024-82 00 778 info@aabeve.nl

Frans vertaalbureau

 • native Franse vertalers
 • beëdigde vertaling Frans
 • professioneel vertaalbureau Frans
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Betrouwbaar Frans vertaalbureau

Frans vertaalbureau Aabévé is een betrouwbaar vertaalbureau, met bijna 40 jaren ervaring in het leveren van nauwkeurige en professionele vertalingen aan bedrijven en particulieren. Wij hebben een dynamisch team van bekwame en beëdigde vertalers, alsmede tolken met een passie voor talen en culturen. Ze zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vertalingen, die voldoen aan uw verwachtingen.

Of u nu een technisch document, een juridische overeenkomst, een marketingbrochure of een academische document wilt laten vertalen, wij hebben de expertise en middelen om elk Frans vertaalproject, groot of klein, aan te kunnen. Onze diensten bestrijken een breed scala van industrieën en sectoren, waaronder financiën, recht, techniek, geneeskunde, toerisme, mode en meer. We verzorgen ook beëdigde vertalingen van officiële documenten, zoals geboorteakten, diploma’s en contracten.

Frans vertaalbureau voor Frans vertalen

Als u voor documenten, uw website of ander materiaal een Franse vertaling nodig heeft, is het dan noodzakelijk om daarbij een professioneel Frans vertaalbureau in te schakelen? Het antwoord is volmondig “ja”. Frans is een moeilijke taal en de nuances in de taal maken het noodzakelijk om de juiste vertaling te produceren voor het goed overbrengen van uw boodschap.

Voor Frans vertalen vanuit of naar vrijwel elke andere taal zijn wij u graag van dienst met professionele en ervaren vertalers Frans. De Franse taal wordt gesproken door ongeveer 77 miljoen mensen als hun moedertaal. De Franse taal komt daarmee op de 14e plaats in de wereld.

Frans vertalen is een vak apart. Niet alleen is kennis van de Franse taal nodig, maar ook een goed begrip van de context waarin de tekst wordt gebruikt. Alleen al daarom is het raadzaam om hiervoor een professioneel vertaalbureau Frans te gebruiken, met mensen die daadwerkelijk de taal en het onderwerp begrijpen.

Professioneel Frans vertaalbureau

Frans wordt gesproken door 63 miljoen mensen in Frankrijk, 8 miljoen mensen in Canada, 4 miljoen in België en 2 miljoen in Zwitserland. Daarnaast wordt Frans ook nog gesproken in diverse Afrikaanse landen. Frans staat niet in de top 10 van de meest gesproken talen ter wereld, maar is desondanks wel een belangrijke diplomatieke taal en het wordt vaak gebruikt voor zakelijke en educatieve doeleinden. Dit betekent dat er een grote vraag is naar vertalingen vanuit of naar het Frans.

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar Frans vertaalbureau? Zoek dan niet verder dan Aabévé Vertaalbureau! Onze ervaren vertalers Frans kunnen u helpen uw boodschap zo nauwkeurig mogelijk over te brengen.

Met onze expertise weet u zeker dat uw vertalingen van de hoogste kwaliteit zijn, zodat u de juiste indruk maakt in de Franstalige wereld. Of het nu gaat om een website, een brochure, een juridisch document of een ander type tekst, wij garanderen dat de klus met de grootst mogelijke professionaliteit en nauwkeurigheid wordt uitgevoerd. Neem nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze handige aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken.

 

Referenties1

Vertalen Frans bij Frans vertaalbureau 

r

Belangrijk

Het Frans is nog steeds, ondanks de opkomst van het Engels, een belangrijke taal in het diplomatieke verkeer. Frans is één van de officiële talen van de Verenigde Naties.

Ook in de Europese Unie speelt het een belangrijke rol, al gaat die relatief achteruit wegens de recente uitbreiding van de Unie.

Onder druk

De Franse taal staat de laatste jaren onder druk in het Nederlandse onderwijs. Steeds minder Nederlanders beheersen het Frans nog.

Maar volgens onderzoekers loopt Nederland daarmee veel economische kansen mis, niet alleen in Frankrijk, maar ook in de Afrikaanse landen. 

s

Moeilijk

Hoewel jaarlijks vele honderdduizenden Nederlanders naar Frankrijk op vakantie gaan, vinden de meeste Nederlanders de Franse taal erg moeilijk.

