Kortingsactie


Profiteer nu tijdelijk van 10% extra korting op onze toch al lage tarieven. Geldig voor Nederlands Duits, Nederlands Engels en Nederlands Frans.
Wacht niet te lang, want dit aanbod 
is snel voorbij.

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Gratis offerte aanvragen

Vul onderstaand uw gegevens in en voeg het document toe, dat u wilt laten vertalen. U kunt er ook voor kiezen om rechtstreeks aan ons te mailen.  Vermeld dan in ieder geval in uw mail om welke talencombinatie het gaat en of u een normale of een beëdigde vertaling nodig heeft. Ook dient u het aantal woorden in het document aan ons door te geven. Als u de woorden zelf niet kunt tellen, kunt u het te vertalen document toevoegen als bijlage, dan tellen wij de woorden voor u. Alle toegezonden documenten worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Als de bestanden te groot zijn om te mailen, kunt u gebruik maken van ons WeTransfer-kanaal
Om uw 10% korting te claimen dient u achter de omschrijving van het document de code DEF-10 in te vullen. Deze aanbieding is niet geldig voor particuliere aanvragen en beëdigde vertalingen.

GRATIS offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag bij ons is binnengekomen, ontvangt u de offerte en levertijd. Mocht de offerte, door welke omstandigheden dan ook, niet direct beschikbaar zijn, dan laten wij dat ook weten. Vraagt u de offerte aan als particulier, dan is in ons bericht ook een betaalverzoek opgenomen. Daarmee kunt u op een eenvoudige en snelle manier voor de betaling zorgen. Zodra uw betaling is gedaan, is dit voor ons direct zichtbaar en kunnen wij het vertaalproces starten.

Als u de offerte aanvraagt namens een bedrijf zullen wij in onze reactie verzoeken om uw volledige NAW-gegevens. inschrijving KvK en BTW- nummer aan ons door te geven. Dit is uiteraard alleen het geval als u nog geen klant bij ons bent.Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau

>