Italiaans vertalen

Voor Italiaans vertalen vanuit of naar vrijwel elke andere taal zit u goed bij Aabévé Vertaalbureau. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht. U kunt voor uw vertaling een geheel vrijblijvende prijsopgave bij ons aanvragen. Wij helpen u graag met uw vertaling in vrijwel alle vakgebieden.

Een reactie (en meestal al direct een prijsopgave) ontvangt u binnen 30 minuten in uw mailbox. Als u de woorden in uw document niet zelf kunt tellen, kunt u het document of de documenten aan ons mailen. Wij tellen dan geheel vrijblijvend de woorden voor u.

Voor een uitstekende vertaling Nederlands Italiaans of een vertaling Italiaans Nederlands is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst. Wilt u zaken doen in Italië, dan moet u er rekening mee houden dat de meeste Italianen alleen Italiaans spreken. In het handelsverkeer wordt ook nog wel Engels en Frans gesproken, maar bij schriftelijke correspondentie verwacht men documenten in het Italiaans.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Video Italiaans vertalen

  Bekijk hieronder de informatieve video over Italiaans vertalen. In 75 seconden bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken over Italiaans vertalen.

  video Italiaans vertalen
  Meer

  Vertalen Italiaans Nederlands

  Een juridisch document, medische document, technisch document, privé document, etc., alles dat u naar ons mailt, wordt door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring? Dan kunt u die naar ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Hoe wij omgaan met uw gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

  Zorg er dus altijd voor dat uw brieven en overeenkomsten, maar vaak ook e-mailcorrespondentie zijn opgesteld in het Italiaans. Doet u dat niet dan staat u al op achterstand voordat u nog maar bent begonnen. Neemt u tijdens uw eerste bezoek een cadeau mee, zorg er dan voor dat dit een beetje past bij de afspraak die u heeft. Vermijd bedrijfsvermeldingen op het cadeautje. Italianen zijn gewend om zelf ook een cadeau te overhandigen en willen dat graag doen, voordat u het cadeau aan hen geeft.

  Waarom kiest u voor vertalers van Aabévé?

  U kiest voor Aabévé Vertaalbureau als u vertrouwen, ervaring, snelle service, lage tarieven, hoge klantenwaardering, kwaliteit en ISO-certificering belangrijk vindt. Aabévé Vertaalbureau staat voor:

  Betrouwbaar

  Ervaren vertalers
  Snelle reactie
  ISO-gecertificeerd
  Hoge waardering

  Prima service

  Lage tarieven
  Snelle levering
  Kwaliteitsgarantie
  Optimale service

  Vertalen Nederlands Italiaans

  Italiaans is bij Aabévé Vertaalbureau een veel gevraagde taal. Een vertaalopdracht Italiaans Nederlands en Nederlands Italiaans is bij ons uiteraard geen enkel probleem. Een Italiaanse vertaling is vaak vanuit of naar het Nederlands, maar ook vanuit Duits en Engels is Italiaans vertalen populair. Wij zetten daarvoor altijd de meest geschikte vertaler in. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor vertalingen met kwaliteitsgarantie.

  Beëdigd Italiaans vertalen

  Ook voor beëdigde vertalingen zijn wij u graag van dienst. Deze vertalingen worden verzorgd door een vertaler, die daarvoor is beëdigd door de rechtbank. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. Een apostille kost € 21,00. Een beëdigde vertaling is vrijwel altijd noodzakelijk bij officiële documenten, zoals:

  • Geboorteakte
  • Paspoort/ID-kaart
  • Diploma
  • V.O.G.
  • IND-aanvraag
  • Proces-verbaal

  • Rijbewijs
  • Huwelijksakte
  • Hypotheekakte
  • Scheidingsakte
  • Overlijdensakte
  • Testament

  Nederlands Italiaans vertalen

  Zaken doen met Italiaanse bedrijven kan zeer aantrekkelijk zijn, want na Duitsland, België en Frankrijk gaan onze meeste exportproducten naar Italië. Dat wordt overigens mede veroorzaakt door een grote doorvoer van producten, die uit andere landen afkomstig zijn. Italianen zijn vriendelijk en slim en willen graag zaken doen. Ze hechten aan persoonlijke relaties, maar zijn daarin ook zeer direct. Ze gaan heftige discussies tijdens een vergadering zeker niet uit de weg.

  Het is in Italië ook heel normaal, dat een afspraak niet begint op het overeengekomen tijdstip. Wachten is er heel normaal. U doet er goed aan om u daar niet over op te winden en gewoon vriendelijk te blijven. Kleding is in Italië erg belangrijk, want daar wordt u direct op beoordeeld. Een eerste zakelijk afspraak in een spijkerbroek is dus niet aan te bevelen. Ontvangt u van Italiaanse bedrijven schriftelijke correspondentie, dan kunnen wij snel en goed een vertaling Italiaans Nederlands voor u verzorgen.

