024-82 00 778 info@aabeve.nl

Lets vertaalbureau

 • native Letse vertalers
 • beëdigde vertaling Lets
 • professioneel vertaalbureau Lets
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Lets vertaalbureau – professionele vertalers

Gemakkelijk kunnen communiceren met uw Letse klanten of zakenrelaties, ongeacht de taalbarrières? Bij Lets vertaalbureau Aabévé kunnen onze professionele vertalers snel en nauwkeurig Lets vertalen vanuit of naar diverse andere talen. Wij zetten zoveel mogelijk native speakers (moedertaalsprekers) in voor uw opdrachten.

Wij garanderen u nauwkeurigheid en betrouwbaarheid en helpen de kloof te overbruggen tussen communicatie met mensen over de hele wereld.

Lets vertaalbureau – native speakers

Letland is één van de Baltische staten in het noorden van Europa. De buurlanden zijn Estland in het noorden, Litouwen en Wit-Rusland in het zuiden en Rusland in het oosten. Letland telt ongeveer 2 miljoen inwoners en is één van de dunst bevolkte landen van Europa. Het land kent maar één officiële taal en dat is het Lets. Corresponderen met Letland betekent dus vanuit of naar Lets vertalen.

Letland is geen al te belangrijke handelspartner van Nederland. Het land komt niet voor in de top 50 van landen, waarmee we het meeste handel drijven. Toch wil dat niet zeggen, dat er geen kansen liggen. Het land telt vrij weinig inwoners, maar er is wel sprake van “laaghangend fruit”, dat wil zeggen dat de concurrentie minder is en er dus wel degelijk kansen liggen om producten en diensten in Letland te verkopen.

Een goede handelsrelatie begint altijd met wederzijds begrip en vertrouwen en dat kunt u alleen opbouwen door ervoor te zorgen, dat u elkaar begrijpt. En daarom zijn wij er uiteraard voor u om te zorgen, dat u kunt beschikken over uitstekende vertalingen. Nederlands Lets vertalen of Lets Nederlands vertalen is voor ons geen enkel probleem. Lets vertaalbureau Aabévé zet daarvoor ook altijd native speakers (moedertaalsprekers) in, omdat zij als geen ander op de hoogte zijn van de Letse cultuur en de lokale gebruiken.

Lets vertaalbureau voor o.a. 

 • Nederlands Lets
 • Lets Nederlands
 • Engels Lets
 • Lets Engels
 • Duits Lets
 • Lets Duits
 • Frans Lets
 • Lets Frans
 • en nog vele andere combinaties

Letland is sinds 1 mei 2004 lid van de Europese Unie. Het land heeft de euro als officieel betaalmiddel. Lets is één van de officiële talen van de Europese Unie.

Gecertificeerd Lets vertaalbureau

Vooral op zakelijk gebied is een snelle vertaling nodig om prettig zaken te kunnen doen. Of het nu gaat om een vertaling Nederlands Lets of een vertaling naar het Frans, Pools, Italiaans of een andere taal: Lets vertaalbureau Aabévé zorgt ervoor. Wij leveren vertalingen naar vrijwel elke denkbare taal tegen zeer scherpe tarieven! Aabévé is ISO-gecertificeerd.

Zodra wij uw opdracht ontvangen, selecteren wij de beste vertaler voor uw vertaling. Indien nodig schakelen we een beëdigd vertaler in. Dit is bijvoorbeeld het geval als het een officiële vertaling betreft. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

Betrouwbaar Lets vertaalbureau 

Bij het selecteren van een professioneel vertaalbureau is het belangrijk om verschillende factoren in overweging te nemen om er zeker van te zijn, dat het bureau dat u selecteert in staat is om Letse vertalingen van de hoogste kwaliteit te leveren. Belangrijke factoren daarbij zijn de ervaring van het vertaalbureau, de klantenwaardering en een certificering.

Bij Lets vertaalbureau Aabévé wordt u voor deze zaken op uw wenken bediend. Lets vertaalbureau Aabévé heeft al bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche. Op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot krijgen wij een 5-sterrenbeoordeling met het predikaat “uitstekend” en Aabévé is ISO 17100:2015 gecertificeerd. Daarnaast beschikken wij over voldoende native speakers voor het vertalen naar of vanuit het Lets. Dit zorgt ervoor, dat de vertalingen nauwkeurig zijn en de culturele nuances van de brontaal weerspiegelen.

Lets vertalen – ervaren vertalers

Als u (Letse) vertalingen nodig heeft, is het van cruciaal belang om te vertrouwen op ervaren vertalers, die op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden. Onze deskundige vertalers begrijpen dat elke tekst uniek is en specifieke aandacht vereist. Met jarenlange ervaring in verschillende vakgebieden, zijn onze vertalers in staat om de juiste toon, stijl en vakterminologie te gebruiken, die bij uw specifieke behoeften passen. Of het nu gaat om medische verslagen, technische handleidingen of zakelijke correspondentie, onze ervaren vertalers zorgen ervoor dat uw boodschap effectief wordt overgebracht in de doeltaal.

