederland
Arubaweg 14, 5451 GM Mill
Tel. 
0900–3330303 (lokaal tarief) of 0485-455 279
Contact via
 
e-mail

Contactinformatie België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau