Vertalingen Engels door Aabévé Vertaalbureau

Engels is een wereldtaal met status. Het is de voertaal in de wetenschap en de industrie, in diplomatie en toerisme, in communicatie en entertainment. Engelse woorden en begrippen komen via film, tv, popcultuur en vooral vanuit de computerwereld in onze taal terecht. We chatten, mailen, googlen en downloaden er lustig op los.

Wij helpen u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands, Nederlands naar Engels of een andere taal moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt.

En ook vanuit het Engels naar een andere taal hebben we uiteraard de juiste vertaler voor u beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen is bij Aabévé Vertaalbureau één van de meest gevraagde talencombinaties.


Begrijpt u de Engelse taal écht?

Nederlanders zijn vanaf jongs af aan bezig met de Engelse taal. Engels is belangrijk voor ons; een gedeelde taal stelt ons in staat tot ver buiten onze eigen landsgrenzen te communiceren. Maar zelfs als iemand de Engelse taal tot in de puntjes beheerst, is elkaar écht begrijpen niet vanzelfsprekend. Engels kan namelijk onverwacht tricky zijn.

Vertalen Engels Nederlands door specialisten

De nuchtere en directe Nederlander mist als niet-moedertaalspreker gemakkelijk de nuance in de betekenis van Engelse woorden en uitdrukkingen. Vindt uw zakenrelatie uw voorstel very interesting? Dan weet u misschien dat dit niet direct een positieve reactie is.

Doet u zaken met Engelstalige landen? Laat uw correspondentie, website of reclame-uitingen verzorgen door de Engelse vertalers van Aabévé Vertaalbureau. Zij behoeden u voor taalkundige valkuilen.
Bel 0900-3330303 (lokaal tarief) of stuur ons een mail.

Beëdigd vertalen Nederlands Engels en Engels Nederlands

Beëdigde vertaling nodig? Wij leveren beëdigde vertalingen van West-Europese talen naar of vanuit het Engels. Een beëdigde vertaling is meestal vereist als het origineel een officieel document betreft dat voor officiële doeleinden wordt gebruikt. Denk aan:

 • Notariële akte
 • Verklaring omtrent gedrag
 • IND-aanvraag
 • Geboorte-akte
 • Diploma
 • Rijbewijs
 • Huwelijksakte
 • Hypotheekakte
 • Testament


Vertalen Nederlands Engels wereldwijd

Wie zaken doet in het Engels wil in zijn of haar communicatie goed voor de dag komen. Of het nu gaat om betrekkingen met het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten, Australië of Canada, Belize of Nigeria. Taal- en spelfouten komen onprofessioneel over, maar zijn makkelijk gemaakt.

Bent u op de hoogte van de verschillen in spelling, grammatica en woordgebruik tussen Brits en Amerikaans Engels? Is het holiday of vacation, bill of check, labour of labor, meter of metre, licence of license, shan’t of won’t?

Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is native speaker en kan op een hoog niveau teksten vertalen naar het Engels. Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald.  Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.


Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Vertalingen Nederlands Engels en Engels Nederlands?

De vertalers van Aabévé Vertaalbureau hebben taalgevoel en schrijven foutloos Engels en/of Nederlands. Ze kennen de grammaticale regels, herkennen valse vrienden, houden rekening met cultuur- en stijlverschillen en snappen het verschil tussen Brits en Amerikaans Engels.

Onze vertalers schrijven goed gestructureerde en goed leesbare teksten. De meeste vertalers zijn vanuit een persoonlijke interesse of achtergrond gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, zoals toerisme of ICT.

Aabévé Vertaalbureau levert o.a.: 

• Zakelijke vertalingen
• Financiële vertalingen
• Juridische vertalingen
• Medische vertalingen
Technische vertalingen

Zowel voor vertalingen van Engels naar Nederlands als van Nederlands naar Engels kunt u bij ons terecht. Maar ook vertalingen Engels Duits en Duits Engels, Engels Frans en Frans Engels, Engels Italiaans en Italiaans Engels, Engels Portugees en Portugees Engels, Engels Spaans en Spaans Engels, etc. verzorgen wij graag voor u. Daarnaast zijn ook vrijwel alle andere talen in combinatie met Engels mogelijk.

Snelle reactie

En zoals voor alle vertalingen van Aabévé Vertaalbureau geldt: u ontvangt binnen 30 minuten na aanvraag van ons een reactie. Meestal is dit al direct de vrijblijvende offerte met de levertijd. Na opdracht worden de vertalingen zo snel mogelijk geleverd en vallen alle vertalingen onder onze kwaliteitsgarantie.

Dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening, kunt u zelf zien aan de hoge beoordelingen, die wij ontvangen op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour.

Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.Vertalen Nederlands Engels

Aabévé Vertaalbureau beschikt over Engelse vertalers met veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches. Door gebruik te maken van vertalers met het Engels als moedertaal, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotieteksten: Wij hebben de expertise in huis. Onze vertalers voeren al uw vertaalopdrachten uit met gevoel voor zowel taal als cultuur.

Bij Aabévé Vertaalbureau helpen wij u snel en goed aan een perfecte vertaling van uw documenten. Of dat nu Engels naar Nederlands vertalen, Nederlands naar Engels vertalen of een andere taal van of naar het Engels moet zijn. De door ons geselecteerde vertaler Engels zorgt er altijd voor, dat u een perfecte Engelse vertaling ontvangt.

En als het vanuit het Engels naar een andere taal moet, hebben we uiteraard ook daar de juiste vertaler voor beschikbaar. Nederlands naar Engels vertalen en Engels naar Nederlands vertalen zijn bij Aabévé Vertaalbureau de meest gevraagde talencombinaties. Wij kunnen u van dienst zijn voor o.a. de volgende vakgebieden:

 • Administratief
 • Commercieel
 • check-circle
  Financieel
 • Juridisch
 • Marketing
 • Medisch
 • Technisch
 • Toeristisch
 • Websites/ICT

Vertalen Engels

Vrijwel elke vertaler Nederlands Engels is een native speaker en kan op een hoog niveau Nederlands naar Engels vertalen. Een slechte Engelse vertaling kan leiden tot misverstanden en kan negatieve gevolgen hebben bij uw klanten. Daarom kunt u maar beter samenwerken met een professioneel vertaalbureau.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u er zeker van zijn dat de Engelse teksten met gevoel voor de doelgroep worden vertaald. Onze vertalers hebben veel kennis van het woordgebruik, de grammatica en spelling van de Engelse taal.

Zoekt u een vertaalbureau voor uw Engelse vertaling ? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U kunt bij ons altijd gratis en vrijblijvende een offerte  aanvragen.

Het aanvragen van een offerte is zeer eenvoudig en verloopt snel en u kunt dit op verschillende manieren doen:
• via het aanvraagformulier
• via e-mail
• telefonisch contact opnemen via 0900-333 03 03 (lokaal tarief) of 0485-45 52 79.


Reacties van klanten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming beperken wij ons onderstaand tot het vermelden van een voornaam of een bedrijfsnaam, alsmede het plaatsen van anonieme afbeeldingen. Meer klantenreacties kunt u vinden op Trustpilot.

profile-pic
Mieke

Prima vertaalbureau, goede kwaliteit en snelle service.

profile-pic
John

Snelle en prima service!profile-pic
Ab

Uitstekende vertalingen. Vertalingen worden ook snel gemaakt. Aabévé is zeer aan te bevelen voor vertalingen, zeker ook indien het ingewikkelde vertalingen betreft. Goede prijsopgaven, correcte facturering.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau


>