Klantenreacties

Onderstaand treft u een samenvatting aan van beoordelingen door klanten. Deze beoordelingen zijn ook terug te vinden op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Wij worden altijd snel en vriendelijk geholpen.

Jill

Perfect geholpen met de vertaling van onze jaarrekening, zelfs de lay-out was hetzelfde. Binnen een paar dagen klaar.

Mariëlle

Snelle en correcte service voor vertalingen van bedrijfsbrochures en presenties vanuit het Engels en Nederlands naar o.a. Duits, Vietnamees en Hongaars. De vertalingen worden keurig op de afgesproken dag bezorgd.

Koen

Prima vertaalbureau, goede kwaliteit en snelle service.

Mieke

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk is zeer tevreden over de kwaliteit van de vertaalde teksten en de snelheid van handelen. De afspraken, die met Aabévé zijn gemaakt, zijn volledig nagekomen.

Erik

Uitstekend – geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Marc

Snelle service, duidelijke afspraken over prijs, goede prijs/kwaliteit verhouding. Perfect bureau om mee samen te werken.

Anja

Snelle en prima service!

John

Bij Aabévé wordt goed gecommuniceerd en is er een snelle service! In ons geval zijn het vaak ingewikkelde technische vertalingen, maar deze zijn van goede kwaliteit. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Marijke

Goede vertalingen en super snelle service!

De Groote Vliet

De Ambassade van Canada in Den Haag maakt al enkele jaren gebruik van de vertaalservice van Aabévé Vertaalbureau. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de snelheid en de prijs van Aabévé, in zowel de Franse als de Engelse taal. Zo hebben wij Aabévé al enkele keren warm aanbevolen aan bedrijven, die een betrouwbaar vertaalbureau zochten.

Melanie

Technische vertalingen worden goed en snel verzorgd.

Ton

Vertaling ontvangen en goed maar document wordt niet aangenomen bij gemeente omdat het geen apostille heeft.
Ik verwacht van een beëdigd vertaler dat ze weten waar een document aan moet voldoen. 78 euro is een hoop geld voor vertalen van een document zonder enig advies.

Erik-Jan

Dit is heel vervelend, maar het is ongebruikelijk dat u voor een vertaling naar het Nederlands door een Nederlandse vertaler een apostille nodig heeft. De instantie, waarvoor de vertaling is bedoeld, moet aangeven of een apostille is vereist. Dit is niet standaard. De vertaling is niet waardeloos, want met de beëdigde vertaling kunt u bij elke Arrondissementsrechtbank in Nederland een apostille afhalen. Als wij een apostille moeten verzorgen, brengen wij ook reistijd en reiskosten in rekening om naar de rechtbank te gaan. Het is dus altijd voordeliger om dit zelf te doen.

Antwoord Aabévé Vertaalbureau

Afspraak is afspraak.
Super tevreden, een echte aanrader.

Jan

Echt snelle service. Ook wijzigingen worden snel opgepakt en de prijs is ook super. Ben zeer tevreden!

Robbert

Wij laten iedere maand onze nieuwsbrief in verschillende talen vertalen. Snelle levering, goede vertaling. Betrouwbaar bedrijf.

Anke

Technische vertalingen worden goed en snel verzorgd.

Ton

Fijn bedrijf om vertaalopdrachten uit te laten voeren. Binnen ”no time” na de aanvraag een offerte gekregen. De snelheid van het offertetraject, daadwerkelijke uitvoering van de opdracht en de communicatie is een hele prettige manier van werken. In de toekomst zou ik Aabévé Vertaalbureau weer raadplegen en aanbevelen aan mijn omgeving.

Vivian

Uitstekende vertalingen. Vertalingen worden ook snel gemaakt. Aabévé is zeer aan te bevelen voor vertalingen, zeker ook als het ingewikkelde vertalingen betreft. Goede prijsopgaven, correcte facturering.

Ab

Betrouwbare partij
Snelle verwerking, komen afspraken na, prima vertalingen.

Prosuco

Uitstekende vertaling gemaakt. Deze keer vanuit het Engels naar het Nederlands, maar ook onze ervaringen met Frans, Duits en Spaans zijn erg goed. Aanrader voor een vertaalbureau met goede kennis van zaken.

Patrick

Geef ook een beoordeling

Graag vernemen wij wat u vindt van onze dienstverlening. Wij verzoeken u dit bij voorkeur te doen via de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot.

Maar mocht u het, om welke reden dan ook, liever rechtstreeks via onderstaand formulier doen, dan mag dat natuurlijk ook.

De waardering van de sterren is als volgt:
• 5 uitstekend
• 4 goed
• 3 matig
• 2 slecht
• 1 zeer slecht

Wij bedanken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Geef uw beoordeling

32

Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen met kwaliteitsgarantie!

Deel dit bericht