  Italiaans vertaalbureau

  Voor het vertalen van en naar het Italiaans kunt u voor vrijwel iedere talencombinatie bij ons terecht. Ook voor beëdigde vertalingen Italiaans kunnen wij u van dienst zijn. Vraag een vrijblijvende prijsopgave via mail en binnen 30 minuten hebt u een offerte in uw mailbox. Weet u niet hoeveel woorden uw document bevat of kunt u ze zelf niet tellen, bijvoorbeeld omdat het een pdf is? Mail ons dan het document en wij tellen de woorden voor u. Uiteraard worden alle toegezonden documenten strikt vertrouwelijk behandeld.

  Voor vrijwel alle denkbare vakgebieden hebben wij wel een vertaler beschikbaar. Dit zijn altijd ervaren en professionele vertalers, die beschikken over een jarenlange ervaring en een gedegen studie achter de rug hebben. Onze vertalers zijn dus geen studenten, die iets willen bijverdienen. Ook voor andere talen in combinatie met het Italiaans kunnen wij u van dienst zijn, bijvoorbeeld Italiaans-Engels, Engels Italiaans, Italiaans Duits, Duits Italiaans, Italiaans Spaans, enz. Wij kunnen u van dienst zijn voor o.a. de volgende vakgebieden:

  Accountancy
  Architectuur
  Bouw
  Commercie
  Dienstverlening
  Financieel
  ICT
  Juridisch

  Marketing
  Medisch
  Technisch
  Toeristisch
  Transport
  Verzekering
  Webdesign
  Zakelijk

  34

  Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen met kwaliteitsgarantie!

  Meer over het Italiaans

  Het Italiaans maakt deel uit van de Romaanse taalgroep. Het Italiaans wordt, in verschillende dialecten, gesproken door ongeveer 58 miljoen mensen in Italië en door ongeveer 66 miljoen mensen wereldwijd. De huidige Italiaanse standaardtaal is direct gebaseerd op het Florentijns, het dialect van Florence. Sommige Italiaanse dialecten verschillen sterk van het standaard-Italiaans. Het aantal sprekers van het standaard-Italiaans in Italië bedraagt ongeveer 30 miljoen.

  In tegenstelling tot wat vaak wordt verondersteld, zijn de verschillende dialecten die in Italië worden gesproken niet afgeleid van het Standaarditaliaans. Het standaard-Italiaans is namelijk zelf gebaseerd op het dialect dat in de 14e eeuw gesproken werd in Toscane (de streek in en rondom Florence) en dan in het bijzonder in Florence. In dit Toscaanse dialect schreef Dante Alighieri zijn Divina Commedia.

  Net als de andere dialecten die in Italië worden gesproken, is het Toscaans op zijn beurt weer afgeleid van het Vulgair Latijn, de gesproken versie van het Latijn die lange tijd naast de officiële geschreven versie bestond. De verscheidene dialecten die in Italië worden gesproken, verschillen zeer sterk van het Standaarditaliaans. Voor de komst van de massamedia zoals radio en televisie spraken zeer veel mensen alleen hun eigen, plaatselijke dialect en door de onderlinge verscheidenheid van de dialecten was het voor Italianen dan soms ook moeilijk elkaar te begrijpen.

  Op delen van Sardinië worden dialecten gesproken die nauw aan de dialecten op het Italiaanse vasteland verwant zijn, maar om culturele redenen vaak beschouwd worden als opzichzelfstaande talen. De meer authentieke dialecten van Sardinië, zoals het Logudorees, moeten echter in elk geval als een aparte taal worden beschouwd. (bron: Wikipedia)

  Andere bezoekers zochten ook op:

  • Italiaans Nederlands
  • Italiaans Nederlands vertalen
  • Italiaans vertaler
  • Italiaanse vertaler
  • Italiaanse vertaling
  • Nederlands Italiaans
  • Vertaal Italiaans
  • Vertaal Nederlands Italiaans
  • Vertalen Italiaans Nederlands
  • Vertalen Nederlands Italiaans
  • Vertaling Italiaans
  • Vertaling Nederlands Italiaans
  • Vertalingen Italiaans

  Reacties van klanten

  Onze klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en hebben daar een hoog waarderingscijfer voor. Onderstaand treft u enkele reacties aan. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming beperken wij ons tot het vermelden van een voornaam of een bedrijfsnaam, alsmede het plaatsen van anonieme afbeeldingen. Meer klantenreacties kunt u vinden op Trustpilot.

  Onderstaand treft u enkele referenties aan. Een completer overzicht is te vinden op de referentiespagina.

  referenties-IT

  Ook interessant:

  Meertalige zoekmachine optimalisatie om internationaal te gaan
  Google webstories ook bij Aabévé
  vertaling nederlands roemeens