Hartelijk dank voor uw verzoek
Grenzen vervagen, talen niet!

Hartelijk dank voor uw verzoek

Is uw AVG-verklaring al in orde?

En hebt u ook al een vertaling gedacht voor uw buitenlandse partners, personeel en klanten om hoge boetes te voorkomen?

De code voor 15% korting op het vertalen van uw AVG-verklaring en de verwerkersovereenkomst(en) wordt verzonden, zodat u direct actie kunt ondernemen.

• Bent u ook zo geschrokken van alle eisen in de AVG en de verwerkersovereenkomst?
• Behoort u ook tot de 90% van Nederlandse bedrijven, die nog niet alles op orde heeft?
• Denkt u dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen?
• Hoeveel tijd geeft u zichzelf nog om alles te regelen?
• Heeft u ook al kunnen becijferen wat dit allemaal aan kosten met zich meebrengt?

Wij helpen u graag om de kosten zoveel mogelijk te beperken

Door 15% korting te geven op het vertalen van uw AVG-verklaring en verwerkersovereenkomst(en) helpen we u om de kosten nog enigszins te beperken. Tenslotte kost deze hele operatie al meer dan genoeg en op al deze extra lasten zit geen enkele ondernemer te wachten.

Vraag snel uw vertaling aan

Door de vertaling zo snel mogelijk aan te vragen, voorkomt u het verlies van kostbare tijd en hebt u uw AVG-zaken ook zo snel mogelijk geregeld, zodat u zich weer met uw normale bedrijfsactiviteiten kunt gaan bezighouden. Wij kunnen uw vertaling verzorgen in vrijwel elke talencombinatie. Snel en goed.

Ervaring

Aabévé Vertaalbureau bestaat al meer dan 30 jaar en is daarmee één van de meest ervaren vertaalbureaus in Nederland. Met onze ervaring en kwaliteitsgarantie kunnen wij ervoor zorgen, dat u niet in de problemen komt.
Vertalingen laten verzorgen door Aabévé Vertaalbureau betekent:
• Snelle reactie op uw vragen
• Lage tarieven
• Gegarandeerde kwaliteit
• Snelle levering
• Vrijwel alle talencombinaties

Vraag nu uw vertaling aan en gebruik de toegezonden actiecode

Klik op deze link om naar offerte-pagina te gaan. Vermeld in het vak “Omschrijving van het document” de aan u toegezonden kortingscode. U mag de documenten ook rechtstreeks naar ons mailen. Vergeet dan niet te vermelden naar welke taal u de AVG-verklaring (en verwerkersovereenkomsten) vertaald wilt hebben.
U ontvangt binnen 30 minuten van ons een reactie. In de meeste gevallen is dit al direct de offerte, waarin uw korting is verwerkt.
Zijn uw AVG-verklaring en verwerkersovereenkomst(en) nog niet gereed? Dan kunt u toch gebruik maken van de korting op het moment dat ze wel gereed zijn, mits dit voor 1 augustus 2018 is.

Tip

Heeft u de AVG-zaken nog niet op orde? Plaats dan in ieder geval alvast een (concept- of model-)privacyverklaring op uw website. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft aangegeven niet direct boetes te zullen opleggen, zolang bedrijven maar duidelijk laten zien, dat ze met de AVG bezig zijn.

Enkele reacties van onze klanten