Italiaans vertalen

 • Snelle reactie
 • Vakkundige vertalingen
 • Ervaren en professionele vertalers
 • check
  Meer dan 30 jaar ervaring


Hoe kan ik een document in het Italiaans laten vertalen?

Voor Italiaans vertalen vanuit of naar vrijwel elke andere taal zit u goed bij Aabévé Vertaalbureau. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht. U kunt voor uw vertaling een geheel vrijblijvende prijsopgave bij ons aanvragen.. Wij helpen u graag met uw vertaling in vrijwel alle vakgebieden. Een reactie (en meestal al direct een prijsopgave) ontvangt u binnen 30 minuten in uw mailbox. Als u de woorden in uw document niet zelf kunt tellen, kunt u het document of de documenten aan ons mailen. Wij tellen dan geheel vrijblijvend de woorden voor u.

Een juridisch document, medische document, technisch document, privé document, etc., alles dat u naar ons mailt, wordt door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring? Dan kunt u die naar ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Hoe wij omgaan met uw gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Vertalen Nederlands Italiaans

Voor een uitstekende vertaling Nederlands Italiaans of een vertaling Italiaans Nederlands is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst. Wilt u zaken doen in Italië, dan moet u er rekening mee houden dat de meeste Italianen alleen Italiaans spreken. In het handelsverkeer wordt ook nog wel Engels en Frans gesproken, maar bij schriftelijke correspondentie verwacht men documenten in het Italiaans.

Zorg er dus altijd voor dat uw brieven en overeenkomsten, maar vaak ook e-mailcorrespondentie zijn opgesteld in het Italiaans. Doet u dat niet dan staat u al op achterstand voordat u nog maar bent begonnen. Neemt u tijdens uw eerste bezoek een cadeau mee, zorg er dan voor dat dit een beetje past bij de afspraak die u heeft. Vermijd bedrijfsvermeldingen op het cadeautje. Italianen zijn gewend om zelf ook een cadeau te overhandigen en willen dat graag doen, voordat u het cadeau aan hen geeft.

Wilt u een offerte ontvangen voor Vertaal Nederlands Italiaans of Vertaal Italiaans Nederlands, of bijvoorbeeld Engels Italiaans of Italiaans Engels? Of wilt u uw document laten vertalen van het Italiaans naar het Duits of welke andere taal dan ook? Een offerte is GRATIS aan te vragen en is geheel vrijblijvend.

Ook beëdigde vertalingen van West-Europese talen naar of vanuit het Italiaans kunnen wij voor u verzorgen. Het gaat dan vaak om officiële documenten, zoals de hieronder staande voorbeelden. Twijfelt u of een beëdigde vertaling noodzakelijk is, informeer dan eerst bij de instantie, waarvoor de vertaling is bestemd. Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die hiervoor is beëdigd door een rechtbank. De brontekst, de beëdigde vertaling en de ondertekende verklaring van de beëdigde vertaler worden aan elkaar gehecht en per post aan u toegezonden. Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten daarvoor bedragen € 20,00.


 • Geboorteakte
 • Paspoort of ID-kaart
 • Huwelijks- of scheidingsakte
 • Diploma
 • Rijbewijs
 • Verklaring omtrent gedrag
 • Testament
 • Akte van oprichting

Italiaans Nederlands

Italiaans is bij Aabévé Vertaalbureau een veel gevraagde taal. Een vertaalopdracht Italiaans Nederlands en Nederlands Italiaans is bij ons uiteraard geen enkel probleem. Een Italiaanse vertaling is vaak vanuit of naar het Nederlands, maar ook vanuit Duits en Engels is Italiaans vertalen populair. Wij zetten daarvoor altijd de meest geschikte vertaler in. Met ruim 30 jaar ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau, niet zomaar een vertaalbureau!