Lets vertalen – nauwkeurig en vloeiend

Nauwkeurig en vloeiend zijn van essentieel belang bij het vertalen van teksten en onze ervaren vertalers begrijpen dit als geen ander. Ze hebben de expertise om de juiste terminologie en grammaticale structuren te gebruiken, waardoor de vertalingen niet alleen nauwkeurig zijn, maar ook natuurlijk en vloeiend klinken in de doeltaal. Of u nu een academisch artikel, een website-inhoud of een literair werk wilt vertalen, onze vertalers zorgen ervoor dat de boodschap duidelijk en effectief wordt overgebracht.

Lets vertalen – kies voor kwaliteit

Kwaliteit is een topprioriteit bij het vertalen van teksten en daarom raden wij u aan om uw vertalingen te laten verzorgen door ervaren vertalers. Onze professionals hebben een diepgaande kennis van verschillende talen en vakgebieden, waardoor ze in staat zijn om vertalingen van de hoogste kwaliteit te leveren. Ze begrijpen de nuances en betekenissen van de brontaal en zijn in staat om deze accuraat over te brengen naar de doeltaal. Kies voor kwaliteit en vertrouw op onze ervaren vertalers om uw vertaalbehoeften te vervullen.

Lets vertalen bij Lets vertaalbureau 

Lets vertaalbureau Aabévé biedt een breed scala aan voor Lets vertaleng om aan uw behoeften te voldoen, waaronder:

Nederlands naar Lets vertalen: als u documenten in het Nederlands heeft die naar het Lets vertaald moeten worden, kunnen wij u helpen. Onze professionele vertalers Lets vertalen uw Nederlandse documenten naar authentiek, cultureel passend Lets.

Lets naar Nederlands vertalen: als u Letse documenten naar het Nederlands moet vertalen, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze ervaren Letse vertalers vertalen uw Letse documenten naar nauwkeurig en leesbaar Nederlands.

Juridische vertaling: we verzorgen juridische vertalingen voor een verscheidenheid aan juridische documenten, waaronder contracten, overeenkomsten en gerechtelijke documenten. Onze beëdigde juridische vertalingen zijn erkend door rechtbanken en andere instellingen.

Technische vertaling: we bieden technische vertalingen voor allerlei sectoren, waaronder engineering, productie en IT. Onze technische vertalingen zijn nauwkeurig en duidelijk.

Marketingvertaling: marketingmateriaal vereist een speciale aanpak en ons vertaalbureau Lets levert marketingvertalingen voor brochures, websites en ander promotiemateriaal. Onze marketingvertalingen zijn cultureel passend en effectief in het bereiken van uw doelgroep.

Website vertalen: aangezien internet een wereldwijde marktplaats is, kan het vertalen van uw website in het Lets nieuwe kansen voor uw bedrijf opleveren. We verzorgen vertalingen voor websites, die zowel taalkundig als cultureel geschikt zijn, zodat uw website toegankelijk is voor mensen die Lets spreken.

Het is verstandig om Lets vertaalbureau Aabévé in te schakelen als u uw documenten wilt vertalen van het Lets naar het Nederlands of omgekeerd. Wij hebben gespecialiseerde vertalers met de juiste kennis en ervaring beschikbaar om de kwaliteit van de documenten te garanderen. Door de juiste taal, cultuur en context te begrijpen, kunnen professionele vertalers het document op een correcte manier vertalen vanuit of naar het Lets. De kosten van het vertalen van uw documenten vallen in het niet bij de voordelen, die u met goede vertalingen kunt behalen.

Lets vertalen voor diverse branches

AI-vertalingen 

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij ook AI-vertalingen voor u verzorgen, al dan niet in combinatie met controle en revisie door professionele vertalers. AI-vertalingen en professionele vertalingen vormen een krachtige combinatie, die elkaar aanvullen en zorgen voor optimale nauwkeurigheid. Met AI kunnen grote hoeveelheden tekst snel worden vertaald. Ze bieden een goede basis voor efficiëntie en snelheid. Aan de andere kant kunnen professionele en ervaren taalexperts, de nuances, context en culturele aspecten van een tekst beter begrijpen en overbrengen.

Door deze twee benaderingen te combineren, kunnen we profiteren van de snelheid en efficiëntie van AI-vertalingen en tegelijkertijd vertrouwen op de expertise van professionele vertalers om de kwaliteit en nauwkeurigheid te waarborgen. Het resultaat is een optimale vertaalervaring, waarbij snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan.

