024-82 00 778 info@aabeve.nl

Grieks vertaalbureau

 • native Griekse vertalers
 • beëdigde vertaling Grieks
 • professioneel vertaalbureau Grieks
 • optimale service

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Ervaren Grieks vertaalbureau

Voor Grieks vertalen bent u welkom bij Grieks vertaalbureau Aabévé. We wijzen elke vertaling toe aan de meest geschikte en hooggekwalificeerde Griekse vertaler. Daardoor kunnen wij altijd een consistente en uitstekende Griekse vertaling van uw documenten garanderen.

Wij hebben een hoge flexibiliteit met betrekking tot de behoeften van klanten. Dit zorgt samen met de kundigheid van de vertaler voor de beste vertaling. Wij leveren professionele en betrouwbare Griekse vertalingen, die onze klanten waarderen.

Grieks vertaalbureau – Grieks vertalen

Na jaren van doffe ellende, begint de Griekse economie weer uit het dal te klimmen. Met enorme Europese steunoperaties is de Griekse economie in de afgelopen jaren op de been gehouden. Dit heeft veel weerstand opgeroepen bij de Griekse bevolking en sommige politieke partijen, maar uiteindelijk vinden ze nu wel weer de weg omhoog.

Inmiddels begint ook de handel zich weer te herstellen. Griekenland is voor Nederland geen enorme handelspartner. In 2018 werd er door Nederlandse bedrijven voor € 2,3 miljard uitgevoerd en voor € 582 miljoen ingevoerd. De belangrijkste producten, die we vanuit Nederland uitvoeren naar Griekenland zijn vlees en vleesproducten. Maar ook medicinale en farmaceutische producten, zuivel en eieren.

Doordat het weer beter gaat met de economie, nemen ook de kansen voor ondernemers weer toe. Voor Grieks vertalen van al uw documenten Grieks vertaalbureau Aabévé u prima van dienst zijn. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor vertalingen vanuit of naar het Grieks.

Grieks vertaalbureau voor beëdigde vertalingen

Ook met een beëdigde vertaling Nederlands Grieks of Grieks Nederlands helpt Grieks vertaalbureau Aabévé u graag. Beëdigde vertalingen zijn vrijwel altijd noodzakelijk bij persoonlijke documenten, die zijn bestemd voor een officiële instantie, zoals een gemeente of een ambassade. Maar ook bedrijven hebben vaak beëdigde vertalingen nodig, bijvoorbeeld voor overeenkomsten, notariële aktes, enzovoort.

Grieks vertaalbureau voor o.a. deze vakgebieden:

 • Automotive
 • Chemisch
 • Juridisch
 • Medisch
 • Overheid
 • Technisch
 • Wetenschap

 

 • Architectuur
 • Bouw
 • Dienstverlening
 • Energie
 • Financiën
 • ICT
 • Grafisch
 • Accountancy
 • Horeca
 • Marketing
 • Toerisme
 • Transport
 • Verzekeringen
 • Webdesign

Professioneel Grieks vertaalbureau

Onze Griekse vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden om u de best mogelijke resultaten te bieden. Grieks vertaalbureau Aabévé  kan u van dienst zijn in o.a. de volgende vakgebieden: accountancy, architectuur, banken, bouw, commercie, dienstverlening, financieel, juridisch, marketing, medisch, technisch, toeristisch, transport, verzekering, websites/ict, zakelijk, enzovoort.

Grieks vertaalbureau met ISO-certificering

Voor een vertaling Nederlands Grieks kunt u natuurlijk terecht bij Grieks vertaalbureau Aabévé. Dat geldt ook voor een vertaling Grieks Nederlands of een vertaling Engels Grieks of Grieks Engels. Voor Nederlands Grieks en Grieks Nederlands kunnen wij ook beëdigde vertalingen verzorgen.

Net zoals voor Grieks, kunt u bij Aabévé Vertaalbureau terecht voor vele andere talen. Vrijwel alle regelmatig voorkomende talencombinaties kunnen wij voor u verzorgen. Met bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche zijn wij geen eendagsvlieg.

U kunt bij ons vertrouwen op professionele vertalers, optimale service, lage tarieven, snelle levering, ISO-certificering, kwaliteitsgarantie en hoge klantenwaardering. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Grieks vertalen: een brug tussen talen en culturen

Grieks is een oude taal met een rijke geschiedenis en een belangrijk cultureel erfgoed. Grieks vertalen van teksten is van groot belang om communicatie mogelijk te maken tussen verschillende talen en culturen.

Het Grieks vertalen van teksten vanuit het Nederlands is een vaardigheid die steeds belangrijker wordt in onze geglobaliseerde wereld. Het stelt bedrijven in staat om hun producten en diensten te presenteren aan Griekstalige markten en potentiële klanten te bereiken. Daarnaast vergemakkelijkt het ook de uitwisseling van wetenschappelijke kennis, culturele informatie en literatuur tussen Nederlandstalige en Griekstalige gemeenschappen.

grieks vertaalbureau-foto1

Vrijblijvende offerte Grieks vertaalbureau

U kunt een offerte bij Grieks vertaalbureau Aabévé eenvoudig aanvragen door op onderstaande button te klikken en gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. De documenten kunt u direct toevoegen. Rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook.