Reden te meer om bij vertalen Frans te kiezen voor onze ervaren vertalers. Wij beschikken over specialisten, die ervoor zorgen voor  hoogwaardige vertalingen.

Vertalen Frans 

Bij Frans vertaalbureau Aabévé staat kwaliteit voorop. Wij werken alleen met ervaren en deskundige vertalers, die uw teksten met de grootste zorg vertalen. Het resultaat is een vertaling, die niet alleen nauwkeurig en correct is, maar ook innemend en aantrekkelijk om te lezen.

Voor vertalen Frans bent u bij Aabévé Vertaalbureau aan het juiste adres. Wij bieden professionele vertalingen van hoge kwaliteit tegen een scherp tarief. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Niet alleen voor vertalen Frans, maar ook voor een vertaling Nederlands Frans of Frans Nederlands kunt u bij Frans vertaalbureau Aabévé terecht. Ook voor bijvoorbeeld Frans Engels vertalen, Frans Duits vertalen, enzovoort zit u goed bij Aabévé. Engels en Frans behoren tot de meest gesproken talen ter wereld, hetzij als moedertalen of als de meest gesproken vreemde talen.

De landen waar Engels en ook Frans worden gesproken als moedertaal behoren tot de meest ontwikkelde landen ter wereld, zoals de Verenigde Staten van Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk, enzovoort. Engels Frans vertalen is dan ook een redelijk veel voorkomende talencombinatie. Voor vertalen Frans en vrijwel alle andere talencombinaties kunt u bij ons uitstekend terecht.

Frans vertaalbureau voor beëdigde vertalingen

Het professioneel vertalen van een tekst naar het Frans vereist een hoge mate van deskundigheid. Voor officiële documenten is meestal een beëdigde vertaling Frans noodzakelijk. Bij Frans vertaalbureau Aabévé kunnen wij u daarmee uitstekend van dienst zijn. Beëdigde vertalingen van diverse West-Europese talen naar of vanuit het Frans kunnen wij voor u verzorgen. Twijfelt u of een beëdigde vertaling noodzakelijk is, informeer dan eerst bij de instantie, waarvoor de vertaling is bestemd.

Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die hiervoor is beëdigd door een rechtbank. De brontekst, de beëdigde vertaling en de ondertekende verklaring van de beëdigde vertaler worden aan elkaar gehecht en per post aan u toegezonden. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten daarvoor bedragen € 25,00.

Bij beëdigde vertalingen voor particulieren gaat het vaak om officiële documenten, zoals:
• Geboorteakte
• Paspoort/ID-kaart
• Diploma
• V.O.G.
• IND-aanvraag
• Proces-verbaal
• Rijbewijs
• Huwelijksakte
• Hypotheekakte
• Scheidingsakte
• Overlijdensakte
• Testament

Frans vertalen met ISO-certificering

Uw documenten worden bij Aabévé door professionele vertalers vertaald tegen lage tarieven en met een snelle levertijd. Frans vertaalbureau Aabévé is ISO-gecertificeerd. Frans vertalen laten wij bij voorkeur verzorgen door “native speakers” (moedertaalsprekers), zelfs al zijn er miljoenen mensen, die het als een tweede taal spreken. Native speakers spreken niet alleen de taal. Ze zijn ook goed op de hoogte van de cultuur en de sociale aspecten.

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen we snel voorzien in uw vertaalbehoeften en de vertalingen leveren op de afgesproken tijd. Door internationale samenwerking met buitenlandse partners moet het al raar lopen als wij een document niet naar Frans kunnen vertalen. Met onze bijna 40 jaren ervaring kunnen wij elk vertaalprobleem voor u oplossen.

frans vertalen-foto3

Frans vertalen van uw website 

Wilt u de Franse markt betreden, dan is de eerste stap het naar Frans vertalen van uw website. Ook daarbij zijn wij u graag van dienst. U kunt kiezen voor een internationale website met meerdere talen, maar een afzonderlijke Franse website, die ook in Frankrijk wordt gehost, heeft de voorkeur.

