024-82 00 778 info@aabeve.nl

Hoe kunt u Oekraïne helpen?

Onderstaand bericht is te lezen op de website van SE Ranking. Het is een bedrijf dat zich richt op website-onderzoek en -analyse en tevens de posities van de zoekwoorden van websites volgt. Ze hebben o.a. een vestiging in Oekraïne. In overleg met SE Ranking plaatsen we dit bericht nu ook op onze website. Hoe kunt u Oekraïne helpen?

Russische invasie

Sinds Rusland op 24 februari Oekraïne binnenviel, is het continue in het nieuws geweest. U hebt ongetwijfeld de beelden gezien van steden, die worden verwoest door raketaanvallen en beschietingen van burgerdoelen (zoals ziekenhuizen, flatgebouwen, theaters, enzovoort). Beelden van mensen die naar buurlanden vluchten of zich verstoppen in de schuilplaatsen, maar ook de verhalen van hevig verzet. Zowel Oekraïense strijdkrachten als gewone mensen tonen ongelooflijke moed en blijven de opmars van de Russische troepen vertragen.

Een groot deel van het SE Ranking-team woont in Oekraïne. Sommigen van hen zijn dagenlang onderweg geweest om hun gezin naar een veiliger plek te brengen. Anderen zijn nog steeds in Kiev en andere steden van Oekraïne en proberen hun dagelijkse routine te doen met het geluid van sirenes van luchtaanvallen. Ze voelen zich allemaal bang en verslagen, maar ook hoopvol en sterk.

Hulpverlening

In de afgelopen weken hebben ze tientallen ondersteuningsberichten ontvangen van klanten en partners. Deze berichten zijn ieder op zich aanmoedigingen om te blijven geloven in een snel einde van deze verschrikkelijke en alles verwoestende oorlog. Ze zorgen voor een grote vastberadenheid om weerstand te bieden.

Omdat velen bereid zijn om te helpen, is besloten om een lijst met opties samen te stellen, die u onderstaand aantreft:

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag een vrijblijvende offerte aan en binnen 30 minuten vindt u onze reactie in uw mailbox.

Sociale media

Uiteraard kunt u ook een statement maken op sociale media. Veel regeringen en internationale organisaties nemen beslissende stappen om Oekraïne te helpen in deze strijd. Het gebeurt niet alleen dankzij de inspanningen van de diplomaten, maar ook dankzij de miljoenen stemmen die van over de hele wereld zijn gehoord.

In de tussentijd blijft het SE Ranking-team zijn best doen om een service van topkwaliteit te bieden. De servers bevinden zich in Duitsland, ze zijn allemaal actief, wat betekent dat u geen problemen zult ondervinden bij het gebruik van de tools. Het klantenserviceteam heeft momenteel beperkte capaciteit, maar probeert toch snel op alle vragen te reageren. Ze blijven ook werken aan de ontwikkeling van de nieuwe tools, zij het in een iets lager tempo.

Tegelijkertijd zijn alle activiteiten in Rusland stopgezet. Gebruikers kunnen zich niet aanmelden voor SE Ranking en er worden geen betalingen van Russische klanten meer geaccepteerd.

Oekraïense vertaling nodig?

Heeft u een Oekraïense vertaling nodig, dan doen wij ons best om u te helpen. Helaas is dat in deze tijd lang niet altijd eenvoudig en in sommige gevallen  misschien helemaal niet mogelijk. Om u toch van dienst te kunnen zijn, kan het een oplossing zijn om de brontekst in het Engels beschikbaar te hebben of de Nederlandse eerst naar het Engels te laten vertalen.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=
Meest recente berichten

Klantenreviews

Trustpilot-widget

Andere bezoekers bekeken ook:

Websitevertaling en -lokalisatie

Websitevertaling en -lokalisatie Producten of diensten aanbieden in andere landen betekent dat u uw berichten...

Vreemde talen in de Verenigde Staten

Vreemde talen in de Verenigde Staten De Verenigde Staten van Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Het...

Wat is het verschil tussen vertalers en tolken?

Wat is het verschil tussen vertalers en tolken? We worden vaak gevraagd naar het verschil tussen vertalers en tolken....