Als uw bestanden te groot zijn voor de aanvraagmodule of om te mailen, kunt u WeTransfer gebruiken. Wij gaan vervolgens te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten om. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in onze privacyverklaring.

Vertalen Nederlands Grieks

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren vertaalbureau voor vertalen Nederlands Grieks? Zoek dan niet verder, Aabévé Vertaalbureau is hier om u te helpen!

Onze professionele vertalers zijn moedertaalsprekers en hebben jarenlange ervaring in met vertalen Nederlands Grieks. Of het nu gaat om juridische, medische, technische of commerciële documenten, ons team van deskundige vertalers zorgt ervoor dat uw boodschap nauwkeurig en effectief wordt vertaald.

Vertalen Nederlands Grieks is uitdagend

Vertalen Nederlands Grieks kan uitdagend zijn vanwege de verschillen in grammatica, woordenschat en uitdrukkingen tussen beide talen. Grieks is een oude taal met een unieke syntaxis en verbuigingen, wat het vertaalproces complex maakt. Een succesvolle vertaling vereist daarom niet alleen een diepgaande kennis van beide talen, maar ook begrip van de culturele nuances en context

Vertalen Grieks Nederlands

We begrijpen dat tijd essentieel is en daarom bieden we een snelle levering van onze vertalingen voor vertalen Grieks Nederlands. Bovendien zijn we trots op onze 5-sterren beoordeling op Trustpilot, die aantoont dat we een uitstekende service bieden aan onze klanten.

Bij Aabévé Vertaalbureau staat kwaliteit hoog in het vaandel. We hanteren strikte kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen, dat onze vertalingen aan de hoogste normen voldoen. Onze kwaliteitsgarantie zorgt ervoor, dat u altijd tevreden bent met de resultaten. Kortom, als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar vertaalbureau voor vertalen Grieks Nederlands, dan is Aabévé Vertaalbureau de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw boodschap over te brengen naar een ander taalgebied!

Vertalen Grieks naar Nederlands

Vertalen Grieks Nederlands is van groot belang, vooral voor Griekstalige gemeenschappen, die willen communiceren met Nederlandstaligen. Het vereist een goede beheersing van het Grieks, evenals kennis van de Nederlandse grammatica en woordenschat. Vertalers moeten zich bewust zijn van de culturele verschillen tussen beide talen om de boodschap van de oorspronkelijke tekst accuraat over te brengen

 

vertaling nederlands grieks-foto2

Grieks vertaalbureau – Griekse taal

Grieks is voor Nederlanders een hele moeilijke taal en daarom kunt u beter kiezen voor Grieks vertaalbureau Aabévé. Het Griekse alfabet telt 24 letters, maar dit heeft wel meerdere i’s en o’s. De klinkers zijn allemaal heel kort en helder. In het Grieks worden drie klinkers als “i” uitgesproken. Grieken praten erg snel en lassen nauwelijks pauzes in. Voor buitenlanders is het daardoor erg moeilijk om te horen waar het ene woord ophoudt en het andere begint.

Het Grieks heeft ongeveer 12 miljoen moedertaalsprekers. En nog eens 4-5 miljoen mensen spreken Grieks als tweede taal. Het Grieks (Ελληνικά) is een belangrijke taal in Europa. Het is een belangrijke speler op de Europese zakelijke markten en in de Europese Unie.

 

Grieks vertalen van o.a.

Grieks vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Griekenland staat bij de Nederlanders vooral bekend als een populaire vakantiebestemming. Maar Griekenland kan voor u als ondernemer ook een interessante handelspartner zijn. Wilt u de Griekse markt gaan veroveren? Dan is Nederlands Grieks vertalen voor uw correspondentie erg belangrijk. Met een gedegen vertaling Nederlands Grieks heeft u direct een streepje voor. Investeren in Grieks vertalen, betekent dus indirect investeren in uw onderneming.

Wilt u uw documenten juist vertalen? Dan zult u enkel met een woordenboek niet ver komen. Voor een correcte vertaling Nederlands Grieks met uitspraak moet u de taal machtig zijn. Laat de professionele vertalers van Grieks vertaalbureau Aabévé u daarom helpen bij Grieks Nederlands vertalen. En voorkom zo vervelende miscommunicaties met uw Griekse zakenrelatie. Wij verstrekken kwaliteitsgarantie op alle door ons verzorgde vertalingen.

AI-vertalingen

Wanneer het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT. Deze tools zijn handig en bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools:

 • De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau worden aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
 • U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling, nog eens terug te kopiëren en te plakken. U bespaart dus veel tijd en geld.
 • De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
 • Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
 • De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag.

Waarom kiezen voor Grieks vertaalbureau Aabévé?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Grieks vertaalbureau Aabévé  leveren wij uitstekende Griekse vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Griekse vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Vertaalbureau Grieks is gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn veelal moedertaalsprekers van het Grieks en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Griekse vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben, en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Griekse vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

Niet alleen Grieks vertaalbureau, maar o.a. ook:

Arabisch vertaalbureau
Italiaans vertaalbureau
Turks vertaalbureau