024-82 00 778 info@aabeve.nl

We weten allemaal dat het belangrijk is om een breed bereik te hebben bij het uitschrijven van een enquête. Het verzamelen van feedback van een grote groep mensen is een geweldige manier om te begrijpen wat er gebeurt in uw bedrijf.

Reactie van klanten belangrijk

Als uw bedrijf ook buiten Nederland producten en diensten aanbiedt, wilt u natuurlijk ook weten wat uw klanten in die landen van uw producten of diensten vinden. Laat uw enquêtes daarom snel vertalen door Aabévé Vertaalbureau voor uw buitenlandse publiek. U kunt dan direct zien of de reactie op uw producten of diensten in andere landen hetzelfde zijn of afwijkt van de resultaten van de Nederlandse enquête.

Het snel en correct laten vertalen van uw enquêtes is essentieel voor het vastleggen van nauwkeurige feedback van mensen in verschillende talen, culturen en landen.

Gelukkig is Aabévé Vertaalbureau er om u te helpen met het snel en goed vertalen van uw enquêtes. Wij zorgen ervoor dat uw enquêtes nauwkeurig worden vertaald en dat u de meeste waarde haalt uit de feedback die u ontvangt.

De eerste stap bij het correct vertalen van uw enquêtes is het kiezen van de meest geschikte taal voor de doelgroep. Afhankelijk daarvan, moet u mogelijk meer dan één taal gebruiken voor uw enquêtes.

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u kiezen uit meer dan 200 talencombinaties. Zodra u weet welke talen u nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. Als de teksten ook beschikbaar zijn, kunnen wij het aantal woorden en eventuele herhalingen in de tekst (lager tarief) voor u analyseren en u een vrijblijvende offerte toezenden. Daarin staat ook de levertijd vermeld.

Waarom is het belangrijk om enquêtes te vertalen?

Het vertalen van enquêtes is een essentieel onderdeel van een succesvolle marktstrategie. Het helpt bedrijven hun marktaandeel te vergroten door hun klanten beter te begrijpen. Door enquêtes te vertalen in meerdere talen, kunnen bedrijven een breder bereik en meer klanten behalen. Door met hun klanten te communiceren in hun eigen taal, kunnen bedrijven betere relaties opbouwen.

Het vertalen van enquêtes is een effectieve manier om inzicht te krijgen in de behoeften van klanten en markten. Door enquêtes snel en goed te vertalen in bijvoorbeeld Duits, Engels, Frans en Spaans kunt u uw klanten een meer gepersonaliseerde ervaring bieden. Dit helpt om uw klanten beter te begrijpen en mogelijke correcties aan te brengen in uw strategie voor buitenlandse markten.

Voordat u een enquête laat vertalen

Als u internationale klanten wilt bereiken met uw enquêtes, moeten die geschikt zijn voor respondenten in verschillende talen. Respondenten moeten niet worden geconfronteerd met een vragenlijst, die ze niet begrijpen. Door de enquêtes te vertalen in meerdere talen, kunt u ervoor zorgen dat zij de vragen begrijpen en u betere resultaten krijgt.

Voor het vertalen kunt u het beste een professioneel vertaalbureau (zoals Aabévé) inschakelen. U kunt dan in één opdracht alle gewenste talen kiezen en u bent ervan verzekerd, dat de vertalingen worden verzorgd door ervaren en professionele vertalers.

Kwaliteit

Het is belangrijk dat de enquêtes dezelfde kwaliteit en consistentie hebben in alle talen. U wilt er zeker van zijn dat de vertalingen van de enquêtes begrijpelijk zijn. Bij Aabévé Vertaalbureau bent u verzekerd van uitstekende vertalingen, die aangepast zijn voor de markt waarvoor ze bestemd zijn. In andere landen kunnen bepaalde begrippen of kleuren namelijk een heel andere betekenis hebben dan in Nederland.

laat uw enquetes snel vertalen-compilatie

Een enquête vertalen in meerdere talen?

Het vertalen van enquêtes in meerdere talen is een essentieel onderdeel van het onderzoek dat veel bedrijven uitvoeren. Als uw bedrijf enquêtes in bijvoorbeeld vier talen wil vertalen, kunt u het proces versnellen door gebruik te maken van Aabévé Vertaalbureau. Wij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om de enquête snel en effectief te vertalen.

Bovendien kunt u de vertaler ook vragen om de enquête te beoordelen om er zeker van te zijn dat de bronteksten correct zijn. Het vertalen van enquêtes in meerdere talen is een essentieel onderdeel van het onderzoek dat veel bedrijven uitvoeren.

Enquêteresultaten vergelijken

Het vergelijken van enquêteresultaten in verschillende talen kan een enorme uitdaging zijn. Als uw doelgroep over de hele wereld is verspreid, is de kans groot dat er meerdere talen bij betrokken zijn. Als u echter in staat bent om enquêteresultaten van verschillende talen te vergelijken, kunt u waardevol inzicht krijgen in uw (potentiële) klanten. Het vergelijken van enquêteresultaten in verschillende talen kan helpen om de marketingstrategie te verbeteren en de verkoop te verhogen.

Aabévé Vertaalbureau

Het is belangrijk dat de vertalingen snel en nauwkeurig worden uitgevoerd. Bij Aabévé kunnen wij uw enquêtes niet alleen in het Duits, Engels, Frans en Spaans snel en goed vertalen. U kunt een keuze maken uit meer van 200 talencombinaties.

Bij Aabévé Vertaalbureau gebruiken wij een vertaalgeheugen voor het vertalen van uw enquêtes. Dit houdt in dat woorden of zinsdelen, die vaker voorkomen, worden berekend tegen een lager tarief en dat de vertaling ook sneller gereed kan zijn. Daardoor bent u voordeliger uit en heeft u de vertalingen sneller in huis.

Desgewenst kunnen de vertalingen worden gecontroleerd door een tweede vertaler met minimaal 5 jaren vertaalervaring. Wij bieden u een betrouwbare service met kwaliteit en snelle levering. Niet voor niets hebben wij een 5 sterrenbeoordeling op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot. Neem contact met ons op om te vernemen hoe wij u kunnen helpen om de vertalingen van uw enquêtes succesvol af te ronden.