• Kortingsactie

Kortingsactie

Bestand te groot?

Is uw bestand te groot om te verzenden via onderstaande module?
Mail het bestand dan rechtstreeks of maak gebruik van ons WeTransfer-kanaal.

Ontvang tijdelijk ..% korting op al uw vertalingen.

Deze actie is helaas verlopen.

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van deze actie zijn de volgende voorwaarden van toepassing.

 • Als u akkoord gaat met de offerte, dient de betaling vooraf te geschieden. Dit geldt zowel voor bestaande als nieuwe klanten (bedrijven en particulieren). Het is dus ook van toepassing op bedrijven, die een eigen betalingstermijn hanteren.
 • Korting kan niet worden gestapeld. Dus als u als vaste of nieuwe klant in aanmerking komt voor een volumekorting, kunt u geen gebruik maken van deze actie. Als deze kortingsactie voor u echter gunstiger is dan de volumekorting, kunt u ervoor kiezen om in de maand april gebruik te maken van deze actie en de volumekorting (tijdelijk) te laten vervallen.

U ontvangt voor de betaling een betaalverzoek per mail. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, starten wij met de vertaling.
Vergeet niet om in onderstaand formulier de kortingscode in te vullen. Zonder deze code kan er helaas geen korting worden verwerkt op de factuur.

Voeg uw documenten toe, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. Alle toegezonden documenten worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling?
  JaNee

  Aabévé Vertaalbureau: snelle service lage tarieven ervaren vertalers kwaliteitsgarantie hoge waardering klanten iso-gecertificeerd

  Snelle reactie

  Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag bij ons is binnengekomen, ontvangt u de offerte en levertijd. Mocht de offerte, door welke omstandigheden dan ook, niet direct beschikbaar zijn, dan laten wij dat ook weten.

  • Vraagt u de offerte aan als particulier, dan is in ons bericht ook een betaalverzoek opgenomen.
  • Vraagt u de offerte aan als bedrijf, dan ontvangt u het betaalverzoek na ontvangst van uw opdrachtbevestiging.

  In beide gevallen kunt u op een eenvoudige en snelle manier voor de betaling zorgen. Zodra uw betaling is gedaan, is dit voor ons direct zichtbaar en kunnen wij het vertaalproces starten.

  Als u de offerte aanvraagt namens een bedrijf zullen wij in onze reactie ook verzoeken om uw volledige NAW-gegevens, inschrijving KvK en BTW- nummer aan ons door te geven. Dit is uiteraard alleen het geval als u nog geen klant bij ons bent.

  Is iets niet duidelijk of heeft u nog een vraag? Bel ons dan op 024-8200778. Mailen mag natuurlijk ook. Wij helpen u graag!