0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Kortingsactie
(deze actie is helaas verlopen)

Vul onderstaand uw gegevens in en voeg het document toe, dat u wilt laten vertalen. U kunt er ook voor kiezen om rechtstreeks aan ons te mailen.  Vermeld dan in ieder geval in uw mail om welke talencombinatie het gaat en of u een normale of een beëdigde vertaling nodig heeft. Ook dient u het aantal woorden in het document aan ons door te geven. Als u de woorden zelf niet kunt tellen, kunt u het te vertalen document toevoegen als bijlage, dan tellen wij de woorden voor u.

Alle toegezonden documenten worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Als de bestanden te groot zijn om te mailen, kunt u gebruik maken van ons WeTransfer-kanaal.

Om uw 15% korting te claimen dient u achter de omschrijving van het document de code 2019-15 in te vullen. Deze aanbieding is niet geldig voor particuliere aanvragen en beëdigde vertalingen.

Mail uw documenten  of gebruik WeTransfer als de documenten te groot zijn om te mailen. Wij tellen dan vrijblijvend het aantal woorden voor u.

Aabévé Vertaalbureau: snelle service lage tarieven ervaren vertalers kwaliteitsgarantie hoge waardering klanten iso-gecertificeerd

Snelle reactie

Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag bij ons is binnengekomen, ontvangt u de offerte en levertijd. Mocht de offerte, door welke omstandigheden dan ook, niet direct beschikbaar zijn, dan laten wij dat ook weten. Vraagt u de offerte aan als particulier, dan is in ons bericht ook een betaalverzoek opgenomen. Daarmee kunt u op een eenvoudige en snelle manier voor de betaling zorgen. Zodra uw betaling is gedaan, is dit voor ons direct zichtbaar en kunnen wij het vertaalproces starten.

Als u de offerte aanvraagt namens een bedrijf zullen wij in onze reactie verzoeken om uw volledige NAW-gegevens. inschrijving KvK en BTW- nummer aan ons door te geven. Dit is uiteraard alleen het geval als u nog geen klant bij ons bent.

Deel dit bericht