AI-vertalingen en professionele vertalingen voor optimale resultaten

Het is van cruciaal belang om de juiste balans te vinden tussen AI-vertalingen en professionele vertalingen om optimale resultaten te behalen. AI-vertalingen kunnen grote hoeveelheden tekst snel en efficiënt verwerken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Ze zijn ideaal voor het vertalen van repetitieve content met een snelle doorlooptijd. Aan de andere kant kunnen professionele vertalingen de menselijke touch en culturele expertise bieden, die nodig is voor complexe teksten. Het vinden van de juiste balans tussen deze twee benaderingen is essentieel om optimale resultaten te behalen en te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan vertaalprojecten.

Waarom zou u AI-vertalingen uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau?

Wanneer het gaat om vertalingen, is het begrijpelijk dat veel mensen geneigd zijn om gebruik te maken van gratis vertaaltools, zoals Google Translate of ChatGPT. Deze tools zijn handig en bieden snelle vertalingen, maar er zijn belangrijke redenen waarom u AI-vertalingen beter kunt uitbesteden aan Aabévé Vertaalbureau, in plaats van ze zelf te laten vertalen door dergelijke tools: 

 • De kwaliteit van AI-vertalingen, die door Aabévé Vertaalbureau worden aangeboden, is aanzienlijk hoger dan die van gratis vertaaltools.
 • U hoeft niet zelf alle teksten te kopiëren en te plakken in de vertaaltool en na de vertaling, nog eens terug te kopiëren en te plakken. U bespaart dus veel tijd en geld.
 • De teksten, die u aanlevert in Word-, Pdf- of PowerPoint-formaat, ontvangt u vertaald terug in dezelfde opmaak als de brontekst.
 • Optioneel kunt u er bovendien voor kiezen om de AI-vertaling te laten controleren door een ervaren vertaler.
 • De levertijd is supersnel, de kosten zijn extreem laag.
lets vertaalbureau-foto1

Vertalen Nederlands Lets

Aabévé Vertaalbureau is gespecialiseerd in vertalen Nederlands Lets van documenten in vele vakgebieden. Vertalen Nederlands Lets vereist niet alleen kennis van de woordenschat en grammatica van beide talen, maar ook van de culturele verschillen en nuances tussen de talen.

Bij Aabévé Vertaalbureau begrijpen we deze complexiteit en zorgen we ervoor, dat onze vertalers hiermee rekening houden bij het vertalen van uw teksten.

Vertalen Lets Nederlands

Ook met vertalen Lets Nederlands helpen wij u graag. Onze vertalers zijn veelal moedertaalsprekers van de doeltaal en hebben uitgebreide ervaring in het vertalen van verschillende soorten teksten, waaronder zakelijke documenten, technische teksten, juridische stukken en meer. We begrijpen dat elk type tekst zijn eigen specifieke terminologie en stijl heeft en daarom werken we samen met onze klanten om ervoor te zorgen, dat we de juiste toon en stijl in onze vertalingen hanteren.

Waarom kiezen voor Lets vertaalbureau?

Als het gaat om het vertalen van uw belangrijke documenten, heeft u een vertaalbureau nodig dat u kunt vertrouwen. Bij Lets vertaalbureau Aabévé zijn we trots op het leveren van uitstekende Letse vertalingen, die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring
Wij leveren al bijna 40 jaren Letse vertalingen en onze vertalers hebben de kennis en expertise om elk type vertaalproject aan te kunnen. Of u nu juridische documenten, marketingmateriaal of technische handleidingen moet vertalen, wij kunnen de klus voor u klaren.

Gecertificeerd
Lets Vertaalbureau Aabévé is gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en nauwkeurigheid. We zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van vertalingen, die niet alleen taalkundig correct zijn, maar ook cultureel passend.

Moedertaalsprekers
Onze vertalers zijn moedertaalsprekers van het Lets en hebben een grondige kennis van de taal en cultuur. Dit zorgt ervoor dat de vertalingen niet alleen grammaticaal correct zijn, maar ook de bedoelde betekenis van het bronmateriaal overbrengen.

Betaalbaar
We bieden concurrerende prijzen voor onze Letse vertalingen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat onze klanten verschillende behoeften en budgetten hebben en we werken met hen samen om de beste oplossing voor hun vertaalbehoeften te vinden.

Snelle doorlooptijd
Tijd is van essentieel belang in de huidige snelle zakenwereld en dat begrijpen we. Daarom bieden we snelle en efficiënte Letse vertalingen, zonder in te leveren op kwaliteit. We streven er altijd naar om de deadlines van onze klanten te halen en op tijd te leveren.

Vrijblijvende offerte Lets vertaalbureau

Een vrijblijvende offerte bij Lets vertaalbureau Aabévé kunt u aanvragen door op onderstaande button te klikken en dan gebruik te maken van onze handige aanvraagmodule. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijkheid Lets vertaalbureau

Documenten, die u naar Lets vertaalbureau Aabévé mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Niet alleen Lets vertaalbureau, maar o.a. ook:

Ests vertaalbureau
Fins vertaalbureau
Litouws vertaalbureau