024-82 00 778 info@aabeve.nl

Folder vertalen

foldervertaling-foto1

Folder vertalen

De tekst van een folder dient in elke taal even krachtig en wervend over te komen. Daarnaast moeten eventuele productnamen ook kloppen. Aabévé Vertaalbureau helpt u graag bij uw folder vertaling. Wij werken met ervaren en professionele vertalers.
Een vertaling DuitsFransSpaans, Pools, Roemeens, Fins en vrijwel alle andere talen is geen enkel probleem voor ons. Bij Aabévé Vertaalbureau hanteren wij een woordtarief in de brontaal. Wij garanderen u een snelle vertaling en dankzij onze kwaliteitsgarantie weet u zeker dat u een vertaling ontvangt die 100% juist is.

k

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Folder vertalen met spoed

Zit u met een strakke deadline en heeft u met spoed een foldervertaling nodig? Geen probleem. Snel een vertaling opleveren is de kracht van Aabévé Vertaalbureau. Elke vertaling sturen we zo snel mogelijk weer terug naar de klant, zonder hierbij concessies te doen aan de kwaliteit. We rekenen daarom in de meeste gevallen ook geen spoedtarief bij een spoedvertaling. Zodra we de tekst voor uw folder ontvangen, selecteren we de beste vertaler voor uw opdracht. Een spoedvertaling van uw folder is bij Aabévé Vertaalbureau in goede handen.

Wij vertalen naar vrijwel elke taal

Uw folder kunnen we naar vrijwel elke taal vertalen. Uw doelgroep in het buitenland zal een uitstekend vertaalde folder te lezen krijgen, zonder door te hebben dat het om een vertaling gaat! De vertalers van Aabévé Vertaalbureau kijken namelijk niet alleen naar de bron- en doeltaal, maar ook naar de context ervan en op welke manier de tekst het best kan worden overgebracht.

folder vertalen-foto2

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Folder vertalen aan ons uitbesteden?

Neem contact met ons op via 024 – 82 00 778 of maak uw wensen per e-mail of via het contactformulier kenbaar. Het is onze missie om in elk vakgebied de taalbarrière te laten verdwijnen. De vertalingen die wij ontvangen laten we altijd zo veel mogelijk uitvoeren door onze native speakers. Zij weten precies de juiste nuances in een tekst aan te brengen.

Naast een foldervertaling bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de vertaling van een financieelmedischtechnisch of juridisch document. enzovoort. Heeft u een andere vraag over de werkwijze van Aabévé Vertaalbureau? Mail ons gerust.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

jaren ervaring

talencombinaties

ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)