Denkt u ook aan het laten controleren van productnamen in Frankrijk. Een naam, die in Nederland goed ligt, kan in Frankrijk een hele andere betekenis hebben of al worden gebruikt. Het is ook belangrijk om er rekening mee te houden, dat teksten in het Frans zo’n 20% meer woorden bevatten dan in het Nederlands. Zeker bij de opmaak van een website is dat erg belangrijk. Ook voor het vertalen van uw website is Frans vertaalbureau Aabévé u graag van dienst. 

Klantenreacties1

Frans vertalen door de beste vertalers

Bij Frans vertaalbureau Aabévé begrijpen we dat een succesvolle vertaling meer is dan alleen het omzetten van woorden van de ene taal naar de andere. Het vereist vakkennis, bekendheid met de culturele nuances en idiomen en een scherp oog voor detail. Daarom wijzen we elk project toe aan een vertaler, die de kennis en ervaring heeft om met de inhoud en stijl van de brontekst om te gaan en die native speaker is van de doeltaal. Onze vertalers zijn nauwgezet in hun werk en gebruiken de nieuwste vertaaltools en -technieken om consistentie, duidelijkheid en nauwkeurigheid in elke vertaling te garanderen.

Frans vertalen dekt een breed scala aan documenttypes, waaronder:

 • Zakelijke en financiële documenten, zoals contracten, voorstellen en balansen
 • Juridische documenten, zoals patenten, overeenkomsten en gerechtelijke uitspraken
 • Technische documenten, zoals handleidingen, gebruikershandleidingen en productbeschrijvingen
 • Marketing- en advertentiemateriaal, zoals brochures, flyers en websites
 • Academische documenten, zoals tijdschriften, scripties en dissertaties

Vertalen Nederlands Frans

Bij Frans vertaalbureau Aabévé kunt u terecht voor vertalen Nederlands Frans van al uw documenten. Of u nu een zakelijk document, een website of een persoonlijke brief wilt vertalen, onze ervaren vertalers zorgen voor een vakkundige vertaling, die de boodschap van uw tekst op de juiste manier overbrengt.

Succesvol vertalen Nederlands Frans vereist niet alleen een diepgaande kennis van beide talen, maar ook begrip van de culturele nuances en context. Taal is immers niet alleen een verzameling woorden, maar ook een reflectie van de cultuur waarin het wordt gebruikt. Een goede vertaler moet in staat zijn om de boodschap van de oorspronkelijke tekst in de doeltaal over te brengen, zonder verlies van betekenis en culturele relevantie.

Vertalen Nederlands Frans door professionals

Vertalen Nederlands Frans vertalen is een vak apart. Het vereist niet alleen kennis van de Franse taal, maar ook van de Franse cultuur en gewoonten. Onze professionele vertalers hebben deze kennis en ervaring in huis en weten precies hoe ze de juiste toon en nuances moeten overbrengen. Uiteraard kunnen wij u ook met vertalen Frans Nederlands prima van dienst zijn.

Het vertalen van Nederlands naar Frans is van groot belang in verschillende contexten. Het stelt bedrijven in staat om hun producten en diensten op de Franse markt te presenteren en potentiële klanten te bereiken. Het vergemakkelijkt ook de uitwisseling van wetenschappelijke kennis, culturele informatie en literatuur tussen Nederlandstalige en Franstalige gemeenschappen.

Vertalen Nederlands Frans kan uitdagend zijn vanwege verschillen in grammatica, woordenschat en uitdrukkingen tussen de twee talen. Bijvoorbeeld, het Frans maakt gebruik van een andere zinstructuur dan het Nederlands en heeft ook een complex systeem van geslachten en verbuigingen. Daarnaast kunnen bepaalde uitdrukkingen en idiomatische zinnen in de ene taal niet direct overeenkomen met die in de andere taal, waardoor de vertaler creatief moet zijn om de juiste betekenis over te brengen.

Vertalen Frans Nederlands

Ook vertalen Frans Nederlands is bij ons in goede handen. Onze vertalers zijn niet alleen thuis in de Franse taal, maar ook in het Nederlands. Hierdoor kunnen zij het Frans Nederlands vertalen van uw documenten op een professionele manier verzorgen, zonder dat daarbij de boodschap of de stijl verloren gaat.