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Nederlands Italiaans

Zaken doen met Italiaanse bedrijven kan zeer aantrekkelijk zijn, want na Duitsland, België en Frankrijk gaan onze meeste exportproducten naar Italië. Dat wordt overigens mede veroorzaakt door een grote doorvoer van producten, die uit andere landen afkomstig zijn. Italianen zijn vriendelijk en slim en willen graag zaken doen. Ze hechten aan persoonlijke relaties, maar zijn daarin ook zeer direct. Ze gaan heftige discussies tijdens een vergadering zeker niet uit de weg.

Het is in Italië ook heel normaal, dat een afspraak niet begint op het overeengekomen tijdstip. Wachten is er heel normaal. U doet er goed aan om u daar niet over op te winden en gewoon vriendelijk te blijven. Kleding is in Italië erg belangrijk, want daar wordt u direct op beoordeeld. Een eerste zakelijk afspraak in een spijkerbroek is dus niet aan te bevelen. Ontvangt u van Italiaanse bedrijven schriftelijke correspondentie, dan kunnen wij snel en goed een vertaling Italiaans Nederlands voor u verzorgen.

  Vertalen Italiaans

Voor vrijwel alle denkbare vakgebieden hebben wij wel een vertaler beschikbaar. Dit zijn altijd ervaren en professionele vertalers, die beschikken over een jarenlange ervaring en een gedegen studie achter de rug hebben. Onze vertalers zijn dus geen studenten, die iets willen bijverdienen. Onderstaand treft u een overzicht aan van de meest voorkomende vakgebieden:

 • Accountancy, zoals jaarrekeningen
 • Juridisch, zoals contracten
 • Marketing, zoals marktonderzoeken
 • Medisch, zoals onderzoekverslagen
 • Technisch, zoals aanbestedingen
 • Toeristisch, zoals brochures en folders

Hoe werkt het vertaalproces?

 • U maakt gebruik van ons aanvraagformulier of u stuurt een mail met daarin de talencombinatie, beëdigd/onbeëdigd, aantal woorden en/of het document als bijlage toevoegen
 • Binnen 3 0 minuten ontvangt u van ons een reactie. In de meeste gevallen is dit al direct de offerte. Hierin wordt ook de levertijd vermeld.
 • Als u akkoord gaat met onze offerte, gaan wij voor u aan de slag en ontvangt u de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

 Reacties van

 klanten

man

Ton

Technische vertalingen worden goed en snel verzorgd.

vrouw

Mieke

Prima vertaalbureau, goede kwaliteit en snelle service.

vrouw

Marijke

Bij Aabévé wordt er goed gecommuniceerd met de klant en is er een snelle service! In ons geval zijn het vaak ingewikkelde technische vertalingen, maar deze zijn van goede kwaliteit. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Onze klanten bestaan uit particulieren, kleine tot grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en zelfs multinationals. Uiteraard worden uw documenten door ons altijd volledig vertrouwelijk behandeld. De specialismen waar wij voor Italiaans vertalen over beschikken zijn erg gevarieerd.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Grenzen vervagen, talen niet!


Contactinformatie Nederland
Aabévé Vertaalbureau

Arubaweg 14
5451 GM Mill

Centraal telefoonnummer

0900 – 333 03 03 (lokaal tarief)
of 0485 - 455 279
Contact via
 e-mail

Geopend op werkdagen van
08.30-17.00 uur.
Op zaterdag en zondag en alle
erkende feestdagen gesloten.

Contactinformatie België

www.aabeve.be
Telefoonnummer: 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Documenten en ​​​​vakgebieden

Juridische vertaling
Medische vertaling
Technische vertaling
Website vertaling
Zakelijke vertaling

Met onze meer dan 30-jarige ervaring is er vrijwel geen document denkbaar, dat wij nog nooit hebben vertaald. Een overzicht van de meest voorkomende vertalingen vindt u hier.

Nieuws en informatie

Wekelijks publiceren wij nieuws en informatie over taal en vertalen. U kunt kiezen uit actuele en oudere berichten.
Een gespecificeerd overzicht van alle oudere blogberichten, alsmede alle pagina’s vindt u in de 
inhoudsopgave.

Copyright Aabévé Vertaalbureau