024-82 00 778 info@aabeve.nl

Hongaars vertaalbureau

 • native Hongaarse vertalers
 • beëdigde vertaling Hongaars
 • professioneel vertaalbureau Hongaars
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Ervaren Hongaars vertaalbureau

Hongaars is een unieke taal, die wereldwijd door meer dan 13 miljoen mensen wordt gesproken. Als u de Hongaarse markt wilt betreden of wilt communiceren met Hongaars sprekende klanten of partners, is het essentieel om samen te werken met een professioneel Hongaars vertaalbureau. Bij Aabévé Vertaalbureau hebben we ruime ervaring met het vertalen van alle soorten documenten van het Nederlands naar het Hongaars en van het Hongaars naar het Nederlands.

U kunt bij ons terecht voor Hongaars vertalen vanuit of naar diverse talen en in diverse vakgebieden. Ook met beëdigde vertalingen kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn al bijna 40 jaren actief in de vertaalbranche en we beschikken daardoor over een enorme ervaring.

Voor uw Hongaarse vertaling selecteren wij zoveel mogelijk een moedertaalspreker (native speaker), die als geen ander op de hoogte is van de cultuur, sociale aspecten en gebruiken in zijn/haar geboorteland. In een ander land en een andere taal worden vaak andere teksten, kleuren en symbolen gebruikt, dan wat wij in Nederland gewend zijn.

Aabévé Vertaalbureau is een ervaren Hongaars vertaalbureau, dat het belang van duidelijke en effectieve communicatie begrijpt. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van vertalingen van hoge kwaliteit, die voldoen aan de behoeften en eisen van onze klanten. Onze ervaren Hongaarse vertalers zetten zich in voor het leveren van nauwkeurige en cultureel passende vertalingen, die u helpen om uw doelen te bereiken.

Hongaars vertaalbureau voor diverse talen

Bij Hongaars vertaalbureau Aabévé kunnen wij u uitstekend helpen met een vertaling Nederlands Hongaars of Hongaars Nederlands. Daarnaast zijn er nog diverse andere combinaties mogelijk, waarvan u onderstaand voorbeelden aantreft.

Tijdens de Hongaarse revolutie in 1956 zijn veel Hongaren gevlucht naar het westen, waaronder Nederland. Het uiteenvallen van de Sovjet Unie in 1991 zorgde er uiteindelijk voor dat Hongarije een vrij land werd. Sinds 2004 is Hongarije lid van de Europese Unie. De Hongaarse regering ligt echter regelmatig overhoop met de Europese Unie, omdat zij zich niet aan allerlei Europese regels houdt. Hongarije is al sinds 1999 lid van de NAVO. De euro is in Hongarije nog niet ingevoerd.

Hongaars vertaalbureau – native speakers

 • Nederlands Hongaars
 • Hongaars Nederlands
 • Engels Hongaars
 • Hongaars Engels
 • Duits Hongaars
 • Hongaars Duits
 • Frans Hongaars
 • Hongaars Frans
 • en nog vele andere combinaties
Hongaars vertalen-compilatiefoto

Hongaars vertaalbureau  met ISO-certificering

Voor een vertaling vanuit of naar het Hongaars kiest u natuurlijk voor Hongaars  Vertaalbureau Aabévé. Met bijna 40 jaren ervaring kunt u vertrouwen op uitstekende vertalingen. Aabévé is ISO-gecertificeerd.

Aabévé Vertaalbureau onderscheidt zich door optimale service, lage tarieven, snelle levering, uitsluitend ervaren/professionele vertalers, ISO-certificering en hoge klantenwaardering.

Hongaars vertalen bij Hongaars vertaalbureau

Bij Hongaars vertaalbureau Aabévé begrijpen we het belang van duidelijke en nauwkeurige communicatie. Daarom hebben we een team van ervaren Hongaarse vertalers, die veelal native speakers van de taal zijn. Onze vertalers zijn bedreven in het Hongaars vertalen van juridische, technische, medische en financiële documenten, evenals marketingmateriaal, e-commerce websites en meer.

Wanneer u samenwerkt met ons, kunt u erop vertrouwen dat uw vertalingen accuraat, consistent en cultureel passend zijn. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze vertalingen de toon en geest van uw originele tekst weergeven en tegelijkertijd uw boodschap duidelijk en effectief overbrengen.

Hongaars vertalen van alle documenten

Bij Hongaars vertaalbureau Aabévé bieden we Hongaars vertalen aan met een breed scala aan vertalingen om aan uw behoeften te voldoen. Enkele van onze meest populaire diensten zijn:

 • Juridische vertaling: we kunnen alle soorten juridische documenten vertalen, inclusief contracten, overeenkomsten en gerechtelijke documenten.
 • Technische vertaling: wij hebben ervaren vertalers voor technische documenten, zoals gebruikershandleidingen, productspecificaties en technische rapporten.
 • Medische vertaling: onze Hongaarse vertalers zijn opgeleid om medische vertalingen nauwkeurig en discreet uit te voeren.
 • Financiële vertaling: financiële documenten, zoals jaarverslagen, balansen en resultatenrekeningen zijn bij ons in goede handen.
 • Marketingvertaling: we kunnen u helpen uw Hongaars sprekende doelgroep te bereiken door uw marketingmateriaal te vertalen, waaronder brochures, flyers en advertentieteksten.
 • Websitevertaling: we kunnen uw website in het Hongaars vertalen, waardoor deze toegankelijk wordt voor Hongaarssprekende gebruikers en uw bedrijf wordt opengesteld voor nieuwe markten.