Vertalen Frans Nederlands door de beste vertalers

Voor vertalen Frans Nederlands van uw documenten selecteert Frans vertaalbureau Aabévé de beste vertalers Frans Nederlands, Frans Duits, Frans Engels, of welke andere combinatie dan ook. Natuurlijk kunt u ook voor vertalen Nederlands Frans bij ons terecht.

Fransen zijn over het algemeen zeer te spreken over Nederlandse zakenpartners. Ze worden als betrouwbaar en deskundig gezien en hebben een goed imago. Om zaken te doen in Frankrijk is het een groot voordeel als u de Franse taal beheerst en mede daarom is het aan te raden om voor Frans Nederlands vertalen Aabévé Vertaalbureau in te schakelen.

Frans vertaalbureau – vertalen naar het Frans

Frans vertaalbureau Aabévé levert standaard hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen, wordt elke vertaling systematisch gecontroleerd op taalfouten, woordkeuze of andere foutieve uitdrukkingen. Daarnaast kunt u, tegen meerprijs, ervoor kiezen om de vertaling ook nog te laten controleren door een tweede vertaler. Kiest u voor vertalen naar het Frans voor Frans vertaalbureau Aabévé, dan bent u er zeker van dat uw materiaal en boodschap in de juiste taal en volgens de laatste normen en methodes worden vertaald.

 

frans vertaalbureau-foto1

Frans vertaalbureau ook voor tolken

Beheerst u de Franse taal zelf onvoldoende, neem dan iemand (bijvoorbeeld een tolk) mee naar een gesprek, die dat wel kan. Zorg er in elk geval voor, dat u alle benodigde documenten in de Franse taal beschikbaar heeft. Frans vertaalbureau Aabévé is u graag van dienst bij het vertalen van documenten, overeenkomsten, folders, website, enzovoort naar het Frans, alsmede het inzetten van tolken.

Een Fransman gaat er zonder meer vanuit, dat u de Franse taal moet beheersen om zaken te doen. Omgekeerd is dat absoluut niet het geval. Alle correspondentie, die u uit Frankrijk ontvangt, zal opgesteld zijn in het Frans en zult u dus moeten laten vertalen van Frans naar Nederlands. Ook dat kan Aabévé Vertaalbureau uiteraard voor u verzorgen.

Frans vertaalbureau – vertaler Frans

Bij Frans vertaalbureau Aabévé geloven we dat een succesvol vertaalproject begint met een toegewijde en bekwame vertaler, die de expertise en kennis heeft om met uw inhoud om te gaan en uw boodschap accuraat en effectief over te brengen. Daarom selecteren we onze taalprofessionals zorgvuldig op basis van hun kwalificaties, ervaring en taalvaardigheid. Onze vertalers zijn materiedeskundigen met branche-specifieke kennis op gebieden als recht, financiën, geneeskunde en techniek.

Wanneer u werkt met een toegewijde vertaler van Aabévé Vertaalbureau, kunt u het volgende verwachten:

 • Persoonlijke aandacht en communicatie gedurende het hele project
 • Een diepgaand begrip van uw inhoud en context
 • Consistente en nauwkeurige vertalingen, die uw boodschap effectief overbrengen
 • Tijdige levering en naleving van uw deadlines
 • Scherpe en transparante tarieven

Aabévé Vertaalbureau kan u hoogwaardige vertalingen Nederlands Frans of Frans Nederlands aanbieden, die voldoen aan de behoeften van bedrijven en particulieren, die communiceren met Franstalige doelgroepen. Met onze uitgebreide ervaring in de Nederlandse en Franse taal kunnen we u helpen de taalkloof tussen Nederland en Frankrijk te overbruggen en uw bereik naar nieuwe markten en doelgroepen uit te breiden.

