024-82 00 778 info@aabeve.nl

Internationaal zakendoen online

Door de internationalisering wordt door bedrijven steeds vaker zakengedaan met andere landen. Niet alleen in Europa, maar ook ver daarbuiten.  Het vertalen van productomschrijvingen, overeenkomsten, mailcorrespondentie, website en andere teksten is daarbij essentieel om goed te kunnen schakelen met klanten en leveranciers.

Voor een snelle communicatie met uw (potentiële) klanten moet u beschikken over een snelle website. Dit geldt zowel voor de desktopversie als voor mobiel en tablet. Als uw website niet binnen een paar seconden is geladen, haken bezoekers al af.

Mobile first

Google hanteert voor de websitesnelheid tegenwoordig het “mobile first” protocol. Dat wil zeggen dat de posities van de zoekwoorden van een website grotendeels worden bepaald door de snelheid waarmee de pagina’s op mobiel worden geladen.

Een snelle internetverbinding en een snelle server waarop een website wordt gehost zijn daarbij dus van groot belang. Om te besparen op de kosten bieden veel bedrijven tegenwoordig complete pakketten aan.

Aabévé Vertaalbureau voor perfecte vertalingen

Hoewel veel ondernemers kiezen voor gratis tools als Google Translate, DeepL of Microsoft Translator, is dit voor professionele teksten af te raden. Fouten worden met dit soort programma’s snel gemaakt en dit komt niet heel professioneel over bij uw klant of leverancier. Het is daarom goed om te kiezen voor een betrouwbaar vertaalbureau, waarbij de teksten worden vertaald door mensen die perfect de taal beheersen.

Vertalers kunnen ook rekening houden met de gebruiken, cultuur en sociale aspecten in een ander land en dat is iets, dat vertaalmachines niet kunnen. Fouten in teksten op een website kunnen bezoekers afschrikken. Bovendien zijn verkeerde vertalingen geen reclame voor uw bedrijf en producten en zullen ze al snel de conclusie trekken, dat ze beter verder kunnen zoeken.

Snel internet voor schakelen met internationale bedrijven

Bij internationaal zakendoen kunt u vaak niet even op bezoek gaan bij een bedrijf om uitleg te geven over uw producten of om mensen binnen het bedrijf beter te leren kennen. Daarom zijn de juiste vertalingen en snel internet essentieel voor een goede communicatie. Skypen en mailen moeten hierbij allemaal vlekkeloos verlopen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de snelst mogelijke internetsnelheid die verkrijgbaar is. Online kunt u betrouwbaar internet vergelijken.

Compleet pakket

Als ondernemer wilt u graag de kosten verlagen. Ondernemers, die vanuit huis werken kunnen dat bijvoorbeeld doen door voor internet, televisie en mobiel te kiezen voor dezelfde provider. Met een compleet pakket kunt u behoorlijk besparen. Een antiviruspakket en een modem voor een perfect wifi-verbinding maken daar ook onderdeel vanuit.

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat losse routers kwalitatief een stuk beter zijn dan de modemrouters. Bij het kiezen van een compleet pakket zit uw mobiele telefoon hier ook bij inbegrepen. Het is slim om voor mobiel een dataplafond in te stellen. Vaak hanteren mobiele providers hoge extra kosten zodra u buiten de bundel komt. Meestal wordt 1 euro of 50 cent berekend voor het kiezen van een dataplafond, maar de kosten wegen niet op tegen de baten!

Vertalen

Heeft u voor internationaal zakendoen online een vertaling nodig? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. We hebben daarvoor de talencombinatie en het aantal woorden nodig. Weet u het aantal woorden niet of kunt u ze niet zelf tellen, dan kunt u de documenten aan ons mailen en tellen wij ze softwarematig voor u. Als de bestanden te groot zijn om te mailen, kunt u gebruik maken van ons WeTransfer-kanaal. U ontvangt daarna van WeTransfer een mail, zodra wij uw bestanden hebben gedownload. Binnen 30 minuten na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u onze reactie.

Alle aan ons toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld. Als u geen gebruik maakt van onze diensten, worden de documenten direct verwijderd.