Frans Vertalen
Grenzen vervagen, talen niet!

Frans Vertalen

Frans wordt gesproken door ongeveer 75 miljoen mensen als hun moedertaal. De Franse taal komt daarmee op de 14e plaats in de wereld. Het wordt gesproken door 63 miljoen mensen in Frankrijk, 8 miljoen mensen in Canada, 4 miljoen in België (voornamelijk in Wallonië en Brussel) en 2 miljoen in Zwitserland. Voor Frans Vertalen vanuit of naar vrijwel elke andere taal zijn wij u graag van dienst.

frans vertalenFranse taal

De Franse taal staat de laatste jaren onder druk in het Nederlandse onderwijs. Steeds minder Nederlanders beheersen het Frans nog. Maar volgens onderzoekers loopt Nederland daarmee veel economische kansen mis, niet alleen in Frankrijk maar ook in de Afrikaanse landen. Niet voor niets hebben 75 miljoen mensen het Frans als moedertaal. Onze vertalers beheersen het Frans vertalen nog tot in de puntjes en daarom kunt u altijd een beroep op ons doen voor een perfecte vertaling.

Frans vertalen (ook beëdigd)

Hoewel jaarlijks vele honderdduizenden Nederlanders naar Frankrijk op vakantie gaan, vinden de meeste Nederlanders de Franse taal erg moeilijk. Reden te meer om uw documenten te laten vertalen door ervaren en gekwalificeerde vertalers. Aabévé Vertaalbureau beschikt over specialisten, die ervoor zorgen dat uw vertalingen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook voor beëdigde vertalingen Frans Nederlands en Nederlands Frans en tolken zijn wij u graag van dienst.

Frans naar Nederlands en Nederlands naar Frans

Het Frans is nog steeds, ondanks de opkomst van het Engels, een belangrijke taal in het diplomatieke verkeer. Frans is nog altijd één van de officiële talen van de Verenigde Naties. Ook in de Europese Unie speelt het een belangrijke rol, al gaat die relatief achteruit wegens de recente uitbreiding van de Unie. Als taal voor wetenschappelijke publicaties van transnationaal belang is het Frans vrijwel geheel verdrongen door het Engels. Ten opzichte van het Nederlands hebben Fransen 20% meer woorden nodig om zich te uiten. Voor het vertalen van uw documenten selecteren wij de beste vertaler Frans Nederlands, Frans Duits, Frans Engels, of welke andere combinatie dan ook. Natuurlijk kunt u ook voor het vertalen van Nederlands naar Frans bij ons terecht. Een perfecte Franse vertaling vanuit welke andere taal dan ook, is voor ons al meer dan 30 jaar dagelijks werk.

Offerte aanvragen?

  Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw Franse vertaling? Dat kan op verschillende manieren:

 • u kunt gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina
 • of rechtstreeks een mail sturen met opgave van de talencombinatie en het aantal woorden of de documenten meezenden
 • of u kunt ons uiteraard altijd bellen via 0900-3330303. Daarbij moet wel worden opgemerkt, dat wij telefonisch vrijwel nooit een prijsopgave kunnen verstrekken, omdat we daar het aantal woorden of het document voor nodig hebben.

Beveiligde verbinding

Het verzenden van uw documenten via deze website gebeurt via een beveiligde verbinding. Zijn uw documenten te groot om via de website te verzenden of te mailen, maak dan gebruik van ons WeTransfer kanaal. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte of een reactie in uw mailbox.

Vakgebieden

Wij kunnen u op vrijwel elk gebied van dienst zijn, zoals:

 • Advertentieteksten
 • Beëdigde vertalingen
 • Brochures
 • Folders
 • Juridische vertalingen
 • Medische vertalingen
 • Officiële documenten
 • Technische vertalingen
 • Toeristische vertalingen
 • Website teksten
 • Etc.