Vertalen Nederlands Hongaars

Als u op zoek bent naar professioneel vertalen Nederlands Hongaars, dan zit u goed bij Aabévé Vertaalbureau. Onze professionele vertalers zijn veelal native speakers van de doeltaal en hebben een grondige kennis van de brontaal. Dit zorgt ervoor dat de vertaalde tekst niet alleen grammaticaal correct is, maar ook de juiste betekenis overbrengt. Bovendien maken we gebruik van geavanceerde vertaaltechnologieën om het proces te verbeteren en de kwaliteit van de vertaling te waarborgen. Of u nu een contract, medisch rapport of technische handleiding wilt vertalen, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen.

Vertalen Nederlands Hongaars door professionals

Bij vertalen Nederlands Hongaars is het van cruciaal belang om professionele vertalers in te schakelen. Het vertalen van teksten van Nederlands naar Hongaars is meer dan alleen het omzetten van woorden. Het gaat om het begrijpen van de culturele nuances, grammaticale regels en idiomatische uitdrukkingen van beide talen. Professionele vertalers hebben een diepgaand begrip van zowel het Nederlands als het Hongaars, waardoor ze de juiste betekenis kunnen overbrengen zonder de oorspronkelijke boodschap te verliezen. Ze zorgen ervoor dat de vertaling nauwkeurig en betrouwbaar is.

Vertalen Hongaars Nederlands

Bij Aabévé Vertaalbureau zijn we ook gespecialiseerd in vertalen Hongaars Nederlands. Onze vertalers hebben een grondige kennis van de doeltaal en zijn experts in verschillende vakgebieden, waaronder commercieel, zakelijk of particulier. Dit stelt ons in staat om vertalingen te produceren, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden en die zowel nauwkeurig als op tijd worden geleverd.

Vertalen Hongaars Nederlands – cultureel inzicht

Elke taal weerspiegelt de cultuur en de manier van denken van een specifiek land of regio. Bij vertalen Hongaars Nederlands is het belangrijk om rekening te houden met de culturele verschillen tussen Hongarije en Nederland. Professionele vertalers begrijpen deze culturele context en kunnen ervoor zorgen dat de vertalingen aangepast zijn aan de doelgroep, zodat de boodschap effectief wordt overgebracht.

Professionele vertalers zijn experts in taalvaardigheid. Ze kennen de grammaticaregels, syntaxis en vocabulaire van beide talen op een diepgaand niveau. Dit stelt hen in staat om teksten natuurlijk en vloeiend te vertalen, zonder dat te zien is dat het om een vertaling gaat. Ze zijn in staat om de toon en de stijl van de oorspronkelijke tekst te behouden, waardoor de vertaling professioneel en moeiteloos leest.

hongaars vertaalbureau-foto1

Beëdigd Hongaars vertaalbureau

Hongaars vertaalbureau Aabévé kan ook beëdigde vertalingen Hongaars voor u verzorgen. Beëdigde vertalingen zijn vrijwel altijd vereist bij persoonlijke documenten, alsmede notariële akten, juridische overeenkomsten, enzovoort.

Een beëdigde vertaler is beëdigd door de rechtbank, waardoor hij of zij beëdigde vertaling mag verzorgen. Wanneer u met ons Hongaars vertaalbureau werkt, kunt u erop vertrouwen dat u werkt met professionals, die toegewijd zijn aan het leveren van nauwkeurige en hoogwaardige vertalingen.

Professioneel Hongaars vertaalbureau

Hongaars is een taal met een complexe grammatica en zinsbouw. Als u ervoor kiest om uw documenten of website in het Hongaars te laten vertalen, is het belangrijk om te werken met professioneel Hongaars vertaalbureau Aabévé. Wij hebben hiervoor vertalers beschikbaar, die beschikken over de juiste kennis en expertise om ervoor te zorgen dat uw documenten of website correct worden vertaald. Ze zijn vertrouwd met de culturele verschillen, zinsopbouw, grammatica en stijl van het Hongaars, waardoor ze uw documenten of website op een accuraat en professioneel niveau kunnen vertalen.

Hongaars vertaalbureau voor o.a.

AI-vertalingen

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen. Wanneer het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT. Deze tools zijn handig en bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools: 

 • De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau worden aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
 • U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling, nog eens terug te kopiëren en te plakken. U bespaart dus veel tijd en geld.
 • De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
 • Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
 • De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag (slechts € 0,02 per woord, exclusief BTW voor alle talen).

Vrijblijvende offerte Hongaars vertaalbureau

Heeft u Hongaarse vertalingen nodig? Neem vandaag nog contact op met Hongaars vertaalbureau Aabévé voor een vrijblijvende offerte. Onze accountmanagers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een nauwkeurige offerte te geven op basis van uw behoeften. U kunt ons telefonisch bereiken via 024 -82 00 778 of een mail sturen. U kunt ook onze pagina klantenreacties bekijken om te zien wat onze klanten over onze dienstverlening schrijven. Trustpilot geeft ons het predikaat 5-sterren vertaalbureau!

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door op onderstaande button te klikken en gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijkheid Hongaars vertaalbureau

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staat Hongaars vertaalbureau Aabévé garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Niet alleen Hongaars vertaalbureau, maar o.a. ook:

Bulgaars vertaalbureau
Roemeens vertaalbureau
Servisch vertaalbureau