024-82 00 778 info@aabeve.nl

Huwelijksakte vertalen

huwelijksakte vertalen-foto1

Huwelijksakte vertalen

Een huwelijksakte is het schriftelijke bewijs dat twee mensen met elkaar getrouwd zijn. Deze akte is opgesteld door de burgerlijke stand waar het huwelijk voltrokken is. Alle informatie over het huwelijk is in dit document vastgelegd. Gaat u naar het buitenland? Aabévé Vertaalbureau kan uw huwelijksakte vertalen!

Moet het vertaald worden naar het PoolsRoemeensEngelsDuitsFrans? Of naar één van de vele andere talen op de wereld? Neem dan contact op met Aabévé Vertaalbureau voor een snelle vertaling.

k

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Huwelijksakte vertalen door Aabévé

  • Snelle service
  • Lage tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie 

Huwelijksakte vertalen in vele talen

Aabévé Vertaalbureau hanteert voor het vertalen van een huwelijksakte, net als voor alle andere documenten een woordprijs. Het aantal woorden in de akte is dus bepalend voor de prijs. Wilt u uw huwelijksakte laten vertalen door onze taalexperts? Aarzel niet en mail ons een scan van uw huwelijksakte. Aan de hand van het document stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Indien u akkoord geeft gaan we direct voor u aan de slag.

huwelijksakte vertalen-foto2

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Diverse vakgebieden

Naast de vertaling van uw huwelijksakte bent u bij ons ook aan het juiste adres voor commerciële, technische, medische, financiële, boek- en website vertalingen. Elke vertaling is uniek en wij besteden dan ook evenveel aandacht aan elke opdracht. Aabévé Vertaalbureau laat elke taalbarrière verdwijnen.

Heeft u een opdracht waarvan u de taal niet zo snel ziet staan op onze website? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u een andere vraag over een vertaling of wilt u meer weten over de werkwijze van ons vertaalbureau? Bel ons op 024 – 82 00 778 of mail ons, we helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail ons dan uw talencombinatie met opgave van het aantal woorden (of door de documenten toe te voegen) of maak gebruik van de aanvraagmodule op deze paqgina. Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Als uw bestanden te groot zijn om te mailen, of via de aanvraagmodule (maximaal 6 Mb) te verzenden, kunt u gratis gebruik maken van WeTransfer.

Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

jaren ervaring

talencombinaties

ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau:

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)