024-82 00 778 info@aabeve.nl

Google webstories ook bij Aabévé Vertaalbureau

Google heeft eind 2020 Google Stories gelanceerd in navolging van Instagram Stories. Het succes van Instagram was zo groot, dat Google de boot niet wilde missen en het zelf heeft opgezet om de concurrentie met Instagram, Facebook en Linkedin aan te gaan. In elk geval willen we als vooruitstrevend vertaalbureau niet achterblijven en zijn Google webstories nu ook bij Aabévé Vertaalbureau te zien.

Webstories

Webstories kunnen het best omschreven worden als korte, visuele en tekstuele content, die makkelijk te lezen zijn. De Google Stories hebben als bijkomend voordeel, dat ze kunnen bijdragen aan de goede vindbaarheid van een website. Google indexeert deze stories namelijk in de zoekresultaten. Door het formaat zijn ze uitstekend geschikt om te worden bekeken op smartphones.

Google Stories

Het gebruik van Stories kan bijdragen aan een betere ranking van zoekwoorden. Stories zijn prettig leesbaar en kunnen heel snel belangrijke informatie te verstrekken in zeer korte tijd. Visuele boodschappen blijven beter hangen, dan grote lappen tekst. De Stories hebben een verticaal formaat, dat overeenkomt met het formaat van een mobiele telefoon.
Onderstaand vindt u enkele stories, die inmiddels op pagina’s van Aabévé Vertaalbureau staan. Daarnaast zullen we in de komende tijd ook stories toevoegen aan onze blogberichten.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag een vrijblijvende offerte aan en binnen 30 minuten vindt u onze reactie in uw mailbox.

Stories plug-in voor WordPress

Google heeft speciaal voor WordPress een makkelijk te gebruiken Stories plug-in gemaakt, waarbij gebruik kan worden gemaakt van een aantal templates om een nieuwe story te maken. Ook kunnen afbeeldingen of video’s worden geïmporteerd om ze verder via de plug-in te complementeren. De plug-in kan via de WordPress-admin eenvoudig worden geïnstalleerd.

Aabévé Vertaalbureau

Heeft u vragen of opmerkingen over onze webstories, dan vernemen wij die graag van u.
Wilt u een offerte van ons ontvangen? Maak dan gebruik van de aanvraagmodule aan de rechterzijde van deze pagina of stuur ons een mail. Bellen naar 024 – 82 00 778 mag natuurlijk ook. 

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=
Meest recente berichten

Klantenreviews

Trustpilot-widget

Andere bezoekers bekeken ook:

Wat kan een vertaalbureau voor u betekenen?

Wat kan een vertaalbureau voor u betekenen? Vertaalbureaus worden steeds vaker ingezet door (sterk) groeiende...

Hoe kan Conductor uw website helpen?

Hoe kan Conductor uw website helpen? Deze maand lanceert Google de zogenaamde Core Web Vitals. Het doel daarvan is om...