Hoe krijgt uw transportbedrijf meer opdrachten? Dit is de sleutel.
Grenzen vervagen, talen niet!

Hoe krijgt uw transportbedrijf meer opdrachten? Dit is de sleutel.

Hoe krijgt uw transportbedrijf meer opdrachten? Dit is de sleutel.Benieuwd hoe andere internationale transportbedrijven hun opdrachten binnenhalen en nieuwe klanten vinden? Zelf op zoek naar meer omzet, maar weet u niet goed hoe u dat moet aanpakken? Wij hebben de sleutel tot uw succes. Wij zorgen ervoor dat nieuwe klanten u weten te vinden, overtuigd raken van uw diensten en contact opnemen.

En hoe we dat doen? Door uw potentiële klanten aan te spreken in de taal die ze het best en het liefst spreken. Namelijk, hun eigen taal. Niet in het Nederlands of in (steenkolen) Engels in Duitsland. In plaats daarvan zorgen we voor vertalingen naar het Duits in Duitsland, naar het Pools in Polen en naar het Spaans in landen waar men die taal spreekt.

De website als belangrijk verkoopkanaal

Als internationaal transportbedrijf wordt het steeds belangrijker dat u zich ook op een internationaal podium kunt presenteren. Tijdens belangrijke beurzen en andere bijeenkomsten, maar ook online. Zodat u altijd vindbaar en zichtbaar bent, met informatie die klanten goed begrijpen. Bijvoorbeeld in het Engels, zodat u zaken kunt doen in het Verenigd Koninkrijk en bijvoorbeeld in Scandinavië waar men die taal goed spreekt.

De website is een belangrijk visitekaartje en tegelijkertijd een verkoopkanaal. Om potentiële klanten contact op te laten nemen. Zodat u hen kunt uitleggen wat u voor hen kunt betekenen. Bij voorkeur in de eigen taal, door ook uw drukwerk aan te kunnen bieden in zowel het Nederlands als in de andere verschillende talen.

Brochures, folders en meer media

Wij zorgen er als vertaalbureau voor dat u alle informatie die u aanbiedt zowel in het Nederlands als in andere talen kunt presenteren. Om een potentiële klant een brochure toe te kunnen sturen of om folders uit te reiken aan anderen die mogelijk klant zouden kunnen worden. Een belangrijke zet als internationaal transportbedrijf. Door te laten zien dat u graag met de klant meedenkt en u daarvoor alvast een vertaling heeft laten maken. En om ervoor te zorgen dat goed duidelijk is wat u kunt bieden, welke ervaring u heeft en wat bijvoorbeeld de tarieven zijn die u berekent.

Belangrijke zaken, die we voor u kunnen vertalen naar de verschillende Europese en andere talen. Om over de grens goed beslagen ten ijs te komen, zoals u dat ook op het gebied van internationaal transport voor elkaar krijgt. Laat het succes van uw bedrijf niet afhangen van een taalbarrière. Zorg er in plaats daarvan dat u kunt uitstralen dat u uw talen spreekt, door samen te werken met een ervaren vertaalbureau.

Vertalingen naar het Engels, Duits, Frans en Spaans

Vertalingen laten maken voor uw internationaal transportbedrijf en er op die manier voor zorgen dat u meer nieuwe klanten kunt vinden? Volg andere bedrijven uit de branche en neem contact met ons op. Wij kunnen u uit ervaring goed aangeven wat er mogelijk is. Dankzij een vertaling naar het Engels, Duits, Frans, Spaans of een andere taal. Een vertaling van de website, van een brochure of een folder. En van andere vormen van communicatie die u gebruikt.

Tekst naar het Engels vertalen of benieuwd naar de andere mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

 

>