Juridische vertaling
Grenzen vervagen, talen niet!

Juridische vertaling

Hoe kunt u ervoor zorgen, dat uw juridische documenten op de juiste wijze worden vertaald? Door te kiezen voor een deskundige, juridische vertaling van Aabévé Vertaalbureau komt u niet voor verrassingen komt te staan. Missers in een juridisch document kunnen uiteraard grote gevolgen hebben. Ook als u voor het vertalen van uw juridische document een beëdigde vertaling nodig heeft, kan Aabévé Vertaalbureau u van dienst zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in de vertaalbranche kunnen wij altijd een perfecte vertaling leveren. We hebben altijd een geschikte vertaler voor u beschikbaar.

Juridische vertalingVrijwel alle talencombinaties

Net zoals bij alle andere aanvragen voor een vertaling, ontvangt u ook bij het aanvragen van een juridische vertaling binnen 30 minuten van ons een reactie en in de meeste gevallen ook al een prijsopgave.

Alle aanvragen worden volstrekt vertrouwelijk behandeld, maar desgewenst kan ook een aanvullende geheimhoudingsverklaring worden afgegeven. Uiteraard worden alle documenten altijd volstrekt vertrouwelijk behandeld. Daar is geen extra geheimhoudingsverklaring voor nodig. En als u achteraf toch geen gebruik wilt maken van onze diensten, worden de documenten verwijderd.

Offerte voor juridische vertaling?

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw juridische vertaling? Dat kan op verschillende manieren:

  • gebruik maken van het aanvraagformulier op deze pagina
  • rechtstreeks een mail sturen met opgave van de talencombinatie en het aantal woorden of de documenten meezenden
  • u kunt ons uiteraard altijd bellen via 0900-3330303. Daarbij moet wel worden opgemerkt, dat wij telefonisch vrijwel nooit een prijsopgave kunnen verstrekken, omdat we daar het aantal woorden of het document voor nodig hebben.

Als u voor uw aanvraag gebruik maakt van het formulier op deze pagina, worden uw documenten aan ons verzonden via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van ons WeTransfer kanaal. Ook dat is een beveiligde verbinding. U ontvangt van WeTransfer een mail, zodra wij de bestanden hebben gedownload.