Voorbeelden vakgebieden Frans vertaalbureau:

 • Automotive
 • Chemisch
 • Juridisch
 • Medisch
 • Overheid
 • Technisch
 • Wetenschap

 

 • Architectuur
 • Bouw
 • Dienstverlening
 • Energie
 • Financiën
 • ICT
 • Grafisch
 • Accountancy
 • Horeca
 • Marketing
 • Toerisme
 • Transport
 • Verzekeringen
 • Webdesign

Frans vertaalbureau voor diverse combinaties met Frans

Frans-Arabisch
Frans-Bulgaars
Frans-Deens
Frans-Duits
Frans-Engels
Frans-Ests
Frans-Fins

Frans-Hongaars
Frans-Italiaans
Frans-Kroatisch
Frans-Lets
Frans-Litouws
Frans-Maltees
Frans-Nederlands

Frans-Noors
Frans-Oekraïens
Frans-Pools
Frans-Portugees
Frans-Roemeens
Frans-Russisch
Frans-Servisch

Frans-Sloveens
Frans-Slowaaks
Frans-Spaans
Frans-Tsjechisch
Frans-Turks
Frans-Zweeds
Andere op aanvraag

Neem vandaag nog contact met uw Frans vertaalbureau

Bij Frans vertaalbureau Aabévé hebben we een passie voor talen, culturen en communicatie en we zijn toegewijd om onze klanten te helpen taalkundige en culturele barrières te overwinnen en effectief contact te maken met hun publiek. Of u nu een juridische overeenkomst, een technische handleiding, een marketingcampagne of een persoonlijk document moet vertalen, wij hebben de vaardigheden, expertise en middelen om de vertaling te leveren, die u nodig hebt.

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau verzorgen wij ook AI-vertalingen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

Vrijblijvende offerte

Neem vandaag nog contact met ons op om uw Franse vertaalbehoeften te bespreken of een vrijblijvende offerte te ontvangen.
U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 024 – 82 00 778. Mailen kan natuurlijk ook. We zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en persoonlijke hulp te bieden. Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u erop vertrouwen dat uw vertalingen in goede handen zijn!

Door op onderstaande button te klikken kunt u gebruik maken van onze handige aanvraagmodule om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U vindt onze reactie binnen 30 minuten, na ontvangst van uw aanvraag, in uw mailbox.

Bij Frans vertaalbureau Aabévé voelt u zich thuis

Frans vertaalbureau Aabévé is met vele ervaren en professionele vertalers uw meest geschikte partner voor het vertalen van uw documenten. We hebben een passie om mensen te helpen communiceren in verschillende talen en culturen. Ons belangrijkste doel is om vertalingen van de hoogste kwaliteit te leveren, die nauwkeurig, efficiënt en betaalbaar zijn.

Wij verzorgen vertalingen voor zeer uiteenlopende gebieden, van commercieel tot zakelijk, van medische teksten tot complete website teksten, enzovoort. Wij hebben inmiddels een reputatie van uitmuntendheid en betrouwbaarheid opgebouwd en onze trouwe klanten waarderen ons als 5-sterren vertaalbureau op Trustpilot.

Als vertaalbureau hebben wij een diep respect voor taal en cultuur, evenals een toewijding om een uitstekende klantenservice te bieden. Onze vertalers zijn veelal moedertaalsprekers, die de nuances van taal en cultuur begrijpen en zorgen voor het leveren van vertalingen, die trouw zijn aan de originele tekst en tegelijkertijd de juiste betekenis en toon overbrengen en cultureel passend zijn.

Vertrouwen 

Onze klanten weten dat ze erop kunnen vertrouwen dat wij nauwkeurige, tijdige en betaalbare vertalingen leveren, zonder consessies te doen aan de kwaliteit. Voor iedereen die vertalingen nodig heeft, is Frans vertaalbureau Aabévé dé juiste keuze voor uitstekende service en uitzonderlijke resultaten.

Onze uitstekende vertalingen lossen een belangrijk pijnpunt op voor iedereen, die in verschillende talen en culturen moet communiceren. Door nauwkeurige en betrouwbare vertalingen te leveren, helpen wij particulieren en bedrijven om taalbarrières te doorbreken en nieuwe doelgroepen te bereiken, of ze nu communiceren met klanten, partners of collega’s over de hele wereld. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!
U kunt bij ons vertrouwen op optimale service, ervaren en professionele vertalers, lage tarieven, snelle levering, ISO-gecertificeerd, hoge klantenwaardering en tientallen jaren ervaring.

 

Niet alleen Frans vertaalbureau, maar o.a. ook: