024-82 00 778 info@aabeve.nl

Informatieve video’s Aabévé Vertaalbureau

Bij Aabévé Vertaalbureau proberen wij u via onze website zo uitgebreid en duidelijk mogelijk te informeren over onze vertaal- en tolkdiensten. Daarnaast plaatsen wij dagelijks blogberichten, die u kunt vinden in de categorie Actueel. Op onze pagina’s leggen we bijvoorbeeld uit wat wij voor u kunnen betekenen, hoe u een offerte kunt aanvragen en hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Video’s

Als extra aanvulling op de teksten die wij plaatsen, vindt u op heel veel pagina’s ook informatieve video’s over het onderwerp, dat op die betreffende pagina wordt behandeld. Wilt u snel meer informatie hebben, of heeft geen tijd om de gehele tekst te lezen, dan kunt u via de video in circa 1 minuut op de hoogte zijn van de belangrijkste zaken.

U kunt de onderstaande video’s ook rechtstreeks bekijken op ons YouTube-kanaal door op de titel te klikken. Op ons kanaal kunt nog meerdere video’s bekijken (ruim 80 op dit moment). Alle video’s zijn in eigen beheer geproduceerd.

Beschikbare video’s

Niet alleen onze pagina’s, maar ook de video’s worden regelmatig geactualiseerd. Op de pagina Informatieve video’s kunt u momenteel de volgende video’s bekijken:

Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze vertaal- en tolkdiensten, of over onze video’s? Neem dan contact via mail of telefonisch via 024-8200778. Wij helpen u graag.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Maak dan gebruik van onze aanvraagmodule of mail uw documenten naar ons. Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie (meestal is dit al direct de offerte) in uw mailbox.